43.

986 72 8
                                    

Dnes je den "D". Dnes jsem byla s holkama na kontrole. Přesněji už třetí kontrole. Opravdu už jsem ve třetím měsíci a podle doktorky je všechno v naprostém pořádku a dítě roste přesně tak, jak má. Nechala jsem si vytisknout fotku z ultrazvuku, protože už dnes jsme s holkama chtěli tu zprávu všem říct.
Po zkoušce jsme vyrazili k nám domů. Přijeli všichni. Kluci, Josh i táta. Chtěli jsme jim to oznámit a já měla docela strach z jejich reakce. Doma jsme se usadili v obýváku a čekali na ostatní. Ti přijeli během pár minut. Všichni se posadili a čekali, která z nás začne mluvit jako první.
"Tak už nám konečně řeknete, proč jste nás sem pozvali?" zeptal se natrpělivě táta.
"Chtěli jsme vám něco oznámit," začala Emma.
"Přesněji, Lizi vám chtěla něco říct," poktačovala Mickey a šťouchla do mě, abych už jim to konečně řekla a netrápila se.
"Jsem těhotná," zašeptala jsem a vysloužila jsem si nechápavé pohledy všech ostatních.
"Cože? Nešlo ti rozumnět," vyzval mě Liam a já si povzdychla.
"Jsem těhotná," zopakovala jsem hlasitěji a tentokrát jejich nechápavé pohledy byly na místě.
"Cože jsi?" nechápal táta.
"Opravdu jsi?" ptal se Zayn.
"Já tomu nemůžu uvěřit. Jak?" ptal se Josh.
"Moc dobře víš, jak, Joshi. A jestli chcete důkaz, tak tady je. Jsem ve třetím měsíci," řekla jsem a podala Joshovi fotku z ultrazvuku. On se na ni podíval a následně doslova vyskočil z křesla, kde seděl, a šel mě obejmout. Možná až moc silně.
"Joshi? Mohl bys trochu povolit stisk? JInak nás umačkáš," zasmála jsem se a Josh trošku povolil stisk, ale ze své náruče mě nepustil.
"To je neuvěřitelné. Já budu táta," zasmál se Josh a zatočil se mnou ve vzduchu. Takovou reakci jsem si od něho přála. Přála jsem si, aby měl radost a chtěl to dítě stejně jako já.
"Gratulujeme," ozval se Zayn a mě teprve teď došlo, že tam jsou i ostatní. Postupně nám pogratulovali všichni, ale v Harryho očích jsem viděla zmatek. Harry už dobrý měsíc abstinoval a dařilo se mu to. Kluci říkali, že jestli to ještě pár měsíců vydrží, tak by pak mohli zase začít zpívat.
"Víš, co to znamená?" zeptal se táta, když se všichni trochu uklidnili.
"Ano. Ještě tak čtyři měsíce budu moct zpívat, a pak bude konec," přikývla jsem.
"Jak to myslíš? Bude konec?" nechápal Zayn.
"Nebudu moct zpívat, když budu mít dva měsíce do porodu a navíc. Dokážeš si mě představit, jak kojím a měla bych vystupovat na koncertech?" povzvedla jsem jedno obočí a Zayn přikývl.
"Máš pravdu, to asi jen tak nepůjde," přikývl Zayn.
"A co chceš dělat?" zeptal se Niall.
"Nevím. Mám hudební gymnázium, tak asi něco s hudbou. Možná budu zase jenom skládat, teda jestli mi zbude čas, když budeme mít malého křiklounkla," usmála jsem se a to rozesmálo všechny ostatní.
Potom jsme si všichni ještě chvíli povídali, než se Harry zvedl a řekl, že už půjde. Niall s Liamem a mým tátem se zvedli také a po rozloučení odešli. Bohužel mi nemohl uniknout Harryho pohled, v kterém šlo jasně poznat, že má pochyby.







Další část. Myslíte, že to Harrymu dojde, že tu noc spal s Lizi?? :)

Druhá šance   (Tajná skladatelka 2)Where stories live. Discover now