8. Good Mornings & Tears

7.2K 82 17
                                    

De volgende ochtend werd ik wakker in Luke's armen. Hij slaapt nog. Hij lacht een klein beetje. Hij is zo schattig als hij slaapt denk ik bij mezelf. Ik denk weer aan gisteren, het was zo fijn om zo 'dichtbij' Luke te zijn. Ik ging voorzichtig met mijn rechterhand van Luke's gezicht, over zijn nek, dan over zijn borst, over zijn buik en kom uiteindelijk bij zijn boxer. Ik voel dat zijn vriend stijf is als ik zachtjes met mijn hand over zijn boxer ga. Zal ik het doen? Denk ik. Ik ga voorzichtig met mijn hand in zijn boxer en pak 'hem' voorzichtig vast en ga zachtjes op en neer. Luke ademt zwaarder, hij wordt langzaam wakker. Hey, goodmorning damn hot princess, zegt Luke. Goodmorning babe, zeg ik terwijl ik iets sneller op en neer ga met mijn hand. I like this Marit, go a little bit faster, zegt Luke. Alright then, antwoord ik. Ik ga rechtop zitten en doe de dekens opzij en trek voorzichtig Luke's boxer uit en gooi die op mijn helft van het bed. Ik likte mijn onderlip en ging tussen Luke's benen zitten en ga verder met wat ik deed. Ik ging sneller op en neer tot Luke klaarkwam. Zijn buik zat onder zijn eigen goedje. Damn that looks hot, zeg ik tegen Luke. But you are hotter, antwoord Luke. Ik pak wel even een doekje babe, zeg ik tegen Luke. Ik maakte Luke schoon en gooide het doekje weg. Ik ga me omkleden Luke, zeg ik. Ik ook, antwoord Luke. Na het omkleden gingen we naar de onbijtzaal. Zullen we vandaag naar het strand gaan? vroeg Luke. Ja leuk! antwoord ik.

~~SKIP NAAR HET STRAND~~

Luke is stil, hij praat niet zo veel als normaal. Luke? vraag ik. Ja Marit? antwoord Luke. Wat is er met je? Je bent zo stil, zeg ik bezorgd. Niks, ik ben gewoon moe, antwoord Luke. Weet je dat wel zo zeker? vraag ik hem. Ja alles ik oke met me, zegt Luke een beetje geïrriteerd. Oke, maar als er wel wat is weet dan wel dat ik er altijd voor je zal zijn en dat je altijd met me kunt praten, goed? zeg ik. Ja, zegt Luke. We staren naar de zee, maar dan zie ik een traan over Luke's wang rollen. Ik kijk nog eens goed, maar ja, Luke huilt echt. Luke? vraag ik bezorgd. M-Marit, je had gelijk, het gaat niet goed met me. Wat is er dan? vraag ik terwijl ik een traan van zijn wang veeg. Ik ben gewoon zo bang dat ik je nooit meer zal zien na de zomervakantie, zegt Luke terwijl hij huilt. Ahw, Lukey, come here, zeg ik en Luke legt zijn hoofd op mijn schoot. Ik ga zachtjes met mijn handen door zijn haren. Luke, wees daar maar niet bang voor, je zal me altijd nog blijven zien, zeg ik geruststellend tegen Luke. M-Maar, je kunt niet hier blijven wonen Marit, zegt Luke stotterend. N-Nou, m-misschien mag ik wel bij jou blijven, dan studeer ik gewoon hier voor mijn beroep later, zeg ik. Luke kijkt naar mij, en zegt dan: Maar Marit, dat mag nooit van je ouders, zegt Luke. Ik kijk in zijn ogen, helemaal rood van het huilen, het ziet er zo zielig uit. Luke, ik bel wel met mijn ouders daarover, goed? zeg ik. Maar het mag nooit, zegt Luke weer, en er rollen weer tranen over zijn wangen. Ik kan hier niet tegen, om hem zo verdrietig te zien. Spontaan moet ik huilen. Hey Marit, shhh, come here, zegt Luke als hij merkt dat ik ook huil. I don't want to see my princess cry, zegt Luke. Ik voel een warme traan van Luke op mijn hoofd. Ik ga vanavond bellen Luke, ik wil hier blijven, bij jou, voor altijd, mijn hele leven wil ik jou aan mijn zijde, je bent gewoon mijn andere helft, zeg ik stotterend omdat ik mijn tranen wil inhouden. Marit, zegt Luke terwijl hij mijn gezicht vasthoud met zijn handen. Ik wil jou ook mijn hele leven aan mijn zijde, zegt Luke en hij zoent me zachtjes. Zullen we gaan Luke? ik heb hoofdpijn van het huilen. Ja, is goed babe, zegt Luke.

~~SKIP NAAR HOTELKAMER, sorry voor al die kleine stukjes, dit hoofdstuk is echt shitty~~

Na het strand gingen Luke en ik douchen en namen allebei een paracetamol in en gingen in bed liggen, Luke had zijn arm om mij heen en hield me stevig tegen zich aan. Uiteindelijk vielen we in slaap. Toen we wakker werden was het al 19:00 uur. Luke, ik ga bellen, het is nu of nooit, zeg ik tegen Luke. Maar misschien willen ze mij wel zien, zegt Luke. Mijn ouders hebben Skype, dus dan bel ik ze daar wel op goed? zeg ik. Luke knikte. Ik belde, na 2 keer bellen nam mijn moeder op. Ze vroeg hoe het was enzo, maar toen moest ik het zeggen. M-Mam? stotter ik. Ja liefje? zegt mijn moeder. Ik, uh, i-ii-ik, *ik zucht*. Mam, ik wil hier blijven, zeg ik. Maar liefje, dat kan helemaal niet, je studie enzo, je werk later, je- *ik verbreek mijn moeders zin* MAM! schreeuw ik. Luke schrok. Ik heb een vriendje, hier, in Australië en Lot, Anouk en Melanie ook, zeg ik. Waar is hij dan? vroeg mijn moeder boos. Ik trok Luke voor de camera en ze bekeek hem goed. Hij ziet er niet uit Marit! zegt mijn moeder boos. Dat vind ik niet, hij is mijn alles, zeg ik. Marit, doe normaal, hij is een foute jongen! gilt ze. Oh ja? zeg ik op een arrogante manier met 1 wenkbrauw omhoog. Hij kan anders ook als de beste tongen, moet je maar kijken, zeg ik terwijl ik Luke naar me toe trek en ik duw mijn tong bij Luke naar binnen. MARIT! WAT DOE JE ME AAN?! MIJN MEISJE, gilt ze boos. MARIT!! KIJK NAAR ME! gilt mijn moeder. Damn, my ears, zegt Luke terwijl hij zijn handen op zijn oren legt. Ik kijk naar mijn moeder op de camera. Weet je mam, ik blijf hier, met Luke, ik wil mijn leven met hem delen, ik ga hier studeren voor mijn werk later, JE BEKIJKT HET MAAR, IK HOEF JE NOOIT MEER TE ZIEN! schreeuw ik en ik hang op. Luke, ik blijf hier, zeg ik tegen Luke. That's okay, zegt Luke en we maken onze tongzoen af. Na onze zoen zegt Luke: Zullen we het hotel morgen verlaten? Dan kan ik je aan mijn familie voorstellen, zegt Luke. Ja, dat lijkt me leuk! zeg ik.

SEXLESSONS ft. LUKE HEMMINGS ▪DUTCH▪《COMPLETED》Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu