2.dio

1K 44 2
                                    

Ulazim u kuću umorna i pospana. Odlazim u svoju sobu, bacam stvari na krevet i ugledam na stolu poruku večeras oko 21:00h dolaze spremi se do tada. Imala sam oko sat ipo vremena. Nisam se žurila, odmah sam otišla pod tuš. Osušila kosu i krenula prema ormaru da vidim što obući za taj veliki događaj.(Moš mislit). Dok sam tražila dobitnu kombinaciju, u glavi mi se stalno vrtile iste riječi: "Što ako je ružan ili je možda predebeo..... ili bolje sad dok imam vremena da pobjegnem." Ova zadnja misao mi je bila odlična. Taman kad sam našla svoju pravu kombinaciju, srebrenasto-crna haljina i odlučila da ću pobjeći, čula sam da neko zvoni, sigurno su oni. Obukla sam haljinu i počela se šminkat kad neko kuca mi na vrata. Govorim slobodno i ulazi moja mama. "Došli su" te su riječi bile najzadnje na svijetu koje bih htjela čuti trenutno. S teškim mukama sam završila s šminkanjem i krenula sam dole.
Sjedili su u dnevnom boravku. Ugledala sam ga, imao je plavu kosu, crveno-ružičaste usne, zelene oči poput dragulja. Na njemu je bila bijela košulja,modre hlače i smeđe cipele. Bio je lijep i zgodan, ali nije moj tip kao što sam rekla nezanimaju me dečki. Prišao mi je i zavodnički mi poljubio ruku. Odmakla sam ruku od njegove i sjela sam na fotelju i slušala njih.

Ivan Rakitić
Sjedeći i razmišlajući u toj njezinoj kući, vatao me je strah. Što ako je debela ili ružna...te misli i još njih su me okupirale. Razgovarao sam s svojim roditeljima i pitao ih kakva je, ali mi nisu htjeli reći. Ubit ću svoje roditelje što se mišaju u moj ljubavni život. Evo je dolazi napokon. Visoka djevojka smeđkaste kose, srebrenasto-crne haljine i crnih šlapa. Približio sam joj se i kao kavalir poljubio sam je u ruku. Pogledao sam joj lice bila je tako predivna, crne oči poput crne noć, usne poput jagode(ali bi će još boljeg okusa). Odmakla se brzo od mene, ali izgledalo je kao vječnost.

Ja
Moji roditelji su pristali na njihove zahtjeve, a ti su zahtjevi da se ne smijemo rastati, moramo imati najmanje dvoje djece.....i još puno njih.
Prišao mi je, kleknuo je i pitao me:" Hoćeš se udati za mene?" Nisam ništa rekla, suze su mi navrile na oči, htjela sam pobjeći, ali nisam mogla. Pogledala sam roditelje, oni su klimali glavom htjeli su da pristanem, ja nisam htjela, ali rekla sam DA. On je ustao i ja sam, zagrlio me je. Gledajući taj predivni srebrni prsten. Htjela sam otići u sobu i počet plakat, ali nisam. Njegov otac je rekao da je vjencanje za tjedan dana. Ostala sam šokirana, nisam mogla vjerovati. To su rekli i otišli su ća. Nisam ih otpratila, otišla sam u sobu i počela plakat.

Ivan Rakitić
Sjedeći u autu vozeći se prema kući. Razmišlajo sam o tome što se dogodilo, nisam mogao vjerovati da će pristati, ostao sam šokiran, ali razmišljam o njoj. Što ako ona ima nekog i sad je zbog mene trebala ga ostaviti. Tolike misli su mi okupirale glavu da nisam shvtio da sam u kući. Kako ću reći svojim dečkima(hrvatskoj reprezentaciji) sutra?...

Ja
Ustala sam rano, tako me boli glava na pomisli od sinoć. Otuširala sam se, obukla sam crne gege, običnu bijelu majcu i dole crne makse, našminkala sam se, uzela sam torbu i krenula sam prema kuhinji. Napravila sam sendvić i krenula sam na posao, ali kako sam radila popodne otišla sam kod svoje BFF u salon jer je radila. Kad sam došla odma je s vrata skužila da se nešto dogodilo pa je mušteriju dala drugoj zaposlenici da radi, a ona s menom otišla na cedevitu. Svaki detalj sam joj ispričala. Ostala je šokirana. Rekla sam joj da je za tjedan dan vjenčanje i da se pripremi da mi bude kuma. Bila je sretna što je kuma, ali nije htjela da se vjenčam za nekog koga ne volim a pogotovo na silu.
Ali kad sam joj rekla da je on Ivan Rakitić umalo se nije onesvjestila, ali opet joj nije bilo drago. Kako s njom vrijeme brzo prođe trebala sam ići na posao. Sjela sam u bus i krenula prema bolnici. Završila sam s poslom oko 23:00 imala sam posla pa se odužilo malo. Naravno moj heroj ili da je ne stavljamo u muški rod moja kraljica Valentina došla je po mene i odvela me je kući. Kad sam došla kući. Nikoga nije bilo pa je bilo super. Večerala sam i otišla sam u dnevni boravak kad na stolu poruka:" Išli smo kod tvog budućeg muža vratiti ćemo se kasno. Pusa mama". U sebi sam mislila bi će idu se dogovarat s njima oko vjenčanja...

Ivan Rakitić
Digao sam se rano, imam treninge pa sam se spremio i otišao. Kad sam stigao, ostavio sam stvari u slačionici i presvukao se. Otišao sam na travnjak di su me svi dočekali i tako krenuli smo s treningom. Nakon 2 sata treninga otišli smo u slačionicu i tada sam im rekao vijest. Dečki moji imam dobru vjest:"Ženim se". Svi su ostali u šoku, ali posli su se počeli veselit i slavit. Dogovorili smo se da ćemo imam momačku večer u petak. I tako smo otišli svak svojim putem....




Nadam se da vam se svidio prvi dio, ali i da će vam se sviditi i drugi dio. Pozdrav😊

World with himTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang