XIX

15.5K 1.2K 69
                                    


"Sevgilin bana şiddet uyguluyor Min Ji!" Jimin'nin sızlanmasına gülüp klinikteki evrakları toparlamaya devam ettim. Telefonu omuzum ve kulağım arasına sıkıştırmıştım. Boynum ağrımaya başlamıştı hafiften.

"Gülme! Canım sıkılıyor ve seni aramama bile izin vermiyor. Şu an tuvalette gizli gizli arıyorum biliyor musun?" Elimdeki evrakları toplamayı bitirip hizaladım ve Taehyung'a uzattım. Aynı zamanda telefonu omuzumdan çekip boynumu düzeltmiştim. Bir an hep öyle kalacağım zannettim.

"Sen ciddi misin?" Bu kadar kıskanç olabileceği aklımın ucundan dahi geçmezdi.

"Şaka mı yapıyorum zannedi-"

"Min Ji ile mi konuşuyorsun sen?! Çık o tuvaletten velet!" Arkadan boğuk gelen ses kesinlikle ona aitti.

"Bak gördün mü resmen sıkı yönetim uyguluyor. Benim suçum ne?!" Bağırmasına karşılık kahkahamı içimde tutamamıştım. Attığım kahkaha tüm klinikte yankılanırken köpeğim yanıma gelerek havlamaya bile başlamıştı. Bu arada o adamın getirdiği köpeği ben sahiplenmiştim. Arada kliniğe getiriyordum ama genellikle evdeydi. Köpeğinde hava almaya ihtiyacı vardı. Bir süre sonra telefon kapandığında Tae bana sorarcasına bakmaya başlamıştı.

"Neye gülüyorsun o kadar?" telefonu önümdeki sehpaya bırakıp arkama yaslandım. Hala gülümsüyordum.

"Arkadaşının aşırı kıskanç olduğunu biliyor musun?" O da benim gibi arkasına yaslanırken güldü.

"Yoksa Jimin'i mi öldürdü?"

"Daha kötüsü çocuk ölmek için yalvarıyor adeta." Gülmeden duramıyordum. Kıskanılmak ne kadar güzel ise Yoongi tarafından kıskanılmak ondan 10 kat daha güzeldi.

vet ❆ min yoongi✔Where stories live. Discover now