23.

1K 80 4
                                    

Kävelimme, kaikki viisi, kohti rantaa. Rannalla olisi uudenvuoden juhlat, joissa pojat saivat luvan esiintyä. Kun sain tietää juhlista, kävin kysymässä järjestäjältä asiasta. Kun kerroin pojille, he hyppivät innosta ja alakerran vanhahko mummo, tuli valittamaan metelistä.

"Jännittääkö?" Kysyn. "Luultavasti. Mutta ei niin paljoa, koska ollaan jo esiinnytty kahvilassa" Ashton kertoo. "Luultavasti" Michael naurahtaa. "Okei! Tottakai jännittää" Ashton korjaa ja Michael pyöräyttää silmiään.

Kun saavumme rannalle, bileet ovat käynnissä. Olen käynyt vain Michaelin juhlissa kerran, en muissa. Joten minua jännittää. Minulla on muutenkin outo tunne tulevasta illasta ja yöstä. Tuntuu kuin, kaikki ei olisi oikein.

"Meidän esitysvuoro alkaa 10 minan päästä. Joten nähdään sen jälkeen" Michael sanoo. Sanon heipat ja pojat lähtevät. Luke kuitenkin kääntyy takaisin ja annan nopean pusun pojalle.

"Olen ylpeä" kuiskaan ja työnnän pojan pois. Katson kun Luke katoaa lavan taakse. Olen todella ylpeä pojista. He ovat saavuttaneet jo nyt, todella paljon.

"Eliza Hart?" Joku kysyy. Käännyn ja näen bruneten pojan edessäni. Ei voi olla.

"Logan Tsui" nauran ja halaan poikaa. Logan on todella vanha ystäväni. "Mitä sä teet täällä?" Kysyn.

"No mä opiskelen vaihto-oppilaana" Logan nauraa. Ravistan päätäni ja halaan poikaa uudestaan. "Mitä sä?".

"No Niall lähetti mut tänne. Kerroin sille, ihan kaiken" sanon. Logan nyökkää ja hymyilee. "Nyt sä olet turvassa".

Logan Daniel Tsui. Kotoisin Amerikasta, mutta kiersi maailmaa isänsä työn perässä. Syntynyt -94. Asui viisi vuotta Irlannissa, jolloin tapasimme. Logan oli parasystäväni ja tiesi kaiken minusta. Häneen pystyi luottamaan ja pystyy yhä. Logan tietää Niallin urasta, minun pienistä salaisuuksista ja vanhemmistani.

"Kuka toi blondi oli?" Logan kysyy ja vinkkaa silmäänsä. Naurahdan ja lyön poikaa. Sama vanha Logan. Logan aina kiusasi minua pojista, nähtävästi tekee sitä yhä.

"Mun poikaystävä Luke. Soittaa tossa bändissä, joka tulee seuraavaksi lavalle" sanon. Logan hymähtää ja nyökkää.

"Anteeksi, en oo muistanut soitella" sanon. "Me molemmat ollaan unohdettu. Yritetään tästä eteenpäin" Logan sanoo. Nyökkään ja hymyilen. Kun Logan lähti taas, lupasinkin soitella. Logan oli huolissaan minusta ja oli jo monta kertaa meinannut sanoa poliisille asiasta. Mutta olin saanut pidettyä pojan hiljaisena.

"Onko ittelläs joku? Jokin nätti tyttö, joka on sulattanut pikku Logien sydämen?" Kysyn ja pyörähdän. "Siitä mun pitikin sanoa" Logan sanoo ja puree hampaansa yhteen. Pysähdyn ja kohotan kulmakarvojani. Loganilla on jokin salaisuus.

"Mäolenhomo" Logan sanoo nopeasti. "Niin mitä?" Kysyn. "Minä, Logan Daniel Tsui, olen h.o.m.o" Logan tavuttaa. TIESIN! Olen aina aavistanut, että Logan ei ehkä ole hetero. Hän aina kieltäytyi tyttöjen pyynnöistä.

"Onnittelut! Sä tulit kaapista ulos" nauran ja halaan poikaa. Poika naurahtaa ja osoittaa lavalle. "Sun poikaystäväsi on alottamassa". Käännän katseeni ja pojat aloittelevat jo. Tästä tulee luultavasti ihana ilta. Mutta silti jokin, on väärin.

Tää on tosi lyhyt, sori😬 Ensi luvusta tulee pidempi, lupaan. Tää kirja muutenkin lähenee loppuaan, olen pahoillani.

Sunshine ; l.h (Finnish)Where stories live. Discover now