{39.}

28K 2.7K 1.9K
                                    

Αχιλλεας POV

Εχει περάσει ένας μήνας.

Ένας μήνας που το μονο που κανω ειναι να πηγαίνω με την μια και με την αλλη και να αποφεύγω παντελώς την Αρτεμις.Το ξερω,παιδιαστικο απο μέρους μου αλλα ο εγωισμός μου πληγώθηκε οταν με έδιωξε.

Και οχι μονο.

Μου ειχε υποσχεθεί.Μου ειχε υποσχεθεί πως δεν θα έφευγε μακριά,πως θα ειναι παντα διπλα μου.Ξερω,έφταιξα και εγω που της ειπα αυτο για τον Αγγελο,αλλα φοβήθηκα.Πρωτη φορα φοβήθηκα την απόρριψη.

Δεν ξερω τι σκατα γινεται με την πάρτη μου!Δεν ξερω τι αισθάνομαι!Μου αρεσει;Την θελω;

ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

Το φιλί μας παντως ηταν απο τα καλυτερα που εχω δώσει.Ηταν κατι τοσο έντονο και ειχα την δυνατή επιθυμία να την σκίσω.

Ηθελα να βρεθώ μεσα της.Την ηθελα.Την ηθελα και αυτο ειναι που με τρομάζει.Ποτε άλλοτε δεν ηθελα τοσο πολυ κάποια οσο την Αρτεμις.

Ειναι γλυκια,ντροπαλή και έξυπνη.

Συνήθως δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους κορίτσια διότι ειναι πιο δυσκολο να τις ρίξω στο κρεβατι.Αλλα κατι στην Αρτεμις με τραβάει.

Την θελω ενω αυτη ειναι κολλημένη ακόμα στον πουστη-ξανθομπάμπουρα.Σε αυτον το μαλακα που βαζω το χερι μου στην φωτιά πως θα την πληγώσει.Γιατι καποιος να θελει το κακο ενός τόσου υπέροχου ανθρώπου.

Ναι,η Αρτεμις ειναι υπέροχη.Μαλλον για αυτο δεν μου αξίζει.Δεν πρέπει να γινει τιποτα μεταξύ μας και το καλύτερο για όλους μας ειναι να απομακρυνθώ.

Για αυτο πρέπει να της πω τον 9ο τροπο.Εναν γαμημενο τροπο για να ειναι μαζι με τον υποτιθέμενο πρίγκιπα της.Στο διάολο να παει αυτος και τα χαζογλυκολογα του.

Ειχα φτάσει ηδη σπίτι της και πάτησα με δύναμη το κουμπί για να μου ανοιξει.Δεν ρωτησε καν ποιος ειναι,κατι που δεν με παραξένεψε καθόλου.Μπηκα μεσα και μεσα σε λιγα δευτερόλεπτα ειχα φτάσει εξω απο την πορτα της.

Ομως οταν άνοιξε η πορτα της δεν ηταν η γατούλα που μου άνοιξε.

'Γεια σας Κυρια Σοφία.'ειπα εύθυμα και την ειδα να χαμόγελα.

10 Ways to Get A Boyfriend |Book 1|[✔️]Where stories live. Discover now