10.

2.5K 65 20
                                    

Harry

Een langzaam nummer wordt afgespeeld, ik pak Michelle bij haar heupen vast en trek haar dichter naar me toe. Ze legt haar armen in mijn nek. We bewegen langzaam op de maat van de muziek. Ze legt haar hoofd rustig tegen mijn borst aan.

"Michelle." begin ik. Ze kijkt me recht in mijn ogen aan. "Ik eh, mag ik je wat vragen." Michelle knikt en kijkt me nog steeds  met haar bruine ogen aan. "Wil je mijn vriendin worden?" vraag ik. Ze kijkt me niet-gelovend aan, maar drukt vervolgens haar zachte lippen op de mijne, onze lippen die liefkozend tegen elkaar bewegen. Het laat een fijn gevoel achter in mijn buik. Al snel verbreekt ze de zoen.

"Ja." zegt ze glimlachend, waarna ze haar armen opnieuw rond mijn nek slaat. Eindelijk kan ik haar mijn vriendin noemen. Ik glimlach en plaats nog een kus op haar voorhoofd.

Kyarah

Ik kan Tristan nergens vinden. Ik ren naar buiten, naar een park waar ik me op een bankje laat zakken. De zon zakt al langzaam naar beneden, maar het is nog redelijk licht buiten.

Een traan rolt over mijn wang naar beneden, gevolgd door meer. Ik kijk om me heen zodat ik weet dat iemand me ziet. Ik zie een jongen staan, hij lijkt op Tristan. De neiging om op hem af te stappen is groot, maar ik ben bang dat hij nog boos op me is. Ik sla mijn handen voor mijn gezicht en steun op mijn knieën.

"Hey, gaat het wel?" vraagt een onbekende stem achter me.

Ideeën

tristaniscuteehh: kyarah gaat naar het park en ziet tristan daar, maar omdat ze denkt dat hij nog boos op haar is verstopt ze zich in het park.

Sorry, ik heb het gevecht eruit gelaten, dat zou het hoofdstuk wat minder maken, ik hoop dat het niet erg is.

En het stukje van wondergirl101 dat harry en michelle zoenen staat er okk gezellig bij  alleen de hele passievolle zoen zoals je hem beschreven hebt, sorry. Is er ook nie in gekomen maar dat wist je al.

En xmcclb gefeliciteerd met je relatie met Harry😂

xxx

Love Hurts {Dutch}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu