1Deo

4.7K 92 2
                                    

Otvaraju se vrata velikog plavog kombija,ali nemam snage da izadjem.. Kada to vidi civek u plavoj uniformi samo udje i izgura me napolje.. Ispravim odelo koliko je to moguce od lisica koje su mi na rukama i nogama.. Polako pokrecem noge dok prolazim kroz masu ljudi koji me posmatraju i osudjujuci me gledaju..
To je moja porodica, ocevi prijatelji svi me gledaju onako... Ne znam ni sam kako da opisem...
Sklanjaju se sa puta dok prolazim a ja se igram zlatnim prstenom kog mi je otac dao.. Kada stignem do samog groba gde stoji sanduk mog oca zbog cijeg mrtvog tela sada lezim u zatvlru.. Ali nije on kriv, a nisam ni ja.. Vec neko drugi ko se sada hladi lepezom negde na maldivima jer je izvukao guzicu, a ugurao moju u probleme.
Uzdahnem kada stanem izmedju svoja dva starija brata..
Sa moje desne strane je Stefan on je onaj najuspesniji od nas, ali zavisnik od sexsa, a sa moje leve strane je Nicolas koji je zavisnik od alkohola, i ja sam u sredini.. Kriminalac proglasen za ubicu i pocetni zavisnik od droge. Sva troica smo sjebani, ali ja najvise.
A kako je sve to pocelo? Podignem pogled i ugledam tu zenu. Nasu majku ili kako je ja zovem vesticu!
Pretvara se da joj je tesko dok place i zapomaze na silu.. Prevrnem ocima dok vidim njenog novog muza ili ti naseg komsiju inace oca mog najboljeg druga Liama..

