BÖLÜM 13

5.1K 210 19
                                    

MERHaBAA  ARKADAŞLAR.YENİ BÖLÜM LE KARSINIZDAYIM UMARIM BEGENIRSINIZ :))) SEVIYORUM HEPINIZI . :)))
MULTIMEDIADA : BELA IKIZLERIMIZ VAR :)))

......................................................

DERİN

Bugün pazardı . Biraz yatakta oyalandiktan sonra kahvaltıya inmeye karar verdim . Merdivenlerden inerken kapı çaldı "Ben bakarım !! " diye bağırdım evin içinde zaten çalışan haftasonu izinliydi . Kargo dan gelmislerdi . " Buyrun kime bakmistiniz " dedim . "DERIN SÖNMEZ E bir kargo vardı. " diye cevap verdi . Şaşırmış tim kim bana neden ve ne göndersin ki . " Benim " dedim . Bir kac formalite seysini yaptıktan sonra paketi aldim . Bir kutuydu . " Derin kimmis o  " diye bağırdı Annem mutfaktan . " Hic kimse . Ben odamdayim " diye bağırarak koşarak odama çıktım . Kapıyı kapatıp yatağımin üstüne koydum paketi içinden bir mektup ve küçük bir kutu çıktı .
Kutuyu açtım ve içinde resimlerim vardi .Bana ait çekilmis fotoraflarim .

Mektubu açtım hemen ve okumaya başladım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Mektubu açtım hemen ve okumaya başladım .

Mavi gözlü güzelim  Derinim ..
Özledim
Hatırlıyor musun sana seni sen olduğun için sevdigimi söylüyorduk hep habersiz gitmek zorunda kaldim ama seni sevmekten bir dakika bile  vazgeçmedim . Demiştim ya
Şunu bil.. Kalbim attığı sürece senin yanındayım.. Düşman da olsak.. Dost da olsak.. Sevgili de olsak.. Bu kalp seni yanında demiştim . Her zaman yanındayim Prenses . Seni uzaktan koruyamasamda haberim var herseyden . Senden sadece beni affetmedi istiyorum . Seni ömrümün sonuna kadar sevecegim ... Kişi sevdiğini Allah'a emanet ederse, Onu birdaha görmeden ölmezmiş.. Öyleyse Allah'a emanet ol..
                                Seni seven adam

Gözlerim den yaşlar istem dışı dökülüyordu . Bu çocuk ne zaman bu kadar romantik oldu ve beni takip ettirdigini nasil anlamadim . Odanın kapısı bir anda açıldı . Iceriye Deniz  girdi   . "Annem kahvaltıya çağırıyor ." Dedi .Bir an da "Derin sen neden ağlıyorsun . " diye yüksek sesle bağırarak yanıma koştu . Ve bana sımsıkı sarıldı.  Kardesim benim .Can parçam ne olursa olsun bana kiyamazdi bilirim . Şimdi daha içten ağlıyordum . " Deniz artık yoruldum . Ben kötü olmak istemiyorum . Biliyosun degil mi ? " dedim geri çekilerek . " Biliyorum canım benim bilmez olur muyum ki sen kötü degilsin . Kim ne derse desin sen melek gibisin . Simdi bana ne olduğunu Neden ağladığını anlatir misin ? "  dedi sakince . " Ulaş " diye bildim sadece  o da anlarmis gibi kafasini salladi ve adim gibi biliyorum Aybars aklina gelmişti . Annem aşağıdan "Kızlar hadii amaa .!!!!  " diye bağırıyordu . " Eğer gitmezsek Annem bizi öldürecek hadi kalk " dedi ve yatakta kalkarak kapıya doğru gitti . Bende kendimi toplayıp kahvaltı masasına indim .

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

"Ee güzel kızlarım bugün napiyorsunuz ." Diye bir soru yöneltti babam bize . " Ben bütün gün evde yatacagim . Bu yuzden Deniz de yatacak. "  dedim . Deniz " Yoo ben bir arkadaşımla bulusacagim hatta benim cikmam gerek . "  diyerek benim ona soracağım sorulardan kaçarak evden  çıktı .  Bende Annemle kahvalti masasino topladıktan sonra odama çıkarak yatağima uzanıp düşünme seanslarima başladım .

BELA İKİZLERWhere stories live. Discover now