5.bölüm

3.4K 174 55
                                    

İyi okumalar ve bol Vkook'lu günler

"Jungkook hadi uyan artık şirkete gidiceğiz!"

Diyerek başımda bağıran Hoseok Hyung sayesinde daha neredeyse dün geceden beri yeni daldığım uykudan uyanmak zorunda kaldım.

Bu sıralar uykum düzensizleşmişti,nedenide gayet açık değil mi?

TAEHYUNG!

Dün akşam olanlar beni o kadar kötü etkilemişti ki artık bir süre sonra ağlamaktan gözümde yaş kalmamıştı.

Dün gece son gözyaşlarımı akıtmış,bitirmem gereken hislerimi bir kenera atarak kendime yeni bir sayfa açmıştım,kendimi de üzmeyeceğime dair söz vermiştim.O hayatına kaldığı yerden devam ediyordu ve bende hayatıma kaldığım yerden devam edecektim tıpkı onun istediği ve yaptığı gibi.

"Jungkook hadi ya geç kalıyoruz PD'den azar işitmek istemiyorum hadi!" diyerek üzerime çullanan Hoseok Hyung'u zorda olsa üzerimden itip ayağa kalktım.

"Of tamam Hyung ya ezdin beni!"

"Bana bak bücür kendinden büyüklere oflanılmaz!" diyerek sözde azarlayan Hoseok Hyung'u gidip yanağından öptüm.

"Tamam Hyung kızma bir daha demem" diyerek kollarımı beline doladım ve şirinlik yapmaya başladım.Oda fazla ciddi kalamayarak saçımı sevmeye başladı.

"Hep böyle yaparak beni kandırıyorsun"

"Sende hep aynı numaraya kanıyorsun Hyung" dediğimde Hoseok Hyung beni ittirdi ve suratını asıp yere bakmaya başladı.

"Demek numara yapıyorsun!Ben kimim ki zaten?Kimse beni sevmiyor!Hep ben mi insanları sevicem ya!Benimde sevgiye ihtiyacım var!" diyerek ellerini birbirine bağladı.

"Ya Hyung yanlış anladın şaka yapıyorum ben seni her şeyden çok seviyorum bilmiyor musun?"dedim ama sadece omuz silkip surat asmaya devam etti.Gidip hemen kollarımı ona doladım ve sırnaşmaya devam ettim.

"O zaman Hyung'unu sinirlendirmek neymiş gör bakalım"diyerek Hoseok Hyung beni kucağına aldığı gibi yatağa atıp gıdıklamaya başladı.

Hiç bana karşı koyamıyordu hemen yumşayıp seviyordu.Hoseok Hyung da böyleydi insanların üzülmesini istemez hep yardım etmeye çalışırdı.

" Ya nerdesiniz herkez sizi bekli-"

Birden kapının açılmasıyla ikimizde kapıya döndük.Suga Hyung bizi gördüğü gibi cümlesini tamamlayamadan susmuştu.Şu an çok yanlış anlaşılmaya müsait durumdaydık.

Ben Hoseok Hyung'un kollarını tutmuş,Hoseok Hyung ise benim üzerimdeydi.Suga Hyung'un yüzü sinirli bir hal alınca hemen Hoseok Hyung üzerimden kalktı ve açıklama yapmaya çalıştı ama sadece çalıştı.

"Şey ben Jungkook'a trip attım oda affettirmek için şebeklik yapınca bende gıdıklamaya başladım sonra-"

"Neyse ne herkes sizi bekliyor iki dakikaya gelin!" diyerek Hoseok Hyung'u dinlemeyen Suga Hyung kapıyı sertçe kapatıp çıktı.Cidden beklettiğimiz için sinirlenmişti ya da bilmiyorum mutlaka sinirlenecek bir şey bulmuştur kendine.

"Şuna bak ya dinlemedi bile gıcık!"diyerek arkasında söylenen Hoseok Hyung da giyinmem için beni odada yanlız bırakıp çıkmıştı.Hemen üzerimi giyinip daha fazla bekletmemek için aşağıya indim.

Jin Hyung Namjoon Hyung'a 'kıyafetim hiç olamadı mor mu giyseydim?' diyerek söylenirken,Suga Hyung ve Hoseok Hyung birbirlerinin suratına bakmadan somurtarak oturuyor ve Jimin Hyung Tae'ye telefondan bir şeyler göstermeye çalışıyordu ama Tae bakmıyordu.

