33 - myk

658 27 2
                                    

Kaylee's pov

Jeg ler høyt når jeg ser uttrykket til Aiden når han får nålen gjennom leppen. Han klemmer hånden min så hardt at blodet sikkert stopper. Jeg er egentlig veldig fornøyd med piercingen i navlen min, den er veldig fin. Det eneste problemet er at jeg må gå med et stygt plaster i 4 timer og at jeg ikke kan bade i saltvann. Men det jeg er mest bekymret for er hva Aaron, Colton og mamma kommer til og si, de kommer vel alle til og slakte meg en etter en.

Aiden får en svart metall ring i leppen og rykker veldig til, jeg klarer ikke og la være og le. Han setter seg opp når mannen er ferdig og ser surt på meg. Men når jeg smiler til han trekker han meg mot seg og gjør sånn at jeg sitter på fanget hans med ryggen mot magen hans.

"Dumt du fikk meg til dette for nå blir det ikke noe kyssing," mumler han i øret mitt. Jeg kjenner jeg blir rosa i kinnene og ler litt lavt før jeg svarer "hvem har sagt noe om kyssing, jeg sa vi bare var venner"

"Jeg vet du vil principessa," mumler han og vi begge reiser oss opp. Aiden går mot de andre som står rett med kassa. Jeg ser at både Lily og Mia er fornøyd på smilen, jeg smiler når jeg ser dem og peker på leppa til Aiden som ser litt furten ut.

"Haha sexy Aiden," ler Mia. Levi dytter hardt i henne for at hun kalte han sexy, hun ser bare uskyldig opp på.

Vi begynner og gå mot den ene scenen det skal være konsert på om 10 minutter. Jeg kjenner en hånd flette fingrene mine i sine, jeg ser opp på Aiden og smiler smått. Den dagen Aiden kidnappet meg bestemte jeg meg for og aldri bli forelsket i et monster som han, aldri gjøre noe frivilig med han og vist jeg kom ut aldri snakke med han igjen. Men du ser jo hvordan det gikk. Og jeg tror faktisk at han er ganske sårbar og usikker når det kommer til ekte kjærlighet, jeg vet at han ikke er forelsket i meg. Men kanskje han begynner og få litt følelser for meg. Men jeg kan ikke godta måten han behandler meg på for det er ikke sånn jeg vil ha det.

Han er søt og snill nå men bare noen dager før vi reiste sa han at jeg ikke betydde en dritt for han. Jeg kommer faktisk på at jeg har sett han gjentatte ganger med en blond jente så kanskje jeg må spørre han hvem det er. Men ikke nå for vi har det alt for fint og jeg orker ikke drama eller diskusjon idag. Vi kommer frem til scenen og vi finner en plass blant alle folkene, jeg står foran Aiden med hendene hans rundt meg og hodet mitt hvilene på brystkassa hans. Jeg føler endelig ting begynner og bli bra igjen.

Aiden's pov

Det er rart hva den jenta får meg til og gjøre. Ta piercing det hadde jeg seriøst aldri trodd av meg selv. På en måte er jeg skuffet over at hun har så mye kontroll over meg og at jeg sakte men sikkert begyner og bli soft. Men på en annen måte digger jeg det, kjenne den varme og gode kroppen hennes lent inn mot min, jeg føler at noen endelig bryr seg ordentlig om meg og tar vare på meg og vill mitt beste. Uansett hvor mye dritt jeg har gjort og at jeg fucker det til igjen og igjen. Men denne gangen skal jeg ikke fucke det til igjen, jeg skal få henne.

Det dårlige pop bandet er på sin tredje sang og jeg klarer ikke høre på det mer så jeg bøyer meg ned til øret til Kaylee og hvisker.

"Keen på og komme deg vekk fra denne dårlige musikken?"

Hun snur seg opp og svarer svakt ja før hun blir med meg ut av folke mengden og ut av dette område. Jeg fletter fingrene våres sammen og går med henne ut av festival området. Jeg er ganske glad jeg sjekket ut dette området igår kveld ellers hadde jeg ikke ant hva vi skulle finne på men jeg vet.

"Hvor skal vi?" spør hun som hun leser tankene mine. Det søte ansiktet hennes ser opp på meg, jeg er ganske mye høyere en henne så hun må se opp på meg.

" Vent og se principessa," smiler jeg og kysser henne på hodet. Pappa kalte alltid mamma for principessa siden hun var Italiensk, hun elsket det og det er jeg ganske sikker på at Kaylee og gjør siden hun rødmer hver gang jeg sier det.

Vi går en liten sti ned mot stranden som har utsikt over byen ligger. Kaylee mumler 'wow'når vi kommer ned og jeg smiler, hun liker seg her. Jeg setter meg ned i sanden og drar henne ned mellom beinene mine og legger armene mine beskyttene rundt henne og trekker henne så nærme meg som går ann.

Man kan se en god del av byen herfra, månen ligger i horisonten den ene vein og den opplyste varme byen ligger den andre veien. Jeg pleier ikke og syntes sånne her ting er så særlig vakkert, men det er noe med hele greia som gjør noe med meg.

Jeg begynner og kile Kaylee litt rolig bak øret og hun begynner og le. "Aiden slutt," ler hun og flytter seg litt vekk fra meg, så jeg begynner og kile henne ordentlig over alt og hun hyler. "AAIDEN SLUTT DIN DUST!" hyler hun. Jeg løfter henne opp og løper mot vannet.

"NEEEI PLIS VÆR SNILL!" hyler hun når hun inser at jeg kommer til og hive henne uti vannet. Jeg ignorerer det og går ut selv med henne i armene mine, jeg setter meg ned og hun hyler. Vannet er egentlig ikke så kaldt men det er ille og bli kastet.

Når vi begge kommer opp av vannet og blikket vårt møtes er det som et fyverkeri. Jeg legger armene miner rundt midjen hennes under vannet og bøyer meg frem.

-----------------
Ny del!! Håoer dere liker den. Litt av vært som skjer her nå fortiden ja.

Comment & vote❤ klem klem

Eyes closedWhere stories live. Discover now