Bölüm 9

3.2K 287 15
                                    

Chanyeol şuan çiçek toplayıcını boğmak istiyordu.
"Neden sürekli onun söylediklerime ters şeyler söylüyordu şimdi benimle ne alıp veremediği vark?"diye söylenerek biraz mutfakta oyalandıktan sonra yukarı odasına geçtiğinde yatağında minicik görünen bedenle duraksamıştı.

"Bula bula bu odayımı buldun Baekhyun " diyerek yatağın boş kısmına oturduğunda güzelliğiyle kalakalmıştı.Şuan o kadar masum görünüyordu ki yavaşça,bedenini yukarı çekip ona doğru uzanarak onu izlemeye başladı.

Küçük burnu,uzun kirpikleri,ince dudakları beyaz teni ,alnını kapatan siyah saçları kesinlikle bir peri olmalı diye düşünüyordu Chanyeol

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Küçük burnu,uzun kirpikleri,ince dudakları beyaz teni ,alnını kapatan siyah saçları kesinlikle bir peri olmalı diye düşünüyordu Chanyeol.Biraz daha yaklaşıp kolunu başının altından geçirip kendisini ona yaklaştırarak gözlerini kapattı.O, bu gece en huzurlu uykusunu çekerken Baekhyun ona bakarak en uykusuz gecesini geçirdi.

Cazgır çiçek toplayıcı deney kobayı olan bu adamı nedensizce diğerlerinden koruma dürtüsüyle dolup taşıyordu.O gerçekten masum mu, yoksa sadece masum rolü yapan zeki biri mi diye düşünüyordu.Ama kalbi bu dediklerinin hiç birini bir yerlerine takmıyordu.Sadece deli gibi atmakla meşguldü.

Flowerpicker: Neden bu kadar kusursuzun ?

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Flowerpicker: Neden bu kadar kusursuzun ?

Flowerpicker: İnsanlar kusursuz olmaz GoldKing

Flowerpicker: Ama sen nasıl hem güzel,olup hemde masum olabiliyorsun?

Flowerpicker: Seni kimlerden korumam gerekiyor

Flowerpicker: Seni bu hale getiren tesisten mi yoksa peşinde aç kurtlar gibi seni avlayıp köleleştirecek insanlardan mı?

Flowerpicker: Tüm bunlar yetmezmiş gibi,beni kendine bağlaman hiç adil değil, ben bu zamana kadar hiç bir görevinde başarısız olmayan bir ajanken, neden bu görev de başarısız olacağımı düşüyorum.

Flowerpicker: Ama hayır ben başarısız,olmayacağım buna izin vermeyeceğim.Ve seninde zarar görmene izin vermeyeceğim...

Flowerpicker: Tanrım neden sana mesaj atıyorum ki?"
En son yazdığından sonra kalkıp tüm mesajları silecekken arkasından beline sıkı sıkıya sarılan elle kıpırdayamaz,oldu.
"Tanrı aşkına neden bu kadar güçlüsün Chanyeol" diyerek kolları çözmeye çalışırken yorgun düşüp kendini uykunun sıcak hayır Chanyeollun sıcak kollarına bıraktı.

Yeni ENSLAVED/ESİR[CHANBAEK] adlı Chanbaek ficimde ilginize muhtaç onada bakarsanız sevinirim elmalı turtalarım ლ(⌒▽⌒ლ)

GOLD KİNG [ChanBaek Texting]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin