SCANDAL!

46 13 10
                                    

Inițial voiam sa fac un capitol despre Iuliana Beregoi dar am de strâns mai multe argumente ca sa o dau și eu de pământ care restul oamenilor cu cap din România. Astăzi vreau sa discut despre unul dintre lucrurile preferate ale romanilor și anume scandalul. E pretutindeni, la televizor, pe net și chiar și pe strada sub toate formele iar noua ne place. De ce? Pentru ca e foarte interesant sa vezi oameni inversunati care se înjură și chiar se bat rade ironic.
E interesant sa le vezi și fanii cum sar la bataie și cum se strâng de gat numai pentru a susține anumiți oameni (unii mai buni, alții mai rai).
Așa cum a fost și cu Zmenta și Codrin în trecut iar în prezent Calinacho și Colo (nu știu dacă îi știți, sunt youtuberi destul de mari), Cringe Alert și Iuliana Beregoi (pitipoanca i-a dat Strike pentru ca nu putea accepta o gluma). As putea vorbi și despre scandalurile de la TV dar sunt mult prea irelevante, atât pentru mine cât și pentru voi, presupun. E pur și simplu nasol sa promovezi scandalul, orice ar fi, oricum ar fi pentru ca nu are rost și certuri deastea sunt doar intre p*****e de 12 ani. Eu nu mă bag în așa ceva....deși cred ca prin capitolul ăsta am cam facut-o intr-un fel. Va dau un sfat: Dacă va certați cu cineva niciodată nu faceți chestia asta publica pentru ca din scandalul ăla poate iese război intre gang-uri și o sa împușcați cu uzinele când va vedeți pe strada.
Atât am avut de spus dând drumul la microfon
NU UITAȚI SA LĂSAȚI SUBIECTE PENTRU URMĂTORUL CAPITOL.
-Anomulous- out.

Let's Talk About...Where stories live. Discover now