{44.}

25.1K 2.6K 934
                                    

Οι μερες πέρασαν,οπως και οι πολυπόθητες εξετάσεις...Καταλάβατε την ειρωνία φαντάζομαι!

Πλεον ειχαν αρχίσει τα θερινα και ο ήλιος έκαιγε αφόρητα πολυ.Καθε φορα που πήγαινα το πρωί στο φροντιστήριο με τα ποδια πέθαινα απο την ζέστη.

Μετα τον χορό ο Αγγελος μου ζήτησε να βγούμε την επόμενη ακριβως μερα.Με πήγε σε μια πιτσαρία και αμέσως καταλαβα για ποιον λογο με ειχε φέρει.Ηταν η πιτσαρία που δούλευε ο Αχιλλεας και η συμπεριφορά του Αγγελου δεν μου αρεσε καθόλου εκείνη την μερα.Ο Αχιλλεας φαινοταν απότομος και απόμακρος.Παραλιγο να ρίξει το νερό στα μούτρα του Άγγελου οταν έφτασε στο τραπέζι μας και ηταν έτοιμος να του χώσει την πιτσα στο στομα.Δεν μου έριξε ουτε μια ματια κατι που με πείραξε ελάχιστα.

Την επόμενη φορα που βγήκαμε ηταν μετα απο μια βδομάδα,πριν αρχίσουν τα θερινα.Με πήγε σε μια ταβερνούλα με θαλασσινά και φάγαμε τα πιο λαχταριστά ψάρια.

Περνούσα ωραια μαζι του.Με εκανε να νιωθω χαλαρή και δεν ντρεπόμουν πλεον οποτε ήμασταν μονη μας.Οι συζητήσεις μας ηταν ανάλαφρες και ειχα μάθει σχεδον τα παντα για εκείνον.Μου ειπε πως οι γονείς του ειναι χωρισμένοι και πως μένει με την μαμά του.Μοναχοπαιδι και κακομαθημένος χαρακτηρίστηκε κατι που δεν πολυπιστεύω.

Του ειπα για τον πατέρα μου και πως ειμαι επισης μοναχοπαίδι.Με ρωτησε για τον Αχιλλεα και για τον λόγω που περνάγαμε τοσο χρονο μαζι.

Του εξηγησα πως απλα τον βοηθούσα στα μαθηματικά και πως μεσα απο αυτο ήρθαμε λιγο πιο κοντα.Μου ειπε πως τον πείραξε λιγο αλλα του εξηγησα πως πλεον δεν μιλαμε καν.

Σημερα ηταν η ημέρα που θα περνάμε βαθμούς και μαζι με την μητέρα μου πήγαμε στο σχολείο.Εξω απο την τάξη υπήρχαν μονο δυο μαμάδες και ένας μπαμπάς.

'Περιμενω εδω,πήγαινε μέχρι να παρω τους βαθμούς να κανεις καμια βολτα.'μου ειπε με ενα μικρό χαμογελο και απλα έγνεψα αρνητικά.

'Μαμά,εχω πολυ άγχος για αυτους τους βαθμούς.Εαν δεν εχω βγάλει πανω απο 18 θα σκάσω.'ειπα μπλέκοντας και ξεπλένοντας τα δάχτυλα μου ταραγμένη.

'Θα τα εχεις παει τελεια,ειμαι σιγουρη.Πηγαινε μια βολτα να ξεσκάσεις.'ελεγε και μου χάιδευε τα μαλλιά καθησυχαστικά.Ξεφυσιξα δυσαρεστημένη και πηγα προς το προαύλιο.Στην πορεια βρήκα τον Σωτηρη και το χαμόγελό του ηταν τοσο μεγάλο που δεν θα μπορούσες να μην το προσέξεις.

10 Ways to Get A Boyfriend |Book 1|[✔️]Where stories live. Discover now