5. First Date & Sexlessons

9.9K 83 1
                                    

Ik lachte, hij lachte terug. Ohja, ik ga even zeggen tegen mijn vriendinnen dat ik weg ben met jou. zei ik. Ja, is goed. zei Luke. Zo gezegd zo gedaan. Mijn vriendinnen zeiden dat het goed was en dat ik veel plezier moest hebben. Oke, let's go. zei ik vrolijk. Luke lachte en pakte weer mijn hand. Luke? vroeg ik. Ja Marit, zei hij. Heb je eigenlijk nog een bijnaam of roepnaam? vroeg ik. Ja, de meesten noemen mij Lukey. zei hij. Oke, Lukey. zei ik lachend. Luke lachte terug. Waar gaan we eigenlijk eten Luke? Bij Pizza Hut, antwoorde Luke. Omg Luke, dat is zoooo lekker. zei ik. Ja he? zei hij. Het was even lopen maar we waren er eindelijk. We bestelden een extra large pepperoni pizza met cola. Tijdens het eten vroegen we elkaar een paar standaard dingen. Totdat Luke aan mij vroeg of ik al wel eens een vriendje heb gehad. Ik schudde nee. Jij dan? vroeg ik. Ja, 1. antwoordde hij. Het is al uit sinds 2012 hoor, zei hij snel. Oke, zei ik. Heb je wel eens gezoend dan? vroeg hij. Nee, zei ik. Heb je wel andere 'dingen' gedaan? vroeg Luke. Euhhm nee Luke, antwoordde ik zacht. Ik wil je wel sexlessons geven als je dat wil, zei Luke. Haha omg, Luke, ehm.. stamelde ik. Nou? zei Luke. Ja, is goed, zei ik terwijl ik op mijn lip beet. Damn, zei Luke. Dat is echt hot. Wat? vroeg ik. Als je op je lip bijt, zei Luke. Dat denk ik ook van jou Luke, zei ik en ik voelde dat ik ging blozen. Ik wil niet verkeerd over komen maar ik vind je eigenlijk wel echt heel erg leuk, zei Luke zo uit het niets. OMG, is het nou echt wat Luke zegt? dacht ik bij mezelf. Oke, ik jou eigenlijk ook wel leuk Lukey, zei ik. Toen pakte Luke mijn hand en leunde voorover en zoent me. Wat voelt het fijn, zijn lippen zijn zoooo zacht. Als hij zich terug trekt vraagt hij of we naar mijn hotelkamer kunnen gaan. Ja, mijn best, antwoord ik.

~~SKIP NAAR DE HOTELKAMER~~

Als we in de hotelkamer zijn schop ik mijn schoenen uit, Luke doet hetzelfde. Hey Lukey, wat zijn eigenlijk die sexlessons van je? vroeg ik. Heb je papiertje en pen voor me? vroeg Luke. Ik gaf Luke wat hij vroeg. Hij schreef 10 dingen op. Damn wat is hij hot, bij alles wat hij doet, zelfs schrijven. Zijn tong hangt in zijn mondhoek terwijl hij druk aan het schrijven is. Als hij klaar is geeft hij mij het briefje.

Dit zijn de sexlessons:

1. Zoenen

2. Tongzoenen

3. Sweetspot

4. Schuren/Rijden

5. Elkaar aanraken (in ondergoed)

6. Samen douchen

7. Elkaar aanraken (naakt)

8. Vingeren

9. Pijpen/Aftrekken

10. Sex

Ik las het een paar keer door. Ziet er goed uit Lukey, zei ik ondeugend. Luke lachte. Zullen we les 2 doen? vroeg hij. Maar we hebben les 1 nog niet gedaan toch? vroeg ik. Jawel, net in de Pizza Hut gekkie, zei hei met een lach in zijn stem. Ohja, zei ik lachend. Come here beutyful, zei Luke terwijl hij op zijn schoot klopte als teken dat ik dat ik bij hem mocht gaan zitten. Ik ging op zijn schoot zitten, met mijn gezicht naar hem toe. Luke pakte mijn onderrug vast en onze hoofden kwamen steeds dichter bij elkaar, uiteindelijk raakten onze lippen elkaar. Opeens deed Luke zijn mond verder open en ik deed precies wat hij deed. Ik voelde dat zijn tong rondjes begon te draaien om die van mij en ik deed hetzelfde. Na 2 minuten stopten we. Damn that was good, zei Luke met een glimlach. Dankje, jij ook Lukey, zei ik terug. Ik kreeg een appje, het was Lot, ze zei dat ze eraan kwamen. Ik denk dat je moet gaan, zei ik teleurgesteld. Jammer want ik vond het net zo leuk, zei Luke. Ik ook, zei ik. Voordat ik ga, mag ik je nummer? vroeg Luke. Tuurlijk, antwoordde ik. We wisselden nummers uit en ik nam afscheid van Luke, maar voordat hij weg ging, gaf ik hem een stevige kus op zijn lippen. Goodnight pretty girl, zei Luke. Goodnight hot boy, zei ik. Luke lachte en liep de hoek om. Zozo Marit, gaat lekker zo te zien, zeiden mijn vriendinnen. OMG waarom stonden jullie daar om de hoek? vroeg ik geïrriteerd maar ik lachte toch. Die avond kletsten we op onze hotelkamer praten over vanmiddag en uiteindelijk gingen Lot en Melanie naar hun hotelkamer en we gingen allemaal slapen.



SEXLESSONS ft. LUKE HEMMINGS ▪DUTCH▪《COMPLETED》Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu