6.Bölüm

15.7K 816 143
                                    

arkadaşlar medyadaki Alexandra'nın kurt hali fotoğrafa tıklayıp bakabilirsiniz

Bu sefer alarmın sesiyle değil Anna'nın sesiyle uyandım anna bugün okula gelmeyecekmiş.Banyoya gidip yüzümü yıkadım sonra güzel bir duş aldım.Sonra giyinmeye gittim bugün okul olduğu için güzel giyiniyim diye düşündüm ve siyah etek pembe gömlek giyip gömleği eteğimin içine soktum.Boy aynasının karşısına geçip eyeliner ,borda ruj biraz fondeten sürdüm ve saçımı dağınık topuz yaptım sonra kalvaltı yapıp sınıfa gittim.Sınıfın kapısını çalıp sınıfa girdim.Erkekler hayran hayran bakarken kızlar kıskançlıkla bakıyordu

Ögretmen="Sen şu melez kızsın değil mi"

" Evet "dedim

Öğretmen="Tamam boş bir sıraya otur bakalım" en arkada boş bir sıra vardı oraya oturdum.10 dkk sonra zil çaldı. Ben tam sıradan kalktımki yanıma Angela ve Elısabeth geldi

Angela=" Ooo sınıfa sürtüğümüzde gelmiş" dedi o sırada bütün sınıf etrafınıza geldi.

"Angela git başkasını bul bana bulaşma"

Angela="Ne oldu sürtük kaçıyormusun yoksa"o kadar çok sinirlenmiştim ki melez yüzümü çıkardım ve ona tısladım

Angela="Beni böyle korkutamassın sürtük"

Ne olduğunu anlamadığım şeyler hissediyordum.Çok sinirliydim.Gözlerimi kapatıp biraz bekleyip açtığımda Angela' bir iki adım geriye gitmişti.Nedense bu hareketi beni daha çok sinirlendirmişti.Birden kendimi dört ayak üzerinde Angela'ya doğru hırlarken buldum.İstemsiz bir şekilde üstüne koşacağım sırada profesörün araya girmesiyle birlikte olduğum yerdedurdum. 

Profesör="Angela Sen salak mısın kızım! meleze bulaşılır mı?" dedi ve Angela kaçtı zaten revireye gitmiş

Profesör="Alexandra sende odana git yarın da yanıma gel" başımı salladım ve odama gittim olanları Anna'ya anlattım ve ayıcıklı pijamamı giyip kendimi uykunun kollarına verdim.

Arkadaşlar biraz kısa oldu. Eğer yazım yanlışım varsa yada noktalama hatası varsa bunun için özür dilerim.Voteleri arttırmayı unutmayın.

Vampir OkuluHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin