24.

1K 82 14
                                    

Tää on pidempi! Mulla tuli viime kappaleen kirjoitus vaiheessa iso katkos, että kaikki ideat lähti. Mutta joo, tässä heti uusi:)))))

Taputan muiden mukana. Pojat soittivat mahtavasti. He ovat kehittyneet. Muistan kun kuulin heidän soittavan ensimmäistä kertaa, he eivät olleet mitään parhaita, mutta kuitenkin hyviä.

Pojat juoksevat luokseni ja halaan kaikkia. Lukea ei näy missään. Mihin hän meni?

"Olitte mahtavia!" Hymyilen. Pojat sanovat kiitoksensa ja lähtevät hakemaan juotavaa.

"Tässä. Se on kokista, ei hätää" minulle tarjotaan mukia. Kännyn ja otan mukin Lukelta. Ajattelemassa heti minua. Kiitän ja kehun esitystä.

"Kuka se tyyppi oli?" Luke kysyy. Kohotan kulmakarvojani ja katson poikaa ihmeissäni. Tarkoittaako hän Logania? Logan lähti juuri ennen poikien tuloa. Luke on mustasukkainen.

"Hän oli Logan. Tunsin Loganin Irlannissa, kunnes hän muutti isänsä työn perässä. Hän nähtävästi muutti tänne" kerron. "Se katto sua koko ajan ja hymyili sulle!" Luke valittaa.

"Et oo tosissasi! Ootko noin mustasukkainen?" Nauran. "Se on kiinnostunut susta!" Luke jatkaa. Ravistan päätäni ja otan kulauksen juomastani.

"Logan on mun hyvä ystävä. Ei se ole kiinnostunut musta!" Vastaan. Luke tuhahtaa. "Kyllä se on! Mä näin sen tuolta lavalta, ilmiselvästi!" Lukella alkaa mennä pinna ja niin alkaa myös minulla.

"Logan on homo! Hän ei ole kiinnostunut tytöistä" sanon. "Paskin selitys ikinä" Luke kuiskaa minulle. Minulla meni pinna. Heitän Lukea tyhjällä mukilla ja lähden ulos. Tarvitsen raitista ilmaa. Ulkona törmään Loganiin. Voi Jeesus! Luke on nyt jo mustasukkainen.

"Kaikki hyvin?" Logan kysyy, kun huomaa minut. Ravistan päätäni ja istun pojan viereen.

"Luke on mustasukkainen, koska ei tiedä sua ja sitä että oot homo" sanon. Logan katsoo minua ja naurahtaa. "Munkin poikaystävällä on välillä samaa. Se leppyy aika nopeasti" Logan sanoo. Onko Logan varattu?

"Miksi sä et kertonut?" Kysyn. "Mistä? Siitä että seurustelen? En tiedä" poika hymyilee.

"Kerro" sanon ja ristin käteni. "No, tapasin sen silloin ku muutettiin tänne. Sen nimi on Benjamin. Vaaleanruskeat hiukset, siniset silmät ja pitkä" Logan kertoo.

"Onnittelut" hymyilen. Logan naurahtaa ja nyökkää päällään taakseen.

"Mitä?" Kysyn. "Kato sinne" Logan käskee. Pyöräytän silmiäni ja katson. Luke seisoo siellä ja muut kolme poikaa seisovat tämän takana. Teen pienen hymyn ja annan Lukelle luvan tulla. Poika istuu viereeni ja katsoo minua.

"Anteeksi, en saisi olla niin iso mustasukkainen kusipää. En kuitenkaan tunne sun ystävääsi" Luke sanoo. "Mäkin varmaan olisin. Tärkeintä on, että oot mun kusipää" naurahdan ja menen Luken kainaloon.

Logan on nousemassa, mutta otan pojasta kiinni ja pakotan takaisin istumaan. Logan on ujo ja ei halua oikein tutustua uusiin ihmisiin.

"Logan tässä on mun poikaystävä Luke ja Luke, tässä on mun hyvä ystävä Logan" sanon. He sanovat toisilleen hiljaiset tervehdykset, sellaiset mitä miehet tekevät.

"Eli sä oot se, kuka on vienyt Elizan?" Logan kysyy ja juo juomaansa. "Kyllä, mutta oikeastaan Bella vei mut" Luke korjaa. Naurahdan ja nojaan Lukeen.

"Logan, missä tutustuit Elizaan?" Ashton kysyy. Hän on aina hirveän suojelevainen. Logan alkaa kertomaan kuinka tapasimme. Kaikki pojat kuuntelevat nätisti, välillä esittäen kysymyksiä. Ihan kuin koulussa, ekoilla luokilla.

~~~

Seisomme Luke kanssa kivellä ja katsomme merelle. Ihmiset laittavat raketteja valmiiksi. Ihan kohta on keskiyö.

10, 9,

Menen vastakkain Lukeen. "Luke" sanon hennosti. Nyt sanon sen, mitä minun on pitänyt sanoa aikaisemmin.

8, 7,

Luke katsoo minua ja laittaa kätensä hennosti poskilleni.

6, 5,

"Mitä?" Luke kysyy. Katson poikaa suoraan silmiin.

4,

"Mulla on asiaa" sanon.

3, 2,

"Mä rakastan sua Bella" Luke kuiskaa ja suutelee minua.

1.

"Hyvää uuttavuotta!" Ihmiset huutavat. Kaikki kuitenkin kaikuu ohi. Tässä hetkessä, olemme vain minä ja Luke. Olen rakastunut Lukeen, ennen kuin edes tajusinkaan sitä.

"Mä rakastan sua myös" kuiskaan ja suutelen poikaa uudestaan. Ilotulitteet räjähtelevät taivaalla ja niin tekevät myös sisälläni. En haluaisi tämän hetken, ikinä loppuvan.

Sunshine ; l.h (Finnish)Where stories live. Discover now