Asta va fi interesant.

306 35 0
                                    

Kaila P.O.V

Zilele au trecut,iar lupta cu Sanara va fi in seara asta.M-am antrenat din greu zilele astea,alaturi de Taiga si Alys.Iar Axel si Kaito ne asistau in fiecare seara si ma incurajau.

Ma pregatesc de scoala si cobor jos.Dupa ce mananc,imi i-au la revedere de la Alys si ies din casa.In fata casei ma astepta Axel cu un zambet pe fata.A,da.De cateva zile am inceput sa mergem impreuna catre scoala.

-Gata ? ma intreaba zambind.Ma apropii de el si zambesc.
-Mereu.spun simplu

Ajungem in clasa si se aseaza fiecare la banca lui.Clopotelul suna,iar profesorul intra in clasa.Ora incepe si plictiseala odata cu ea.

S-a sunat de pauza,iar eu imi scot cartea "Imblinzitoarea de suflete" si incep sa citesc.Dupa cateva minute aud niste rasete si imi iau privirea din carte.Observ ca niste baietii se luau de un altul.Ma ridic si banca,oftand,si merg catre ei.

-Hei ! Ce credeti ca faceti ? ma rastesc la ei.Ei se opresc din ras si se intorc catre mine.
-Oh,e ciudata liceului.Tu ce mai vrei ? spune unul dintre ei.
-Ce aveti cu bietul baiat ? intreb eu
-E un fraier.spune altul dintre ei
-Iar voi niste fraierii mai mari,avand in vedere ca ati ramas cu totii repetenti.spun eu plictisita
-Hei ! Cine te crezi de vorbesti asa cu noi ?! sa rasteste unul,atrangand toate privirile din clasa.
-Eu ? Eu sunt o ciudata,asa cum ai zis.In clasa era o liniste de mormant,iar singurele voci care se auzeau erau ale nostre.Acum,de ce nu il lasati voi pe baiat in pace si va vederi de vietile vostre ? spun si ma aproprii de baiat ca sa-l ajut sa se ridice pentru ca era pe jos.

Unul dintre ei a vrut sa ma loveasca,dar fara sa ma intorc m-am ferit si acesta a cazut pe jos.S-a ridicat repede si a vrut sa ma loveasca cu pumnul,dar din nou m-am ferit.Aveam ochii inchisi,dar chiar si asa ii stiam fiecare miscare si ce era sa faca.

Tipul era in spatele meu si incerca sa ma loveasca,dar de fiecare data ma feream.Cand nu era pe faza,m-am lasat in fata si l-am lovit cu piciorul in abdomen (fiind cu spatele la el),iar acesta a cazut pe jos.

Ceilalti trei prietenii ai sai au saeit si ei pe mine ca sa ma bata,dar au sfarsit la fel ca prietenul lor.

-Cine te crezi sa ne faci asta ?! se rasteste primul pus la pamant de mine.Eu ma intorc cu fata la ei si amutesc.

-Ha ? Indrasnesti sa mai vorbesti dupa ce ca tu si prietenii tai ati incercati sa ma bateti ? Si nu nu-mai pe mine,ci si pe baiatul aceata ?

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

-Ha ? Indrasnesti sa mai vorbesti dupa ce ca tu si prietenii tai ati incercati sa ma bateti ? Si nu nu-mai pe mine,ci si pe baiatul aceata ?

Cei patru care stateau infricosati pe jos si au inghitit in sec.Eu m-am intors catre baiat ce era putin speriat.M-am apropiat de el si l-am ajutat sa se ridice de le jos.

-Multumesc...spune timid.Eu ii zambesc,iar pe fata lui apre putina uimire
-A fost placerea mea.spun si brusc imi intorc privirea catre cei patru idioti,care au tresarit de frica cand m-am uitat la ei.Daca o sa va mai luati de el sau de oricine altcineva din liceul acesta care nu se poate apara,am sa va sterg de le fata pamantului.M-am facut clara ? spun apasat.
-Da ! spun cei patru repede,speriati si vor sa iasa din clasa,dar ii opresc.
-Si apropo,se intorc speriati,numele meu este Kaila.Sa nu uiti acest nume,Luck.ma adresez celui care mi-a pus intrebarea.Acum plecati ! strig la ei si ies pe usa.Eu oftez usurata si imediat aud vocea baiatului le care l-am salvat.
-Multumesc atat de mult,...aaaa
-Kaila.Numele meu e Kaila.
-Kaila ! Nu stiu cum sa-ti multumesc.
-Nu e nevoie.Cum am spus,a fost placerea mea.spun zambind si deodata aud aplauze.Huh ?
-Se pare ca ai devenit observata insfarsit.aud vocea lui Axel.
-Nu l-ai ajutat intentionat,nu ?
-Am vrut sa te las pe tine de data asta.

Seara se lasa,iar toti patru pornim catre ring.Deci,in sfarsit voi cunoste puterea Sanarei,cea supra numita "Tigroaica salbatica".Asta va fi interesant.

Ringul de box ✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum