Önemli Bir Not ✓

348 30 22
                                    

Artık gerçekten dayanamayacak kadar sinirlendik bu yüzden buraya yazıyoruz. Bu hesapta ayrımcılıklar olmaya başladı. Söze nereden gireceğimizi bilmiyoruz, ama artık bir yerden başlamalıyız. Bazı arkadaşlar (!) maalesef bazı konularda ayrımcılık yapıyor. Yok "Ben,kapağımı falancı kişiden istiyorum." "Ben şundan istiyorum." "Mümkünse bana şu kişi kapak yapsın." deniliyor. Biz bu hesabı açarken Şule ile bir anlaşma yaptık. Aramızda asla ayrımcılık olmaması konusunda anlaşmıştık. Ama gerçekten gördüklerimiz bizi üzüyor. Ve bu kişiler, bununla da kalmayıp sadece kapağı yapmasını istediği kişilerin kitaplarını voteliyor. Bazı arkadaşlar "Kitaplarınızı voteliyoruz işte, neyin kafası bu? Niye artistlendiniz." diyebilir. Desinler umrumuzda bile değil. Bizi seven seviyor, yanımızda olan oluyor, adam gibi kapak isteyende hakkıyla kapağını alıyor. Adam gibi gel, şartları uygula, künyeni at çekil bir kenara kardeşim. Kalabalık etmene lüzum yok! Yok bu kişi daha güzel kapak yapıyor yok bu kötü kapak yapıyor !! Bu yorumları görmekten bıktık. Utanmasanız, adresimizi isteyeceksiniz. O derece yani gerisini siz anlayın. Artık kimse ben şu kişiden kapak istiyorum demesin. Kim çıkarsa bahtına çıksın. Zaten beğenmesseniz bir kere daha yaptırabiliyoruz. Bu şansı size sunuyoruz, ama siz hala aynı afra tafralardasınız. Biz bu kapakları telefondan yapıyoruz ve ssatlerimizi veriyoruz. Size kolay gelebilir ama ne yazık ki hiç kolay değiller. Telefonumuzda kendi resimlerimizden çok png, afiş ve kapak var. "Kapak yapımı ne kadar zor olabilir." diyenlere kapak yapımını anlatıyorum. İlk önce künyeyi alıyorsunuz. Sonra karakterlerin uygun fotoğrafını bulmak için yırtınıyorsunuz. Efekt farklılığı olmamalı, vücud çizgileri belli olmalı, en önemlisi kırpılmaya uygun olmalı. Resimleri seçtikten bin bir siteye girip texture arıyorsun. Ben şahsen bir texture için 4-5 siteye giriyorum. Textureyi seçerken boyut şekil efekt gibi özelliklere
dikkat ediyoruz. Resimleri kırpıp texturenin üzerine yerleştiyoruz. Ayarladıktan sonra internete girip buna uygun font araştırıp indiriyorsunuz. Sonra gelip kapağa koyuyorsunuz. Büyüklük, renk ve gölgelendirme gibi özellikler yapıyorsunuz. Sonra kaydetip başka bir uygulamaya girip topuz ayarları yapıyorsunuz. Eğer kolay olduğunu savunan varsa lütfen bizden kapak istemesin. Kapak isteyecek olanlar bu şeyleri göz önünde bulundursun.

Anlattığımız olaylardan dolayı bu duyuruyu yaptık. Artık Şule ile kitaplarımızı birleştirdik. MUCK VE YANIMDA SEN OL ARTIK ORTAK KİTAPTIR. Sizden mesaj alırken ve ya gönderirken, "-Şule" veya "-Kevser" diye yazmayacağız. Çoğullu bir şekilde konuşacağız.

Ve "Wattpad Kapak Yapım." kitabını sıfırlıyoruz.

Bize mesaj atan herkesin mesajını sildik. Tekrardan, AYRIMCILIK YAPMADAN yorumlara künyeyi atabilirsiniz. Yorum harici atılan mesajlar uyarılmadan silinecektir. Mesajları silmemizin sebebi biraz karışıklık oldu. İstekleri birbiriyle karıştırdık. Ve ayrıca tekrardan size şartları söylüyorum. Sonra gelip "Şartlar neydi? Söyler misiniz ?" demeyin hepsini anlatıyoruz. Ve bu arada şartları çoğalttım. Kimse kusura bakmasın. Şule ve bende bu sene TEOG'a gireceğiz. Ders çalışmamız gerek ve oruçta tutuyoruz. Bu nedenden dolayı gerçekten çok zorlanıyoruz. Bizi anlamanızı bekliyoruz.

1# Hesabımız @Pembesirinler'i takip edin.
2# Tüm kitaplarımızı Okuma Listenize ekleyin.
3# Tüm kitaplarımıza oy ve yorum yapın.

Şartlar bu kadar. Evet biraz çoğaldılar ama biz de boşa kürek çekmiyoruz. Hakkımızı istiyoruz. Kim bilir bize günde kaç kapak isteği geliyordur. Ve bir kapak zaten, en az 1 saatimizi alıyor. Tabi ki bazen uygun karakter ya da texture bulamadığımızda bu saat dilimi 3 saati kadar bulabiliyor. Zaten günde 5 kapak isteği gelse neredeyse 25 saat ediyor. Neredeyse 1 gün ediyor. Ya da daha fazla her neyse bu kafayla tam hesaplayamadım. Bu şartlar altında "Sizde çok şey istiyorsunuz !" Diyenler bence demesin çünkü gerçekten kabalaşabilirim ve zaten onları takmayacağız. Direkt kitabı kapatın. Hatta bizi de engelleyin. Daha hayırlı olur. Ama hala kapak isteyenlere şartları yerine getirenlere her zaman kapımız açık olacaktır. Çok zorda kaldığınız da zaten şartları iptal ediyoruz. İptal ettiklerimiz çok oldu. Mesela vote sınırı dolanlara, her şeye rağmen yine kapak yaptık. Kitaplarımızı voteleyemese bile düşünün. Bu tür durumlarda her zaman sizleri olumlu karşıladık. Karşılamayı da devam ediyoruz.

Her neyse artık kapak isteyenler, şartları yerine getirdikten sonra künyelerini atabilirler. Hızlı bir şekilde, geciktirmeden yapacağımıza emin olabilirsiniz. Biten kapaklar deviantart veya hızlı resim ile özelden gönderilecektir. Neyse artık çok geç oldu. Uyku vaktimizde geldi. O halde yarın görüşmek üzere. Hayırlı Oruçlar dileriz :)

Wattpad Kapak Yapımı Where stories live. Discover now