21.die

60 4 0
                                    

Ik schreeuwde heeel hard yassmine viel op de grond. ik ren naar haar toe. "yass" haar ogen werden groot en rood en een heel gemeen lachje. ze greep me bij me keel het werd zwart voor me ogen..

Jack pov
Jayy!! Me ogen werden rood ik gaf een trap in yassmine en jayliana viel op de grond. en yassmine vlucht naar boven . "gaat het jayy" "jayy" ik ging kijken of ze nog ademt en ze ademt nog. iedereen zat met grote ogen te kijken mark kwam er bij. "ik zorg dat goed komt. nemen jullie maar rust" komt het goed met haar?" "Ja zeker" ik ging naar boven en zag yass op bed. "yass ben jij dat?" "jackk help me ben zo bang" ik knuffelde haar het komt goed.

Jayliana pov
Ik deed me ogen zachtjes open "waaar ben ik!!" "Rustig ik ben het maar. gaat het goed?" "Ja ja gaat wel" "het is beter dat je vandaag bij een jongen in de kamer gaat" "whaaat!!" Mark moest lachen. we gingen naar boven. ik deed deur van yass open ik zag yassmine mij richting komen. maar ik ging naar achter want was bang van wat er was gebeurt ."wat is er?" "Niks" "niks" ik bukte ze kwam op me af en knuffelde me. "komt goed" ik gaf kus en ze viel op de grond. yass! Ik legte haar op bed ik ging de deur uit ik wou naar de mijn kamer lopen . Jack Hield me tegen "hee gaat alles goed?" "ja dankje gaat wel maar ik ga slapen" "ja is goed" met een glimlach. ik ging naar de kamer van mark. "heeey ik moet yass helpen" "ja we gaan echt actie nemen komt goed" ik hoor geschreeuw in de badkamer we rennen er heen. er begon een traan te lopen. "tho.... tho.... thomasss iedereen keek met grote ogen dit kan niet het begind nu all. thomas is dood ik kan niet geloven. we gingen met zijn alle naar de meisjes kamer en zegen yass met bloed op haar mond. nee dit kan niet.ik kreeg een appje

anoniem ik kon het niet laten als je morgen de opdracht niet doet gebeurt het het zelde als bij thomasixxxxx

Ik moet haar maar negeren. ik ging bij mark en yassine en hendrika en eigenlijk thomas zijn kamer slapen. Ik ging op matras naast hendrika liggen. "heniee het spijt me" "wat bedoel je" "ik hou van je" ik draaide me om en viel in slaap.

In Love With Vampire Where stories live. Discover now