Ce sa faci cand esti bolnav

108 34 17
                                    

Imi cer scuze de pe acum ca nu am mai postat, am fost bolnav rau de tot si ma doare gatul asa de tare ca de doua zile comunic doar prin gemete si mormaituri. Dintr-o data m-a trasnit ideia de a scrie un capitol despre ce poti sa faci cand esti bolnav.....mi-a venit ideea cand am avut o febra de 39,5 care nu scadea, dar eu nu sunt important aici, sa trecem la subiect.
Cand esti bolnav poti face destul de multe lucruri, depinde de starea ta, acum lectia unu:
1 Rasul e cel mai bun medicament: de fiecare data cand ma simt rau eu incerc sa ma uit la ceva care sa ma faca sa rad, cand razi calumea uiti de tot ce ai (de febra, de dureri).....apoi te trezesti la realitate si revin durerile dar e o modalitate de a te distrage de la dureri destul de buna desi e de scurta perioada.
2 Traieste o mica aventura: si asta te poate distrage de la boala (daca te poti ridica din pat) sa dau un exemplu: odata am fost bolnav si ramasesem singur acasa si era o zi ploioasa, arata de parca incurand venea seara dar dintr-o data m-i s-a luat curentul asa ca am luat o lanterna si am inceput sa explorez toate camerele din casa ca tot auzeam pasi (Joy of Creation reallity edition) si tot credeam ca vine ceva dupa mine dar tot continuam sa deschid si sa inchid toate dulapurile si usile din casa, apoi vedeam ca nimic nu era acolo dar eu vind mai "cucu" m-am dus pana in pod. O aventura dinasta puteti trai si voi daca boala nu va impiedica.
3 Stai in pat si incearca sa iti gasesti o ocupatie (adica ce fac eu acum): asta este pentru cei care chiar nu pot sa se ridice din pat din cauza frisoanelor si durerilor..........in cazul de fata eu.
Eu de trei zile incoace stau in pat si nu fac mai nimic pentru ca nu pot deloc sa ma ridic (numai la baie dar baia e la cam 3 pasi de mine) in rest eu gasesc ceva ce sa imi distraga atentia inafara de filmulete amuzante ca: jucatul pe telefon, vorbitul pe telefon si......a da scrisul pe Wattpad.
Acum vreau sa stiu ce faceti voi cand sunteti bolnavi.
Astept subiectele pentru urmatorul capitol.
FNAFsecrets out.

Let's Talk About...Where stories live. Discover now