Liam prilazi sa mojom mladjom sestrom.. Ona ima deset godina i kada nas je majka ostavila imala je svega sest. Od tada smo oboje bili nerazdvojni dok su nam se dva starija brata odselila.. Stefan je otisao na drugi kontinent, a Nicolas je otisao da zivi u Kanadi.. Dok smo ona i ja ostali uz oca, a kada su nam javili da je mrtav i kada su mene optuzili za ubitstvo nju je majka uzela kod sebe.. Ona se bunila i nije htela da ide od mene kada su me odvodili, ali je znala da nema gde drugo.. Taj dan sam joj samo sapnuo da je Liam uz nju i ona je pristala.. Znam da je ta divljakusa zaljubljena u Liama, a i on zna, ali se isto tako pravi da ne zna.. Ipak je ona mladja od nas sest godina..
Ona me obgrli jako dok se ja spustam na njenu visinu i prebacujem ruke preko nje i tako je grlim.. Nezgodno mi je zbog lisica, ali ta mala mi je tako nedostajala..
Ona place i meni se srce cepa, ona je jedina devojka koja mi znaci i prema kojoj nisam potpuni olos.
"Odmakni se od njega" onaj olos u plavoj unigormi joj naredjuje i ona uplaseno radi to.. Okrecem se ka njemu i podizem obrzu
"Zabranjeno je grljenje zatvorenika" govori i ja prevrcem ocima.. Ne treba mi jos neko sranje..
Kada svestenik pocne da peva sanduk pocinje da se spusta, a kada pocne da se cuje zemlja kojom zatrpavaju mog oca znam da je tu kraj.. Ja moja braca i nasa sestra nemamo vise ni majku ni oca!
....
I opet prolazim kroz iste prostorije dok uzimam svoje licne stvari i ovaj put umesto odela oblacim svoje uske farmerke koje su iscepane na kolenima, crveno crnu kariranu kosulju koju zakopcavam samo na pola i pustam da mi se vide tetovaze. Povrcem rukave posto znam da je napolju vrucincina.. Obuvam svoje crne starke i stavljam prsten koji mi je otac poklonio. Prolazim rukim kroz kosu i inda se razocaram.. Nikako da se naviknem da su me osisali.. Proslo je sest godina i ja nisam prestao da se nerviram zbog toga..
Kada zavrsim sa spremanjem kazem mladoj policajki koju sam svremena na vreme jebao u zatvoru cisto da ne izgubim tempo i ona me odvede do izlaza iz zatvora a onda me preuzmu muskarci.. Njoj namignem pre nego sto ona dvojica zatvore vrata plavog kombia.. Lisice na rukama me stezu oko ruku ali sam navikao..
Kada se kombi zaustavi otvore se vrata i ja ugledam svoju skolu.. Da iako sada imam 22 godine moram da je zavrsim.. Icicu u skolu sa klincima koji su najmanje cetiri godine mladji od mene, ali koga briga? Moja dva najbolja druga ce biti tu! Kako? Paaaa to samo oni znaju.. Svima nam je ostao jos jedan razres. Oni su pali jednom a onda su pauzirali kako bi isli samnom..
Kada izadjem iz kombija ispruzim ruke i pustim ih da me oslobode. Potpisem nesto i konacno sam slobodan. Udahnem duboko i onda ugledam svoja dva najbolja druga kaki sede kao i uvek kada smo bili tinejdzeri na istom mestu.. Jedina razlika je ta sto sada uz njih sedi i jedna devoka... Nasmejem se kada me ugleda i ustane.. Primetim da je izrasla u pravu devojku.. Sa svojih sesnaest izgleda presavrseno!
"Zayn" pisne dok trci ka meni a kada dodje do mene samo bi se baci u zagrljaj i pocne da me ljubi po vratu. Nasmejem se dok je mirisem. Mirise sjajno ali mogu osetiti tu i miris muskog parfema.. Kada se odvoji od mene ozbiljno je pogledam
"Kakav je to muski miris na tebi?" Pitam dok idemo ka ovima
"Kendal Malik zahtevam odgovor" kazem ozbiljno
"Pitaj svog druga.." Kaze kada dodjemo do stola gde ona seda Liamu u krilo..
Molim? Podizem obrvu, ali precutim kada primetim jos jednog decka mesju njima.
"Zayn ovo je Tristan decko koji te je izbavio godinu dana ranije z zatvora" Harry kaze i ja se pozdravljam sa njim i zahvaljujem kratko a onda sedam i okrecem se ka ovo dvoje
"Kada si planirao da mi kazes da mi jebes sestru?" Upitam i on se zagrcne kafom koju je pio.. Pogleda me i pokusava da prouci moje lice..
Ljut sam naravno da jesam
"Hteo sam da ti kazem, ali sam se plasio toga" pokaze na moje lice i ja se jos vise namrgodim
"Secas se kada sam tibrekao da je ta vestica zaljubljena u tebe, secas se sta sam ti posle toga rekao?" Klima glavom
"Da ces mi otkinuti kurac ako joj se uvucem u gacice" Harry i Tristan se smeju dok sam ja mrtav ozbiljan a Liam.. Pa on je malo preplasen ali dobro sakriva to
"A ako mu to uradis platicu prvu devojku koju nadjem koja bi ti rado popusila da ti ga odgrize" Sokiram se na recnik svoje sestre.. Sada se svi smeju sem mene i nje..
"Sta se tebi desilo?" Pitam je a ona slegne ramenima ustane poljubi Liama i kaze da zuri na predavanje.. Tristen krene sa njom posto ima predavanje u ucionici pored. Da tristan ima osamnaest i na zavranoj je godini..
Na kraju ustajemo i mi i svako ide ka svojoj ucionici!
......
Sedam u zadnju klupu i naslanjam se na nju.. Nemam ni svesku ni olovku ni telefon.. Nista nemam, ali kako i da imam kada sam tek izasao iz zatvora?
"Dobar dan ucenici" svi ustaju sem mene, ali tome i sluzi zadnja klupa.
Kada svi sednu primetim visoku devojku mozda ima osamnaeat godina kako stoji pored profesora. Na sebi ima narandzastu usku haljinicu koja sa strane ima nekako cudan otvor i otkriva joj nogu. Kosa joj je duga i crna i pustena, a na nogama ima krem baletanke. Ima uzak struk i ogromno i lre sexsz dupe.. Svi muskarci balave za njom dok ja samo namestam svog druskana u pantalonama
"Ovo je nasa nova ucenica Kristina Bieber, a imamo i novog ucenika.." Zastane i podigne pogled
"Zayn Malik" nastavljam dok ustajem i nabacujem svoj sarmeraki pogled.. Sada sve devojke u razredu balave, ali jebiga meni je pogled samo na jednoj..
"Uredu sada kada smo se upoznali gospodjice Kristina mozete sesti" kaze joj i ona krene ka zadnjim klupana i zaustavi se kod moje i sedne.. Iako ima dosta praznih mesta ona ipak seda do mene i vadi svesku, hemisku i telefon.. Osetim da me pogleda ali ja se ne okrecem vec nezainteresovano gledam u tablu i trudim se da saslusam glupavo predavanje.
Kada se predavanje zavrsi pustim je da krene jspred mene kako bih gledao savrseno oblikovanu zadnjicu.. Kada izadje samo opet namestim medjunozje i krenem ka svom drustvu koje je verovatno vec napolju.
Kada izadjem na nasem mestu samo zateknem svoju sestru i svog najboljeg druga kako se ne pojebi za stolom
"Mislim da kabine u veceu postoje" kazem i oni se odvoje. Ona sedne do njega i prevrne ocima
" Nego ti se vracas kuci?" Pitam i ona odmahne glavom
"Liamov otac i ona zena su se odselili u neki stan u centru grada, a Liam i ja smo ostali i sada tamo zivimo samo nas dvoje." Klimam glavom malo razocaran ali i drago mi je da imam kucu samo za sebe
"Jesi vidjala Stefana i Nicolasa?" Upitam i ona klima glavom
"Stefan se jedno vreme smirio i inda se zavisnost vratila, a Nicolas on je gotov.. Sav je propao.. Opustio stomak pustio bradu.. Izgleda uzasno"
"Kako si ti? Jesi zavraio sa drogom?" Pita me i ja klimam glavom.. Ne trazi mi se vise..
"Mislim da sam zavrsii, ali ako jednom jos probam vraticu se na staro" kazem
Harry i Tristen nam se pridruze u trnutku kada pored nas prodje Kristina sa nekom svojom ekipom.
"Kristina?" Tristen je pozove i ona se okrene, a i svi ostali za njom..
"Kristina jesi to ti?" Tristen joj prilazi i grli je a ona ne progovara samo stoji zaledjeno dok je in grli..
"Tristen" prosapce i on se odvoji od nje
"Ne diraj me" kaze mu.. Sta se dodjavola desava.. Kako on nju zna..
"Kristina" krene da je dotakne ali biva poguran od strane plavusana..
"Ne diraj je" on vikne dok nju zagrli i podstakne je da nastavi da hoda
"Justin stanite" Tristen vikne i krene za njima.. Onaj plavusan, Justin valjda, se okrene i pripreti mu prstom
"Ti se nesecas kada sam ti zabranio da prilazis mojoj sestri? Nemoj da me teras da te podsecam" rezi na ovoga
"Justin kreni" drugi plavusan kaze i gura ga da krene sto on i cini, a Tristan samo besno uzima svoju torbu sa stola i odlazi.. Seda na motor koji je parkiran ispred dvorista i daje gas.

Kada je skolski dan zavrsio Liam i Kendal su me povezli. Ionako idu u istom pravcu.. Kada smo stigli primetio sam ogromnu novu izgradjenu kucu preko puta moje.
"Ko ovde zivi?" Upitam a oni slegnu ramenima
"Jos niko ali sutra ujutru treba da se dosele neki ljudi." Liam mi kaze i ja klimam glavom
Ulazim u svoje dvoriste i primecujem da se cvece osusilo i da je lisce od jesenas istrulilo trava porasla i samo uzdahnem.. Kada uzmem kljuc koji je stajao ispod otiraca za brisenje cipela i otkljucam kucu i zakoracim u nju talas prasine me udari.. Udjem u kucu i pootvaram sve prozore a onda nalazim imenik i uzimam fiksni telefon i zovem cistacicu i bastovana koji su nam stalno ciatili kucu dok je otac bio ziv..
Kuca je ista kao sto je i bila pre sest godina, ali je istobtako i jako moderna.. Ali meni to nije ni bitno.. Bitno mi je da imam gde da sednem, a trenutno od prasine nemam..
Odem do oceve radne sobe i podignem parce laminata ispod kog se nalazi sef i unutra nadjem dosta love.. Uzmem sve sem jednog smotuljka u kom ima deset hiljada.. Stavim ih u ranac i onda sidjem u garazu i sednem na svoj motor.. Auto koji je otac vozio je previse staro i odvratno da odmah kazem Liamu da ga se resi a onda dam gas i krenem u grad.. Prvo gde stanem jeste mobilshop udjem unutra i pocnem da razgledam.. Na kraju se odlucim za iphon6 i odmah ga platim.. Oni mi stave i karticu i predaju mi ga.. Sledeca destinacija je prodavnica automobila.. Kada udjem u njega odmah im trazim da me odvedu tamo gde im stoje RangeRower-i to je auto kog zelim i necu da gledam nijedan drugi.. Sednem u najnoviji model i jos par starijih ali se ipak odlucim za najnoviji i odmah ga kupim.. Ostane mi tacno para da ga registrujem sto i nameravam danas da predam.. Odlazim u sup i oni mi govore sta sve treba od papira da nabavim ja klimam glavom i odlazim.. Kada dodjem kuci sve ce cisto i sredjeno a bastovan i zena koja nam sredjuje po kuci sede na terasi ispred kuce gde su izneli one bastenske fotelje i stocic.. Piju kafi i kada se ja pojavim oni me pozdravljaju ali sa dozom straha..
"Koliko sam duzan?" Pitam i oni mi vovore pa ih placam i oni odlaze a ja ulazim u kucu i pisem Harryju poruku gde ga zamolim da mi nabavi potrebne papire.. On ima neku vezu i nabavlja sve to u roku od 24h. On samo pise da ce odmah da se baci na posao, a ja sada zovem svog bivseg sefa i govorim mu da mi treba lova i da mi nadje neki posao, a onda se istusiram na brzinu i bacam se na krevet gde me saceka ciata posteljina.. I u miru zaspim po prvi put posle duzeg vremena na udobnom krevetu.

Kako vam se cini nova prica? Nadam se da vam se svidja.. Znam da je mozda malo dosadna ali svaki pocetak je takav zar ne?

SPEEDWhere stories live. Discover now