Asa...puternica

1K 74 22
                                    

Stateam in banca mea si ma uitam pe fereasta.Este o zi asa frumoasa.As vrea sa merg in padure si sa stau cu orele plimbandu-ma pe acolo,cu castile in urechi.Nu sa stau aici,intr-un loc asa inghesuit si plin de persoane.

Numele meu este Kaila Smith,am 17 ani,parul lung si blod,ochii albastrii si sunt inalta.Nu sunt o fire prea sociabila,deci nu am prietenii.Imi plac cartiile si muzica.

In sfarsit s-a sunat de pauza.Inca o ora si puteam sa scap din locul asta plin de persoane.Desi invat bine si am 10 pe linie la toate materiile,nu prea suport scoala.Dar ce pot face ? Trebuie sa invat.Am oftat si mi-am pus castile in urechii.Am dat drumul la muzica,la maxim si am pornit catre curtea scolii.Cand am ajuns acolo,m-am asezat la umbra unui copac si am privit cerul.Am inchis ochii.

Agila precum un sarpe.

-Hei...

Puternica precum un leu.

-Hei.

Nemiloasa precum un rechin.

-Hei !

Castiga...

-Hei !!! ma scoate o voce barbateasa din gandurile mele ,facandu-ma sa tresar.

Am deschis ochii speriata si m-am uitat inspre cel care m-a scos din gandurile mele.Ma uitam la el indifirenta si mi-am scos o casca.Era "regele" liceului,Axel Angel.Par de culoare piersicii,ochii de culoare rosie dischis,inalt,destept,17 ani.

Par de culoare piersicii,ochii de culoare rosie dischis,inalt,destept,17 ani

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Era impreuna cu gasca sa,printre care se alfa si cel mai bun prieten al sau.Kaito Moon,17 ani,parul albastru,ochii grii,inalt,ii place muzica.

Amandoi sunt cu mine in clasa,dar mereu i-am ignorat la fel ca pe ceilalti

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.


Amandoi sunt cu mine in clasa,dar mereu i-am ignorat la fel ca pe ceilalti.Dar chiar si asa,stiu fiecare elev din liceu si cate ceva despre fiecare,dar ei...pentru ei nici macar nu exist.A,ba nu.Exist.Drept ciudata liceului.

Ma uitam la "regele" liceului indiferenta.Ce voiam de la mine ? Acesta doar zambea si se uita la mine.Deja ma enerveaza.

-Ce vrei ? intreb eu rece si fara pic de viata.
-Huh ? Pai,te-am vazut aici si...vrea sa spuna ceva,dar il intrerup.
-Si ai vrut sa iti bati joc de mine,la fel ca ceilalti,spun si ma ridic in picioare.Ei bine,nu am chef de asta acum asa ca voi pleca.Spun si vreau sa plec de acolo,dar "regele" ma prinde de incheietura mainii.
-Hei ! Nu am vrut sa-mi bat joc de tine,am vrut doar sa...,dar il intrerup din nou.
-Da-mi drumul.spun aproape in soapta,dar suficient ca acesta sa ma auda.Imi intorc capul intr-o parte,astfel putand sa-i arat fata mea nervoasa.Acesta s-a speriat putin,dar nu mi-a dat drumul.Am zis sa-mi dai drumul ! Tip la el si imi trang mana din stransoare sa.Ma intorc cu fata la el si il lovesc cu picioaru,astfel "regele" cazand pe jos.

Am auzi imediat tipetele speriate ale fanelor lui si in scurt timp cateva fete erau in jurul "regelui" alatuti de gasca sa.

-Axel,esti bine ? il intraba Kaito ingrijorat,iar "regele" da doar din cap in semn de "da".Kaito isi intoarce privirea catre mine,nervos.Hei ! Ce te-a apucat ?

Nu i-am raspuns,doar m-am uitat dezgustat la "rege" care se uita uimit la mine.

-Raspunde-mi ! striga la mine Kaito.

Eu doar m-am intors cu spatele si am vrut sa plec,dar m-am oprit si mi-am intors capul catre "rege".

-Daca o sa mai atingi,nu ai sa mai scapi asa usor.spun si plec de acolo.

Axel P.O.V

Stateam pe jos si ma uitam in urma Kailei.Am chicotit si m-am ridicat in picioare.Nu am crezut vreodata ca o fata asa frumoasa poate fii asa...puternica.

Ok,am revenit cu o noua carte si sper sa va placa.As vrea sa stiu ce credeti despre acest capitol.Deci,scuze pentru greseli,la media este Kaila si va salut !

Ringul de box ✔Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