Takmama kuralımı uygulamaya koymuştum.Evet dün gece kendime kurallar koydum birincisi takmama kuralı.

" Hadi gidelim hazırım "diyerek dikkatleri üzerime toplamayı başarmıştım.Suga Hyung"Sonunda"diyip yerinden kalkarken Hoseok Hyung da göz devirip arkasından kalkıp dışarıya çıkmışlardı.

Jin Hyung da mızmızlanmayı bırakıp
"Günaydın uykucu"diyip gülümsedi.Bende ona gülümseyerek " Günaydın Hyung üzerindeki çok güzel olmuş"diyerek karşılık verdim.

Jin Hyung"Ah gerçekten mi?Teşekkür ederim"diyip daha çok sırıttı.Namjoon Hyung da derin bir nefes verip yerinden kalktı ve dışarıya çıktı. Artık nasıl bunaldıysa!

Jimin de telefonunu cebine atıp"Hadi Hyung bizde çıkalım"diyip Jin Hyung'un koluna girip dışarıya çıktılar.Ah bu Jimin Hyung ne yapmaya çalışıyor acaba!?

Odada yanlızca ben ve Tae kalmıştık.Suratıma bakıp ne yaptığımı çözmeye çalışıyor gibiydi.Değiştim ben Tae Bey hey gidi hey!

"Bizde çıkalım hadi yoksa Suga Hyung sinirden patlayacak"dedim ve kıkırdadım.Cidden şuan Suga Hyung'un  içinden sövdüğüne emindim.

Tae anlamaz bakışlarla bana bakmaya devam ederken ortamın havası değişmeye başlamıştı.Yüzümdeki gülümseme silinirken eski günlerin aklıma gelmesini engelleyemedim.

"Jungkook iyi misin?"dedi ve yanıma gelip elinin tersiyle ateşimi kontrol etti.Ah Tae ah bilmiyorsun benim içim yanıyor!

Şuan dibimde duruyordu ve ben yüzüne dokunmamak için kendimi tutuyordum.Ama hayır kendine söz verdin unutma Jungkook!

" Ateşin falan da yok ama"dedi ve fazla yakın olduğunu anlayınca birkaç adım geri çekildi.

"Gayet iyiyim hemde hiç olmadığım kadar sen değil miydin hayatına devam et diyen ediyorum işte" dedim ve gözlerindeki incilmişliğe baktım.İçimin yağları nasıl eriyor görüyor musunuz?

Tae'yi arkamda bırakıp bizimkilerin yanına gidip arabaya oturdum.Tae de arkamdan gelince hep birlikte şirkete geçtik.

Şirkette yoğun bir dans provalasının ardından soluk soluğa kaldığım için kendimi yere attım.Namjoon Hyung ve Tae hariç diğerleri duşa gitmişti.

Cidden dans etmek zordu birde şarkı söyleyip dans etmek tam bir ölümdü!

"İç bunu yeterince su kaybettin" diyerek elindeki suyla yanıma oturan Namjoon Hyung'un elindeki suyu alıp içtim.

"Saol Hyung getirmesen kalkıp almaya bile halim yoktu" dedim ve tebessüm ettim.O sırada içeriye birinin girmesiyke kafamı o tarafa çevirdim.

Bir tane kız yanımıza gelip utangaç bir şekilde konuştu. "Jungkook Bey rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama PD Bey sizi çağırmamı istedi hemen gelmeniz gerekiyormuş"dedi ve önümüzde eğilip dışarıya çıktı.

Tae ve Namjoon Hyung da olacakları anlamıştı.Namjoon Hyung huzursuzca yerinde kıvranırken Tae yanımıza gelip konuşmaya başladı.

"Ne diye çağırıyor bu?"dedi ve kaşlarını çattı.Birde düşünüyormuş gibi davranması yok mu deli oluyorum!

"Yok bir şey gidip konuşucam" dedim ona bakmak yerine elimdeki su şişesine bakıyordum.Tae derin bir nefes aldıktan sonra hızlı bir şekilde odayı terk etmişti.

"Jungkook ne yaparsa ne derse desin üzülme tamam mı?" diye konuşan Namjoon Hyung'a bakıp hafifçe kafamı aşağı yukarı salladım ve üzerimi düzelttikten sonra derin bir nefes alıp odadan çıktım.

Biliyordum bir haftanın açısını şimdi çıkaracaktı!

.
.
.
Dırırırım neler oluyor?dbdbhdhfhfjf

Sizce neden çağırmış olabilir?

İDOL • TaekookWhere stories live. Discover now