Sıkça Sorulan Sorular İçin

9.5K 191 32
                                    

Final bölümüne atılan yorumların hepsini okuyup dikkate alıyorum ve sıkça sorulan bir kaç soruya cevap vermek istedim.

1- İkinci kitap olmayacak. Zaten daha önce de bunun kesin olmadığını söylemiştim. Kitabı sevenlerin olduğunun farkındayım ama bu kitabı 2 sene önce yazdığımdan fazlasıyla zayıf bir kurgu ve anlatımı var. Daha özgün ve farklı şeyler yazmak istiyorum bu nedenle ikinci kitap gibi bir düşüncem yok.

2- Cevaplanmayan şeyler var ve ben bazılarınızın kafasında soru işaretleri olduğunun farkındayım. Örneğin Can'a ne oldu ? Mesajları atan kimdi ? vs. Bunları açıklayabilmek ve doğru sırada kurgulamak için kitabı çok daha fazla uzatmam gerekirdi. Ve ben 5-10 bölüm yazabileceğimi sanmıyorum. Kitaptan fazlasıyla koptum ve anlatım tarzım değişti. Aslında kitabı silecektim ama hepinizin mutlu bir son görmek istediğini bildiğim için finali yazdım. Sizi tatmin etmediğinin farkındayım ama kendim bile bazı şeyleri unuttuğum için finali dahi yazmak fazlasıyla zordu. Hepinizden özür dilerim bunun için.

3- Özel bölüm isteyenler olduğunu görüyorum. Kesin bir söz verip sizi yine bekletmek gibi bir niyetim yok o nedenle bu konu hakkında net bir cevap veremeyecegim. 

4- Neden Demir'i seçmedi diye isyan edenler olmuş :) Aslında son ana kadar benimde aklımda belli bir isim yoktu. Siz bilmiyordunuz ama seçimi size bırakmıştım. Daha çok Çağrı ile olması yönünde yorum geldiğinden çoğunluğu mutlu etmeye çalıştım diyebilirim.

Not : Şu anda başka bir kitap üzerinde yoğunlaştım. Kitabı tamamen bitirdiğimde yayınlamaya başlayacağım. Böylelikle bölüm geldi/gelmedi sıkıntısı olmayacak. Yeni bir hikayeyi kimler destekler merak ediyorum. İlgi olursa burada yayınlayacağım çünkü. Görüşlerinizi yorumlarda belirtirseniz sevinirim. 

Herkesin yorumlarını ve mesajlarını okuyorum ama hepsine cevap vermeye vaktim olmuyor maalesef :( Görüşleriniz benim için gerçekten çok değerli ♥ Bır yıl araya rağmen hala benimle olan sıkı takipçilerime ayrıca teşekkürler :) Kitapla ilgili olan veya olmayan herhangi bir sorunuz olursa danışabilirsiniz buralarda olursam mutlaka yardımcı olurum :) Hepinizi çok seviyorum ♥

Okuldaki Yeni Kız ~Düzenlemede~Where stories live. Discover now