Κεφ:21ο

5.7K 440 16
                                    

!!Να ξερεται ότι αυτό το κεφάλαιο έχει κάποια σημεία που είναι λίγο κάπως...αν δεν θέλετε να το διαβάσεις είναι ενταξει Εγω σας προειδοποιω!!!
Αρη:Ναι αγάπη μου.
Εγω:Πως?
Αρη:Όλα γίνονται Ελενα μου..
Μείναμε αγκαλιασμενοι για πολύ ώρα..
Μαμ:Εγινε θαύμα παιδί μου..
Εγω:Τι ακριβώς έγινε?
Αρη:Με χτύπησαν πολύ άσχημα αλλά ο Ίαν ήταν αυτός που με έσωσε..
Εγω:Τι?
Αρη:Με βαρεσε πολύ άσχημα ο φίλος του..ο Ίαν πήγε επάνω στον άλλον για να τον σταματήσει αλλά ο άλλος εκείνη την ώρα δενε βλέπε μπροστά του καθαρά..βαρεσε τον Ίαν και έπεσε κάτω..μετά ξανά σηκώνεται και βαραει τον φίλο του ο φίλος του έπεσε ξερός κάτω..Εγω Ήμουν σχεδόν νεκρός..έρχεται από πάνω μου ο Ίαν πέρνει γρήγορα το ασθενοφόρο και μου είπε κάτι..
Εγω:Τι?
Αρη:"Συγγνώμη είμαι και εγώ ερωτευμένος"..
Εγω:Με ποια?
Αρη:Με εσένα..
Εγω:Να ξες δεν με ακούμπησε δεν τον άφησα εγώ και αν-
Αρη:Το ξέρω..αυτές τις μέρες μιλουσα με τον Ίαν και ηξερα το τι έκανε..
Εγω:Και γιατί δεν ήρθες από την αρχή?
Αρη:Ήμουν νοσοκομείο και μετά εδώ με την μητέρα μου και τον πατέρα μου..ειχα πολλές μελανιές επανω μου και προσπαθούσαμε να τις καλύψουμε..
Εγω:Δεν με νοιάζει τώρα πια..το μόνο που θέλω είναι να γυρίσεις πάλι σε εμένα..
Ειπα και τον ξανά αγκάλιασα..
Αρη:Σαγαπαω..
Εγω:Και εγώ..
Του είπα και το φιλησα με πάθος στα χείλη..αχ αυτά τα χείλια του..
Αρη:Μαμά πρέπει να φύγω... ευχαριστώ για ότι έκανες για εμένα..
Μαμ:Τίποτα παιδί μου τώρα πήγαινε με την κοπελα σου..
Ειπε και του έκλεισε το μάτι..
Αρη:Πάμε?
Εγω:Σπίτι μου?
Αρη:Σπίτι μας..
Του χαμογέλασα και βγηκαμε από το σπίτι..πηραμε το αμάξι του και πήγαμε σπίτι μου..μπηκαμε μεσα και ευτυχώς δεν ήταν κανείς..μου εχει λειψει τόσο πολύ που θέλω να κάνω τα παντα μαζί του...

!!!Από εδώ και κάτω αν θέλετε μην το διαβάστε!!!

Πέταξα τα κλειδιά και έβγαλα το ζακετακι μου..ο Αρης με πέρνει από την μέση και με σφίγγει επανω του φιλοντας με με πάθος..έβγαλε τα παπούτσια του και εγώ τα δικά μου..με άφησε στον καναπέ του έβγαλα την μπλούζα του και τον φιλισα στο στήθος..Πηγα πιο πάνω στον λαιμό του και τον έκανα πιπιλια..πέρνει τα χέρια μου και τα πάει με δύναμη πάνω από το κεφάλι μου ενώ ρουφούσε τον λαιμό μου..ένας αναστεναγμός βγηκε από το στόμα μου..πηγαίνει πιο κάτω και φτάνει στην μπλούζα μου..την βγάζει γρηγορα και ορμάει στο πλούσιο στήθος μου.. γλύφει το στήθος μου ενώ φτάνει στο λάστιχο του σουτιεν μου..ευτυχώς είχα μπροστά το κουμπί.. το βγάζει και ξανά ορμάει στο στήθος μου..πέρνει το ένα του χέρι και το βάζει στο σορτσάκι μέσα..τρίβει την περιοχή μου ενώ βγάζω αναστεναγμους συνεχώς..ήρθε ξανά επανω και με φιλούσε στον λαιμό..

~Ο Γείτονας~Where stories live. Discover now