8.

2.8K 69 42
                                    

Isa

"Gaat het een beetje?" vraagt Kyarah voor we naar binnen lopen.

"Ja, zolang ik mijn ex maar niet meer tegenkom. Al zou ik Dylan nu ook graag willen ontwijken, ik schaam me dood." antwoord ik haar.

"Dat hoeft helemaal niet joh, maar ik begrijp je wel. Het komt wel goed." We zetten een stap binnen, ik laat mijn ogen over de menigte glijden. Ik zie geen Dylan en geen irritante ex.

"Ik zag dat je een nieuwe vriendje hebt." zegt een stem achter me. Ik sluit mijn ogen, adem diep in en uit en draai me om, mijn ogen openend. Fijn, daar was mijn oh zo leuke ex.

"Ik ga Tristan zoeken, succes." zegt Kyarah, voordat ze in me mensenmassa verdwijnt.

"Nee dat was mijn vriendje niet." zeg ik.

"Nog niet." En daar was Dylan dus gebleven. Hij pakt mijn hand vast en drukt een kus op mijn haar. "Goed, wil je mijn toekomstige vriendin nu met rust laten?" Mijn ex knikt hevig en loop vervolgens weg.

"Dankje."

Kyarah

Ik kijk om me heen, maar ik kan Tristan nergens vinden. "Wat is er Kyarah?" vraagt Michelle.

"Ik kan Tristan nergens vinden, heb jij hem ergens gezien?" zeg ik, terwijl mijn ogen nog steeds door de menigte mensen heen glijdt op zoek naar Tristan.

"Ja, ik zag hem net in het hoekje naast het podium, hij vroeg me om je daar weg te houden." Ik kijk Michelle vragend aan.

"Waarom zou hij me daar weg willen hebben." Ik bijt peinzend op mijn lip.

"Het is een verrassing denk ik." En net na die woorden, hoor ik de klanken van Windmills in mijn oren.

"Speciaal voor het allerliefste meisje da-" Vanuit mijn ooghoek zie ik iemand op me af lopen. Al snel zie ik dat het mijn ex is. Hij pakt me vast bij mijn heupen en trekt me nasr zoch toe, ik probeer tegen te werken, maar al snel heeft hij zijn lippen op de mijne gedrukt.

Ideeën

tristaniscuteehh: Kyarah's ex zoent haar voor Tristans neus.

@wondergirl101: Isa probeert Dylan te ontwijken, omdat ze schaamt dat ze dylan zomaar zoende. Maar dan... Ziet ze haar ex, en komt Dylan plots naadt haar staan.

Love Hurts {Dutch}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu