Bölüm 30 Final

4K 221 53
                                    

Flowerpicker: Chanyeol ben daha şimdiden özledim Chanhyunu, onu da kendimizle yemeğe götürelim eve geri getir veledimi 😢

GoldKing: Bebeğim yabancı bir yere bırakmadık Sehun ve Luhanla hem Chanhyun çok mutluydu Sehanla oynayacak diye ve ben eve varmak üzereyim hazırsan dışarı çık güzelim bugün bizim için önemli bir gün.

Flowerpicker: Biliyorum evlilik yıl dönümümüz ama biz bir aileyiz o olmayınca eksik hissediyorum.

GoldKing: Baek seni çok seviyorum, hatta bu kelimeler çok yetersiz kalıyor sana kendimi ifade ederken biliyorsun değil mi?

GoldKing: Bazen gece uyuyamayıp seni izliyorum, uyurken bile gülümseyen yüzünü ,ağzını şapırdatmanı bazen benle ilgili ıslak rüyalar görüp inlemeni tanrım bunlar kalan ömrümde hiç bıkmadan yaşamak istediğim anlar. Kalbim seninle o kadar dolu ki başka hiç kimseye yer yok tabi miniklerimiz dışında.

Flowerpicker: Miniklerimiz?

GoldKing: O kadar şey söyledim orasımı dikkatini çekti, lanet elim gaza gelip yazdı.

GoldKing: Geceyi beklesen güzelim ha ?O zaman konuşsak?

Flowerpicker: Hayır Channie miniklerimiz dedin bizim tek bir miniğimiz var oda Chanhyun.

Flowerpicker: Tanrım yoksa!!

GoldKing: Evet hayatım bu gecenin sonunda söyleyecektim doktorlardan önce benden öğren istedim. Dün gece sen uyurken ellerim istemsizce karnına gittiğinde fark ettim.Çok muhteşem bir şey bu Baek onun nabzını hissetmek.Senden bir parça olduğunu bilmek en güzeli bebeğim.

Flowerpicker: Tanrım Chanyeol seni seviyorum, seni çok çok çok seviyorum kepçe kocam. İlk gördüğümden beri seviyorum. Ne kadar inkar etsem de kalbim hep sendeydi ve sonsuza kadar da sen de kalacak. Tanrım şuan ne diyeceğimi inan bilmiyorum Yeol herşeyim varım yoğum yalnızca sensin beni, çocuklarımızı hiç bırakma lütfen senden ve tanrıdan tek isteğim bu. Benim gerçekte bir ailem olmamıştı ama sen çok daha fazlasını bana verdin ve bende çok çok daha fazlasını sana vermek için elimden gelen her şeyi yapacağım bebeğim.

GoldKing: Kapı aç hayatım.

Baekhyun dolu gözleriyle kanepeden koşarak kalkıp kapıyı açarak devin boynuna atladığında üzerindeki takımın buruşuyor olmasını zerre umursamıyordu. Yalnızca aşık olduğu kendini bulduğu bedene ömür boyu sarılı kalmak istiyordu.

Chanyeol beline sarılı ayaklarla tamamen kucağına yerleşmiş küçükten biraz ayrılıp

"Kalbimin çarpmasını sağlayan tek varlığım eğer biraz daha penisini bana sürtersen o romantik yemeği unutup romantik yatak odamıza seni taşıyaca.. "Chanyeol son kelimesi dudaklarına yakışıp şevhetle öpen dudaklarla kesildiğinde içeri girip ayağıyla kapıyı kapattı. Gece uzun ve baya ateşli olacağa benziyordu çünkü Baekhyunda bu gece için ayrı hazırlanmıştı...

Yemek işini başka bir zaman Chanhyunu alarak yapabilirlerdi...

THE END
Ahh en sonunda bitirdim en uzun süre yazdığım textingdi bu.Tıkandığım bir dönem olmuştu ve haftalarca bölüm atamamıştım yine kütüphanede tutup bölüm attığımda çok daha büyük bir ilgiyle okuduğunuz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Umarım son sizi memnun eder. Hikayelerimi tadında bırakmayı seviyorum uzatmak cidden gereksiz. Böylesi en iyisi bence neyse çok konuşmadan bitireyim notu ve son olarak sizi FAKE PRİNCESS/PRİNCE [CHANBAEK] davet ediyorum eminim çok eğleneceksiniz. Oradada görüşürüz umarım 😊

GOLD KİNG [ChanBaek Texting]Where stories live. Discover now