>2<

13 3 0
                                    

Ze geniet van bet zonnige weer. Als Danny en Bodil klaar zijn met drinken trakteert Danny, en lopen ze het restaurant uit. Ze lopen richting een museum. Bodil vind foto's in een museum saai, dus lopen er voorbij.

Ze zien een toeristenbus waar ze instappen. En ze betalen een kaartje. Het kost 6,- per persoon. Het is een dubbeldekker, dus Bodil stelt voor op bovenin te gaan zitten. Danny zegt dat hij dat net wou vragen. En Bodil begint te blozen. Ze gaan helemaal achterin zitten.

Als de bus start moeten ze een koptelefoon op doen. En moeten ze de stekker daarvan in een apparaatje stoppen. Ze moeten ook hun land kiezen, en ze kiezen natuurlijk Nederlands. Ze rijden door Parijs heen. En bij allemaal beroemde monumenten stoppen ze, en krijgen ze informatie of dat monument.

Bodil maakt ook allemaal mooie foto's van in de bus. Een vrouw vraagt vriendelijk in het Engels, of ze de flits uit kan zetten. Bodil zegt dat het geen probleem is. En ze zet de flits uit. "Thank you" zegt de vrouw.

Eenmaal aan het einde van de rit. Stapt iedereen uit. Behalve een meneer die ergens in het midden zat. Danny kijkt hem raar aan, maar negeert het. Bodil en Danny stappen wel uit. Ze besluiten dit keer echt naar het hotel te gaan.

Het hotel is niet meer zo ver weg! Zegt Danny. Hij zegt dat ze er lopend naartoe kunnen gaan. Bodil vind het goed en ze lopen richting het hotel. Als ze daar aangekomen zijn gaan ze meteen de kamer in.

Ze zien dat het bed is opgemaakt. Ze ziet ook dat er 20,- is gestolen uit de kamer. Ze lopen naar de receptie toe. De receptie zegt dat ze geen bewijs hebben. Bodil loopt boos weg naar de lift toe. Danny zegt tegen de receptie dat het wel goed komt.

De meneer van de receptie zegt dat hij hun gaat helpen. Maar hij loopt zijn kantoor in. Danny loopt de andere kant op. Naar Bodil toe, die bij de lift staat. Ze nemen de lift naar boven. En als ze boven zijn, lopen ze richting de kamer. Als ze door de gang van het hotel lopen ziet Danny een camera.

Hij zegt tegen Bodil dat het helemaal goed komt! En dat hij al een idee heeft hoe. Maar hij gaat het morgen pas uitvoeren zegt hij. Hij wilt Bodil gerust stellen dus hij vraagt aan Bodil of ze bij het zwembad kunnen gaan zwemmen. Bodil zegt dat ze het een leuk idee vind.

Ondertussen maakt Danny de kamer deur open. Ze lopen naar binnen, ze beginnen zich om te kleden voor het zwembad.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 24, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Picture projectWhere stories live. Discover now