Bölüm 21

3.5K 173 58
                                    

SELAM GÜZEL  OKURLARIM SIZE YENI BOLUM YAZDIM UMARIM BEGENIRSINIZ YORUM VE BEGENILERINIZI BEKLIYORUM LUTFEN ARTTIRIN YAPABILIRSINIZI BILIYORUM  😊😊😊

"Mutluluk her zaman vardır. En karanlık anlarınızda bile. Yeter ki ışığı açmayı unutmayın." (Harry Potter)

DENİZ 

"Baba  artık  bir açıklama  yapacak mısın  ? " diye bir soru yönelttim sabrım taşmak üzereydi . " Sakin olur musun Deniz anlatacağım  herseyi ama benimde olayın şokunu  atlatmam lazim . " bu kadar mi kötüydü  yani babamı bile bu hale getirecek kadar . " Şimdi  çocuklar  o adamlar bize soylediklerine gore yani .. " Annem babamin yanina giderek  ona destek olmak için  elini tuttu . " Çocuklar  Derin in mezarını  açacaklarmıs . " dedi bir anda nefesini üfleyerek  " Nasil ya ?" Bu olamaz ne istiyorlar kardesimdende acacaklar ya çıldıracaktim . Annem " Derin yaşıyor  olabilirmiş.  " dedi annem bir umutla ,  ayağa  kalkarak " Kardeşim yaşıyor  mu ? Ciddi misiniz siz benim kardeşim  yaşıyor  mu ? " mutluluktan  ağlamaya  başlamıştım. Babam " Deniz  fazla ümitlenme olur mu ? Bu sadece bir olasılık  ? " yüzüm  düşmüştü . Ama mutluydum . Bir ihtimalde olsa güzeldi .
"Benim gitmem lazim isim var ? " dedikten sonra  cevaplarını  beklemeden evden çıkarak  Aybarsın yanına  gitmek için  taksiye bindim .

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Bir saattir kapıda  donacağım resmen Aybars evde degildi ve telefonunu da açmıyordu . Insan  bir haber verir ama üşüdüm . Yağmurda  yağmaya  başladı . Geleceği  yoktu . Ben bunun hesabını  sorarım  ona , bir taksi çağırıp  gelmesini  bekledim . O sırada  telefonumu çıkarıp  Masal a mesaj attim uzun zamandır  konuşmamıştık .

Masal :
Masallllll ?

Yazarak göndermiştim . 5 dk geçmeden  cevap verdi .

Masaldan :
Denizzzz özledimmm

Sırıtmama sebep olmuştu  bende özlemiştim .

Masal:
Neredesin buluşalım? 

Masaldan :
Evdeyim  ..adres ....

Bu sırada  taksi gelmişti . Bende Masalın bana dediği adresi söylemiştim . Taksi durunca indim. Evleri iki katlı  müstakil  bir evdi ve çok şirindi. Kapıyı  tıklayarak  açılmasını  bekledim . Masal kapıyı  açtı  ve bana sımsıkı  sarıldı.  Beni içeriye  davet etti  . Salonda oturuyorduk . Herşeyi  ona anlattım . O da bana anlattı  . Yeni sevgili  yapmış . Onun sevdiği  çocuk  değilmiş  ama bu onu seviyormus . Birlikte mutfağa  geçip  birşeyler  hazırladık . Ama aklım  Aybarstaydı hala ne aradi ne de mesajlarima cevap vermişti.

