01

776 104 55
                                    



- Не мога да повярвам, че собствения ми син може да ми причини подобно нещо – изхленчи жално Джонгхьон, опитвайки се да удави болката си с поредната чаша портокалов сок. Щеше да го направи и с например, истински алкохол, но едва минаваше десет. А и Кибум най – вероятно щеше да го кастрира или друго подобно – не по-малко – болезнено нещо. Джонгхьон държеше на топките си. С тях не бяха се разделяли от самото му раждане.

- Под причини имаш предвид да си намери някой, който го обича и го разбира, и го прави щастлив или? – попита Кибум разсеяно, ровейки се из готварско списание. Още си нямаше на идея, какво да наготви за вечерята, а скоро щеше да стане обяд. Трябваше да побърза или щяха да посрещнат приятеля на Темин с пица от близкото заведение. – Дали да не направя лазаня? Всички обичат лазаня, нали?

- Той е малкото ми момченце. Бебчето, на което чистих дупенцето, когато се изпуснеше – продължи да хленчи Джонгхьон, клатейки чашата със сока за по – драматичен ефект.

- На 22 е.  – отбеляза Кибум. Лазаня щеше да е.

- Това не означава, че може да има приятел! – сопна се изведнъж Джонгхьон, не можейки да разбере, как Кибум може да е толкова спокоен. – Ами ако правят, сещаш се, други неща?!

- За секс ли намекваш? – повдигна едната си вежда Кибум, затваряйки списанието.

- По дяволите, Кибум, беше ли нужно да казваш думата!

- Не разбирам какъв е проблемът? – Кибум се усмихна внезапно. – Да не ревнуваш случайно?

- Аз? Да ревнувам? – реагира скандализирано Джонгхьон. – При това собствения си син?

Кибум продължи да го гледа.

- Ако искаш да знаеш, няма защо да ревнувам. Не и ако съм сигурен, че каквото и да стане, аз винаги ще съм на първо място за Темин.

Кибум се изправи и заобиколи масата, навеждайки се да целуне съпруга си по челото.

- Толкова си смешен, че чак си сладък – отбеляза той и излезе от кухнята.

Джонгхьон остана сам. Вторачи се в чашата за сок така, сякаш тя бе виновна за всичките проблеми в живота му и я надигна ядно, изпивайки съдържанието й на един дъх.

Истинските мъже може и да знаеха, как да държат на твърд алкохол, но затова пък Джонгхьон можеше да издържи на пет чаши портокалов сок без да му се приходи по малкa.

Meet My ParentsWhere stories live. Discover now