Umh, da, anunt cred..

102 4 0
                                    


Stiu ca am zis ca abandonez cartea si toate alea, dar totusi am sa mai postez din cand in cand, nu legat de poveste, ci despre micutul grup pe care l-am strans aici. 

Motivele acestui anunt sunt urmatoarele:

1. Nu m-am gandit niciodata, dar nu cred ca v-am aratat pana acum cam cum arata Lucy. Asa ca la media am pus o poza * facuta pe www.rinmarugames.com, cu mega anime avatar creator* cu aspectul lui Lucy, din punctul meu de vedere.

2. Am observat pe youtube, o persoana foarte talentatacare areo rublrica" i draw your oc" si m-am gandit sa incerc. Am sa postez in sectiunea de comentarii al videoului respectiv, si poate avem o sansa sa aparem. ^^ Urati-mi noroc.

3. Stiu ca nu e prea modest, dar va rog foarte mult sa treceti pe la noua mea carte, Control, pentru ca chiar am nevoie de multesfaturi si critici ca sa pot sa-mi formez un scris cat mai pompos si coerent. 

Va multumesc pentru timpul acordat si varog scuzati eventualele greseli de scriere sau exprimare, dar azi m-am jucat vreo 5 ore cu un amic si am mana stanga amortita, iar gatul cu umarul drept ma dor foarte tare. 

Ohayo~

We two and 100 killers→creppypasta←Where stories live. Discover now