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Geç olunca  abim gelip  almıştı. Şimdi de odamda  ders yapıyordum . Daha doğrusu  yapmaya  çalışıyordum her dakika Aybarsı arıyorum ama kapalıydı telefonu ,  Ulaş ı da aradim ama onum telefonuda kapalıydı. Aklıma  kötü  şeyler  geliyordu.
Kapı  tıkanmıştı. "Gel " diye  bağırdım . Abim kapıyı  yavaşça  açıp  içeriye  girdi . " Bakayım  kardeşim  ne yapıyor  " diye yanıma  gelip oturdu . " Ders " derim sıkılmış  bir tonda " Bir soru mu var Deniz ? " anlatmıştı  aynı  Derin gibi ben üzülünce o  da anlardi beni , " Abi Aybarsa ulaşamıyorum . Ve merak ediyorum  . " dedim kaşlarını çattı  ilk sonra " Hmm erkek konusu demek ,  " bir kahkaha atti ve devam etti sözüne  " Belki işi vardır  müsait  olunca döner  yani bu kadar üzülmene gerek  yok biz erkekler siz kizlar gibi değiliz  duygularımızı fazla ön  planda tutmayiz . " dedi insanin abisi  olması  güzelmiş  ,  sana biri böyle  akıl  verince  insanın  ici rahatlıyormus .  Derin ile de dertlesirdik ama Derin genelde erkekleri hep kötülerdi . Özledim  onu ve umarım  bir mucize olur " Abi Derin in mezarı  ne zaman açılacakmıs . " dedim sorar gözler  ile " Bilmiyorum ki babam bir sey demedi . He bi arada artık  okuldan kaçamazsin . Yarın  okula gidiliyor. " dedi uyarir bir tonda . "Onsuz bir okula gitmek istemiyorum.  Biliyor musun okulda beni hep  koruyordu . Hatta herkes ona kötü  diyordu bu yüzden  ama ben biliyorum onun içi  temizdi ve iyidi . " dedim gözlerimden  yaşlar  süzülürken . Bana gelip sarıldı.  " Bende varım  oyle bir sey olursa artık  bana diye  bilirsin . " " Sorun o degil ki sorun Derin in olmayışı  . " dedim bir sey söylemedi  sustu . Sadece sustu bende ağlıyordum omzunda gözlerim  ağlamaktan ağrıyordu ve zor  açık  tutuyordum . En son hatırladığım  abimin beni yatağa  yatırıp  üzerimi örtükten sonra odadan çıkmasıydı ..

(Abi kardeş  )☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Abi kardeş  )
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Sabah gözlerimi  kafamın dibince çalan  telefon ile açtım . Alarmmıs ve Aybarstan hiçbir  haber yoktu . Kafayı  yemek üzereyim. Yataktan bir hışımla kalkarak  hazırladım. Alt kata çantami alarak indim. Herkes masadaydi . Bende yerime oturdum.  Annem " birileri hâlâ uyanamamış bakıyorumda " bana laf söylüyordu  biraz yüzüm  gülsün  diye tebessüm  ederek "Kesin abimdir . " dedim o ara abim ne olduğunu  anlamadı yemek yemeye  o kadar odaklanmış  ki  ,  Abim " kesin benimdir . " dedi ve yemeği ile aşk  yaşamaya  devam etti .

Okulun kapısından  içeriye  adımı mı  atınca  içimde  bir boşluk  hissettim . Etrafta ki herkes sanki bana bakıyordu  . Aybarsı sabahtan  beri aramama rağmen  ısrarla  telefonu kapalıydı . Bugün  onun ile gelecektik okula oysa ki beni yalnız  bırakmayacakti . Sınıfa  gidince sırama geçtim  ve dersin başlamasını bekledim .

ULAŞ

Çıldırmış haldeydim . Mesaj atan numarayı arıyordum ama böyle  bir numara kullanılmadığını söylüyordu  nasil olur ya bu bir oyunsa buni yapanı bulunca  öldürecektim . Aybarsı  direk arayıp  olayları  anlattım. Yanına  gelmemi soyledi bir yolumu bulup mesaj atan o numaranın  kime ait olduğunu  bulmaya çalışacağını söyledi...

Aybars numarayı karakolda ki bir adamimıza vermişti . Kaybettiğimiz  itibarımızı İzmirde  tekrar geri kazanmıştık . Adam dan haber bekliyorduk ve bu berbat bir seydi . Aybars ın telefonu sürekli  çalmasına rağmen  açımıyordu . Kapıda  dün  epey çalmıstı ve gelen Denizdi . Neden açmadığını sorduğumda  ona buni şimdi anlatamayacağını söylemişti . Evin içinde  volta atıyordum dünden  beri uyumamıştık ..
Ve telefon sonunda  çalmıstı. Arayan kisi beklediğimiz  haberi umarim verirdi bulmuştur. ..

VEE BÖLÜM  SONU ARKADAŞLAR  YORUMLARINIZI VE BEGENILERINIZI BEKLIYORUM SIRALAMADA YUKSELISE GECTIK LÜTFEN YARDIMCI OLUN HEPINIZI SEVIYORUMMMMM KENDINIZE IYII BAKINN :))))

BELA İKİZLERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin