Bölüm 5 Bu iki salağın arasını yapmam lazım

17.1K 943 214
                                    

Selamm. Nasılsınız? Ben iyiyim. Kdkdkx. Neysee Açelya'nın tipini merak edenler var. Bu nedenle bende onu multiye koydum.

Multi~>Açelya kızımız

Multideki şahsiyet benim fotoşoplarımın bir ürünüdür normal saç rengi o deel. Ayrıca adınıda bilmiyorum. Kdkdkd. Buldum şopladım koydum yani kdmdmd.

Oyuncu da girmemeye karar verdim çümküm bazılarınız Vini'yi Franci'den daha daş buluyor bu niye Ayaz değil gibi triplere girebiliyor balıkcağızlarım. Ondan Cemre'yi Ayaz'ı Ozan'ı istediğiniz şekilde hayal edebilirsiniz. Zaten Acacia da sarışın olmuş aq dkkxkd. Artk kriterlrme uymyr.s.s

Evet sizi bu yazıyla oyalarkene ithafımı da yapayım dkdkdk. Bu tatliş bölüm de tatliş bir okuyucum olan @Hayaller-mavi e gidiyor.

Sizlere iyi okumalar!

"Neden kavga ettiniz?"

Buzu alnıma bastırırken Selen ablanın -kendisi hemşire olur- sorusuyle ofladım.

"Selen abla kavga etmedik dedim ya ayağım takılınca yanlışlıkla kafa atmışım işte."

Açelya alnındaki buz torbasının altından bana göz devirdi.

Evet arkadaşlar kızın üstüne atlamış ve yanlışlıkla ona kafa atmıştım. Alınlarımız birbiriyle öpüştükten sonra kavgaya devam etmiştik. Büyük hasar Açelyadaydı çünkü benle kavgaya girmeyecek kadar kibirliydi.

"Evet Cemre hep yanlışlıkla kafa atarsın sen zaten."

Buzu kafamdan çekip hayretle ona baktım. "Vallahi öyle oldu abla. Boy farkını hesaba katamamışım. Yoksa yumruk atacaktım."

Açelya homurdandı. "Bunun olacağını tahmin etmeliydim."

Homurdanmasına eşlik ettim. "Evet bencede sınıftakileri tehdit etmeme rağmen Ayaza yavşayan sendin." Ayağa kalkıp buzu bırakmıştım ki Ayaz ellerini omuzlarıma koyarak beni gerisin geri oturttu.

"Cemre yerinde kal ve buzu koymaya devam et." Endişeli sesi ve omuzumdaki elleri telrar kafama buzu yapıştırmamı sağladı.

"Ah siz gençler yok mu. Sevdikleriniz için şu okulu patlatsanızda kurtulsak hep birlikte. Cemre geçen seneden beri aynı şey. Tek fark o zaman Ozan vardı?"

Ayazın elleri sıkılaşıp Açelya dikleşirken savunmaya geçtim. "Dayak yiyen Ozan oluyordu bir kere o salak için kız dövmem ben."

Ellerimi kavuşturunca Ayaz omzumu sıktı. "Buz." 

Oflayıp buzu tekrar alnıma koydum.

Selen abla kafasını sallayıp diğer odaya geçti. "Bu derslik burada kalın hiç değilse, izin kağıdını ben yazarım."

Ayaz Selen ablanın arkasından kibarca teşekkür edip kapıyı kapadı.

"Ben Ayaz'a yavşamadım." Topladığı saçlarından kaçan yeşil bir tutamı topuzuna geri soktu.

"Tabii ki canım bende aslında bir zebrayım biliyor muydun?" Buzun altından ona kötü kötü baktım. "Ayaza gülümsemen falan hep benim hayal ürünüm. Şizofren bir zebrayım."

"İnsanlara nezaketen gülümsemen gerekir Cemre. Yeni tanıştığın insanlara kafa atarken bunu unutmuş olabilirsin elbette."

"Nezaketini uygun bir tarafına monte ederim Açelya. Yeni tanıştığın insanların sevgililerine gülümserken bunu unutmuş olabilirsin elbette."

Onu taklit ederek buzu kafamdan çektim.

Ayaz en sonunda bıkkınlık dolu bir ses çıkarıp buzu elimle birlikte aldı ve alnıma bastırdı. Buzdan donmuş olan elimin üzerindeki eli sıcaktı.

Avcunu Yalarsın 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin