>1<

14 3 0
                                    

Ik liep door Parijs om een foto te maken van de Eiffeltoren. Met de nieuwe camera die ik heb gekocht kan ik veel scherpere foto's maken verteld Bodil tegen Danny. Danny zegt dat de foto's die Bodil maakt heel mooi zijn.

Danny slijmt altijd een beetje bij Bodil en Danny is ook op Bodil verliefd, Bodil ook op Danny maar dat weet Danny niet.

De foto's staan vast zegt Bodil. Zullen we terug gaan naar het hotel? Danny loopt al richting de bushalte, en Bodil vat het op als een ja. Danny die stopt bij de bushalte als er opeens een bus aankomt. Bodil moet helemaal om de bus heen lopen.

Eenmaal ik de bus, gaat Danny slijmen over dat Bodil er goed uitziet. Bodil gaat altijd blozen als Danny slijmt. Bodil zegt dat ze het erg leuk vind dat ze Danny meegenomen heeft naar dit fotoproject!

Danny begint breed te lachen. Bodil zegt dat ze even bij de halte waar ze nu stoppen eruit moet. Danny rent achter Bodil aan. En Bodil stapt een telefoon winkel binnen. Ze zoekt een hoesje voor haar nieuwe iPhone.

Danny helpt zoeken. Bodil zegt dat ze een hoesje wilt die beweegt. Danny vind het een goed idee en begint te zoeken, 5 min later heeft Danny eentje gevonden met gele glitter en zilveren sterren. Zelf vind Danny het niet echt mooi maar Bodil is er blijkbaar helemaal weg van. Ze heeft hem meteen gekocht en hij kostte 7,- zei ze. Danny deed alsof hij heel enthousiast was.

Maar toen ze de winkel uitliepen kwamen ze een Italiaans restaurant tegen. Ze had voor zichzelf een cola besteld. En Danny wou een ijscocktail.

Opeens hoorde Bodil haar telefoon seinen dat ze een berichtje had.
Van meneer. H de Lopigns
Hij is de baas van een groot foto bedrijf. Bodil excuseert Danny even en, Danny zegt dat hij het begrijpt.

Meneer H: heb je nog foto's gemaakt in Parijs?

Bodil: ja, een hele mooie van de Eiffeltoren en een van een toeristenbus.

Meneer H: goedzo, een toeristen bus is een erg orgineel idee. Ga zo door!

Bodil: dank u wel! 

Danny onderbreekt het gesprek, omdat de cola's eraan komen. Bodil neemt een slok van haar cola en denkt: als ik misschien ook van eten foto's maakt miss krijg ik dan meer geld. Want dat is origineel, toch?

 Want dat is origineel, toch?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Picture projectWhere stories live. Discover now