2. kapitola - Cesta k babi

8 0 2
                                    

Už  je večer kolem deváté hodiny a chystáme se ject domu. Rezpektivěk babičce na víkend.

Loučíme se! Nejdřív se rozloučím s Adamovo rodiči a pak s Adamem. Adam mě vezme za ruku a odnese mě za roh, kde byly schody do dalšího patra, kde byli pokoje a další místnosti. Drží mě za ruku a přitom mě z druhou rukou obejme.

Měj se hezky." povími do ucha.

Děkuju, taky se měj hezky."odpovím a při našem objetí se na něho kouknu a dam mu pusu na tvář. Jsem zklamaná, že už odjíždíme, líbilo se mi na návštěvě jen doky Adamovi. Kdyby Adam nebyl tady tak bych se na návštěvě unudila k smrti. V Adamově očích bylo vidět jak je smutny, že mě už asi nikdy neuvidí, i mě to trápilo. Vyjdeme z rohu a doloučíme se. Vyjdeme z baráku a jdeme do auta, nasedneme a jedeme. Tentokrát si nevezmu do uší sluchátka, poněvadž bych tentokrát nebyla schopná vnímat písničky. Stále jsem myslela na Adama a mela jsem jeho obličej pořád před sebou.

O čem jste si povídali, když jsme byli pryč?" zeptá se mě máma.

Já se zarazím a mam problém se vymáčknout, o čem jsme sevlastně povídali.

No... bavili jsme se ... no tak různě... se mě ptal kolik mi je." povím tak nevrle, až se začnu červenat. Naštěstí je tma, že není vidět jak jsem rudá pomalu až na prdeli.

Aha... jsem viděla ak se na tebe neustále koukal a usmíval a ty na něho taky." poví babička pobaveně.

Cestou auttem se mě neustále ptali jak se mi Adam líbí a tak různě si ze mě dělali srandu. Když jsem už to nechtěla poslouchat, tak jsem to radši zapíchla a vzbudila jsem se až, když jsme dorazili do Klatov k babi a dědovi. Dorazili jsme kolem půl dvanácté.

Jsme v obýváku a koukáme se chvilku na televizi. Jsme unavený takže si jedem lehnout bylo za pět minut jedna. Ráno když se probudíme nasnídáme se, umyjeme se, oblečeme a já jsi pak jdu znovu do pokojíku, kde si hodně poslouchám písničky a píšu si na psacím stroji. Babička vařila na oběd a povídala sis dědou a s mýma rodiči v kuchyni.

Před obědem jsme se ještě kouli na video a fotky. Bylo dost času bylo teprve před půl dvanáctou. Videa a fotky byly z nějaké oslavy, které nám dal Adamovo táta. Samozřejmě tam byli natočení a vyfocení Adam, byla jsem šťastná až do té doby než....

Hele Terko tvůj nápadník." řekne ze srandy táta.

Dělejte si srandu z někoho jiného jo?!! Prostě jsme se navzájem na sebe koukali no."

Jsem naštvaná na rodiče a na babi s dědou, protože si dělají ze mě srandu , ale na druhou stranu jsem šťastná.

Jsem naštvaná na rodiče a na babi s dědou, protože si dělají ze mě srandu , ale na druhou stranu jsem šťastná

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Navždy spolu miláčku!Where stories live. Discover now