25

3.2K 151 26
                                    

Victoria P

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Victoria P.O.V.

J:Moramo da razgovaramo.(rekao je ozbiljnim glasom)

Ja:Nemam o cemu da pricam sa tobom.(pokusala sam da izvucem ruku iz njegove,ali mi nije dozvolio,samo je pojacao stisak)

J:Ali ja sa tobom imam.

Ja:Prestani vise!(rekla sam malo glasnije)Ono sto se desavalo izmedju nas je bila velika greska i sa tim je gotovo.Gotovo,shvatas?(naglasila sam poslednje reci)

J:Ja to ne zelim...(prekinula sam ga)

Ja:Ne zanima me sta ti zelis!Tvoja verenica je trudna i pocni da mislis o tome.(grubo me pribio uz njegovo telo.Tiho sam jauknula)

J:Boli me kurac za to.Zelim tebe.(osetila sam njegov dah na usnama)

Ja:Ti si bolesni idiot!(rekla sam sa skupljenim obrvama)Ostavi me na miru,molim te.Zelim normalan zivot,bez tebe.(rekla sam tise)

J:To je sada nemoguce,shvatas?

Ja:Moguce je,Justin.Samo mi se ne priblizavaj i zaboravicemo na ono sto se desavalo izmedju nas.(hteo je nesto da kaze,ali ga je prekinuo sefov glas)

S:Sta se desava,Justin?(Justin je pustio moju ruku,koja je bila crvena na mestu gde je bila njegova ruka.Sef je dosao do nas)

J:Nista se ne desava.(rekao je besno i usao u kafic.Sef je pogledao u moju ruku)

S:Sta se desava,Victoria?(pitao me zabrinuto)

Ja:Znate njega i njegov bes.(nisam htela da mu kazem istinu)

S:Je l' te uznemiravao?

Ja:Nije.(ponovo sam slagala i spustila pogled)

S:Izvini,stvarno.Znas da nisam imao izbora,morao sam tebe da posaljem.(lazno sam se nasmejala)

Ja:Ma sve je u redu.(krenula sam prema kaficu,ali sam zastala i okrenula se prema njemu)Cestitam.(pogledao me zbunjeno)Postacete deda.Adriana je trudna.(mozda mu Justin ne bi rekao,pa cu ja to da uradim umesto njega.Osmeh se pojavio na sefovom licu)

S:Stvarno?(pitao je iznenadjeno Klimnula sam glavom i nastavila da koracam prema kaficu)

Kad sam usla unutra,odmah sam se zaletela u Martinov zagrljaj.Osetila sam njegove snazne ruke oko sebe.Covece,koliko mi je nedostajao.

M:Napokon,Vicky.(jos jace me stegao)

Ja:Mnogo si mi nedostajao,Martin.(rekla sam sa osmehom.Posle nekoliko trenutaka sam se odmakla od njega)Nismo se videli samo nekoliko dana.

M:Meni je to izgledalo kao vecnost.(rekao je nasmejano)Drago mi je sto si ponovo ovde.(sef je usao u kafic)

S:Victoria,ti i Cody imate slobodan dan danas.(nasmejala sam se)

Ja:Hvala vam,sefe.(uzvratio mi je osmehom i otisao u kancelariju)Vidimo se,Martin.(poljubila sam ga u obraz i izasla iz kafica)

(poljubila sam ga u obraz i izasla iz kafica)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Waitress (J.B.)/ZavršenaWhere stories live. Discover now