9. nieuwe vriendin

99 7 0
                                    

Ik en Jack hebben elkaar dagen niet gesproken. hij kijkt me ook niet meer aan. na ja zijn probleem. morgen ga ik voor eerst bij papa in het nieuwe huis slapen. en dan ga ik die 8 mensen ontmoeten. pff gelukkig ben ik niet de enige meisje. ik ging op bed en viel in slaap.

Zaterdag
Ik vind het best wel spannend. Om mijn stief gezin te ontmoeten yassmine gaat ook mee. want ze weet dat ik het spannend vindt. zo cute. ik liep me kamer uit. en ging naar beneden. ik ging ontbijten. papa zei dat we naar de film gaan met zen alle. maar yassmine mag niet mee. want we gaan om 12 uur weg. ik ging douchen en deed een geurtje op. en toen kwam papa ons ophalen. Ik gaf hem een knuffel. we stapte de auto in. en reden naar het huis. Om eerst mijn koffer ter droppen. Na dat we aankwamen ging ik naar mijn kamer om alles uit te pakken. Na alles was verdeeld ging ik naar beneden. En stonden we te wachten op de stief broers en zussen. saskia kwam eerst. toen stond me hart stil. ik rende naar boven. yass rende achter me aan.

Jack pov
Ik kwam binnen. en om myyy goddd. ik had geen worden. ze rende naar boven. "kennen jullie elkaar" vroeg saskia. "jepp" ze zit bij me in de klas. We hebben niks met elkaar. "jack wat heb je gedaan?" "nikss ze is gewoon kinderachtig" "Jack doe is normaal"

Jayliana pov
Yass vroeg wat er aan de hand was. "ooh ik mag hem niet" en hij mag mij niet. ik hoor geklop. "binnen" het was een meisje. ze liep naar me toe. "heey ik ben hendrika" "ooh heey dus ik moet met jou kamer delen" "leuk leuk" "en wie is die kleine daar?" "dat is me zusje yassmine. "awhh cute. yass schuilde achter me rug. "maar fijn je te leren kennen. "ja ik jou ook. "ooh ja je mag alle jongens van dit huis behalve mark.😂😉 "ooh is goed heb je met hem?" "jaah. "wat lieff. we bleven nog veel praten. en lachen. ik mocht haar wel. "GUYS NAAR BENEDEN KOMEN. ik hendrika en yassmine gingen naar beneden. en iedereen was er. "mag jayliana mee rijden?" vroeg ze aan mark "ja tuurlijk maar jack rijd ook mee. "ooh laat maar dan sorry ik rij wel met me vader. "oh is goed. we reden naar de bios.....

In Love With Vampire Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz