21 - back on track

785 25 7
                                    

Ny del på 3 komentarer❤
------------------------------------------
Kaylee's pov

Så da var dagen kommet. Jeg skal begynne på skolen igjen! Skolen har og fått vite hva som har skjedd men ikke av hvem. Jeg sa til mamma jeg ikke ville straffe Aiden og gjengen. Så lenge de ikke rører meg igjen.

Jeg satt og spiste lapper til frokost med en gnålende Alyssa. Hun snakket om når hun og den nye kjæresten kysset første gang og datene deres. Jeg falt ut etter 5 minutter. Det morsomste er at det er lillebroren til Aiden hun dater. Jippi. Eller?

"Så Kaylee syntes du vi burde ha sex? Liksom jeg vet jeg er ung og sånn men jeg er så usikker!" Sier Alyssa og ser på meg med desperate øyne.

"Så lenge dere begge vil. Bare ikke knull deg gul og blå da vet du om 3 stykk som hadde klikket." Sa jeg og rettet mot mamma, Aaron og Colton.

"Jada. Men mamma har ikke tatt praten med meg så hehe." Sier hun og ler.

"Ja heldige deg ikke noe og glede seg til ass." Sier jeg og himler med øyene.

Når jeg, Aaron og Colton ble 16 tok mamma praten med oss. Altså det var aå sykt kleint. Hun satt der og delte ut en pakke kondomer til hver og spurte om hun viste hvordan vi brukte de?! Åhh det er noe jeg bare aldri glemmer.

Jeg reiser meg opp av stolen.

"Alyssa? Jeg kan kjøre deg til skolen vist du vil. Må gå nå da!" Skriker jeg ut i intet og venter på svar et sted der ute.

"Ja takk jeg kommer nå!" Roper hun tilbake. Jeg er glad mamma ikke er hjemme nå for da ville hun begynnte og kjefte. På italiensk. Åh da føler jeg meg som en tre åring.

"Jeg skal og sitte på!" Hyler Aaron når jeg åpner døra. Jeg sukker.

"Jeg og for faen vent!" Roper Colton. De har begge sin egen bil? Og bein og penger til buss, så velger de og være stukk til meg. Ok. Hyggelig med litt søsken tid altså.

Jeg slapp av Alyssa på hennes skole før jeg kjørte videre til vår skole og parkerte på parkeringsplasse. Aaron og Colton går fort vekk fra meg etter at begge har kyssa meg på kinnet.

Jeg så Liv og gikk bort til henne.

"Hei Liv!" Sier jeg og gir ho en klem.

"Hei KayKay. Vi skal møte ei venninne av meg inne med skapet ditt." Sier hun og drar meg etter seg.

"Ei venninne. Ehh jeg er ikke så godt likt her så hehe kan vi ikke bare snakkes etterpå?" Spør jeg og smiler prøvende.

"Kjære deg da hadde du angra til døden" Sier Liv og drar meg hardere i armen.

Jeg følger bare lydig etter den teite bestevenninna mi. Jeg ser skaprekken min og få tårer i øyene av det vakre synet. Jeg løper og hopper på personen så vi begge deiser i bakken. Meg oppå henne. Mia. Det er så deilig. Og nye lukten av henne den velkjente tryggheten. Og kunne dra henne gjennom det lange håret hennes.

"Åhh Mia!" Sier jeg.

"Åhh Kaylee!" Svarer hun.

"Så deilig og se deg jeg har savnet deg så mye! Åhh jeg er så ufatelig glad i deg!" Sier jeg høyt i øret hennes, og kysser henne hardt på kinnet.

"Jeg har savnet deg og vennen. Du aner ikke hvor deilig det er og se deg!" Svarer Mia og tårene strømmer ned kinnene til oss begge.

Vi hjelper hverandre opp fra gulvet og jeg ser på Liv.

"Så du viste hvem Mia var?" Spurte jeg og så litt forrvirret ut på de.

"Haha ja jeg hjalp henne med og få ut en nål fra fingeren hun hadde satt fast. Og da begynnte vi putselig og snakke om deg og da måtte jeg gjenforene dere. Så vi har vært sammen en del når du var kidnappet." Sier Liv og smiler.

Jeg drar henne inn i en klem og mumler 'takk' i øret hennes.

"Ehh Kaylee snu deg!" Sier Mia passe høyt. Jeg snur meg rundt og et stort smil former munnen min. Levi står rett foran meg med åpne armer og jeg hoppet inn i de. Vi klemmer lenge og når jeg trekker meg ut av klemmen snur jeg meg automatisk rundt og ser bakover i korridoren.

Langt henne i ganga ser jeg en fortvilet Aiden. Han står med knyttende never og når han fanger blikket mitt ser han såret hen på meg.

Og i det sekundet bestemmer jeg meg. Jeg må kjempe for Aiden, for uansett hvor fælt han har såret meg, skremt meg og skadet meg. Så faller jeg for han. Sakte og brutalt.

Jeg står fastfryst til bakken i den folke fulle skole korridoren. Folkemengden blir stadig mindre når skole klokka uler at skole dagen offesielt har startet. Men jeg står fortsatt med øynene fryst fast i Aiden sine når korridoren er tom.

Aiden har et usikkert blik men tar et rolig skritt frem. Jeg vet ikke selvom det er mange meter mellom oss så jeg nesten ikke kan se de lille tatoveringen på armen hans, men jeg tar et skritt tilbake. Ubevist.

Han står bare og ser på meg. Han virker ikke sint eller glad bare nøytral? Jeg har alltid vært god på og lese folk men det er umulig med Aiden.

Jeg tar rolig et skritt frem igjen. Jeg ser det rykker litt smått i munnviken hans. Han tar et frem og igjen fryser begge fast uten og røre seg i noen minutter. Jeg er ikke redd han, selvom jeg egentlig burde løpe til tryggeheten akkurat nå klarer jeg det ikke. Jeg klarer ikke og gå vekk fra han jeg vil ha han.

Jeg går tre skritt frem og står enda nærmere han. Han ser på meg med et sjokert blikk, jeg smiler et forførende smil til han. Putselig tar han de siste stegene som er igjen mellom oss og fjerner alt mellom rom mellom oss.

Han legger en hånd nederst på korsryggen min og den andre i nakken min han ser meg dypt ned i øyene før han legger sine deilige lepper forsiktig på mine. Kysset er ømt og godt. Han trekker seg tilbake og gir meg et blikk som spør om han får lov en gang til. Jeg nikker og leppene våres er 1 milimeter fra hverandre før vi blir avbrytt.

"Aiden kommer du?" Spør ei blond nydelig jente fra litt lengre hen i ganga. Aiden slipper meg fort og snur seg rundt og går hen til jenta og trekker henne intil seg i mens de går nedover korridoren.

----------
Håper dere liker delene og kommer med tilbakemeldinger!

Om dere vil stille spørsnål til karakterene så bare kjør på!

Klem klem❤❤🌹

Eyes closedWhere stories live. Discover now