6.díl

4.1K 314 35
                                    

Ahoj! Je tu nový díl! :3 Budu ráda za každý vote a komentář! :)


Z pohledu Sasukeho

Už pomalu jdou do vesnice a v klidu si povídají a Sasuke je opět překvapený, jak málo Naruta zná. Opravdu si rozumí a Sasuke jen bádá nad tím, kde a kdy se stala ta chyba, že je osud rozdělil. Protože Naruto je pořád skvělý, není namyšlený, jak si myslel, není zlý a hlavně co vypozoroval z jeho chování a z názorů, stále si váží svých přátel a byl by pro ně ochoten udělat cokoliv. Za což ho má Sasuke rád ještě více.

Zrovna vzpomínají na akademii, když se Naruto napne a vykřikne to jediné jméno, které Sasuke z celého srdce nenávidí.

"Sakuro!"

A pak už jen vidí, jak se k nim řítí ta růžovovlasá slepice a jeho nálada poklesne na bod mrazu. Proč? Proč zrovna ona? Měl Naruta tak pěkně zpracovaného a ona se tu musí objevit! Zoufá si v duchu Sasuke, když pozoruje Naruta, který veškerou svou pozornost přenesl na ni. Všimne si, jak se Naruto hned začal jinak usmívat a celkově jinak tvářit.. Ne, ne, ne! Že by ji měl stále rád? Pomyslí si naštvaně Sasuke a něco v něm začne bublat. Sasuke..Napomene se v duchu. Snad...? Ano, opravdu začal žárlit, teď jen zařídit, aby je zase nechala na pokoji. A to asi nebude problém. Pomyslí si s úsměvem Sasuke, když vidí, že Sakura nezírá na nikoho jiného než na něho.

"Co se děje, Sakuro?" zeptá se jí hrubě a s ledovým pohledem na ni zírá. Teď se mu zprotivila ještě vice, jak jen zařídit, aby i Naruto viděl, co je doopravdy zač?

"Sasuke, pojď se mnou na rande, nebudeš litovat" zašišlá na něho s chabýma štěněčíma očima a Sasuke se jen otřese odporem. Taky si všimne, jak hned smutný Naruto začal být.

"Co? Ne!" řekne rázně. Naruto už se pak nadechuje, Sakuřin přísný pohled ho ale zarazí.

"S tebou se nikdo nebaví, padavko!" řekne mu s odporem a znovu si všímá jen Sasukeho. Naruto pak na ni jen překvapeně zírá a Sasuke doufá, že to bude stačit, aby ji i on přestal mít rád.

"Jak to s ním mluvíš, ty náno! A abys věděla, tak já na rande právě jsem a to tady s Narutem!" řekne ji pak Sasuke a koutkem oka vidí, jak Naruto vedle něho ztuhne. Stejně překvapeně na ně zírá i Sakura, její další reakci ji ale zamezí pár kapek, které začnou dopadat na ty tři a které se náhle přemění v obrovský liják.

Sakura zaječí, začne velmi sprostě nadávat a běží od nich pryč. Naruto na ni jen vyjeveně kouká, než se s malým úsměvem otočí na Sasukeho. Vlasy má už celé mokré a o oblečení ani nemluví a taky si je jistý, že on sám je na tom stejně. Přesto všechno se ale začne Naruto smát.

Sasuke tomu nedokáže odolat, tak se začne smát taky, vezme Naruta za ruku a začne běžet pod nejbližší úkryt.

Už vidí jednu opuštěnou stříšku, tak k ní zamíří a Naruta za sebou táhne. Oba se stále smějí a zároveň popadají dech, jak je náhlý běh rozhodil a unavil a oba jsou úplně promočení.

Naruto si náhle prohrábne vlasy a Sasukeho ten pohyb tak zaujme, že pak koluje pohledem po celém jeho těle, které se teď dost dobře rýsuje pod promočeným oblečením. Zvláště to bílé tričko ukazuje více, než má a Sasuke si je jistý, že to jeho také. Na Narutově těle ho ale zaujme něco, co ho opět dokonale vyvede z míry. A to černý kruhový znak na Narutově plochém bříšku.

Chvíli na to uhranutě zírá, než mu dojde, co to je. Jak na to mohl zapomenout! O démonovi v Narutovi ví, asi tak jako každý ve vesnici..přesto..nikdy o tom nepadlo ani slovo a Sasuke tomu možná ani nevěřil. Nemohl uvěřit, že něco tak strašného je v jejich veselém Narutovi.. Teď má ale důkaz. A jen silou vůle se drží, aby po znaku nepřejel rukou. Pohledem pak vyjede na jeho vlastníka, který stále hlasitě oddechuje a stále s úsměvem zírá do země. Pak vidí, jak Naruto svůj pohled zvedá a zírá na oplátku na něho. Je si jistý, že mu jde přes triko vidět úplně vše, ale náhle se cítí úplně nejistě, přestože nemá důvod, na svém těle si docela dost zakládá.

Nakonec už jen vidí, jak se na něj Naruto s červenými tvářemi usměje a Sasukeho mysl končí. Pro něho je to příliš pocitů a myšlenek naráz. Nádherný, roztomilý Naruto. Naruto jako cvok, o jehož lásku se vsadil. Naruto, jinchuuriki devítiocasého démona. Sasuke, který ho nenávidí, Sasuke, který ho miluje. Sasuke, který jím opovrhuje a Sasuke, který ho obdivuje.

Proto už nepřemýšlí a samovolně udělá věc, po které touží celé odpoledne a věc, která ho jen v myšlenkách spaluje zevnitř.

K Narutovi se rychle přiblíží, vezme jeho obličej do dlaní a bez jediného slova či možnosti k odporu ho políbí.

SasuNaru- když se sázka zvrhneWhere stories live. Discover now