5

250 23 6
                                    

"Já ti s tím ale nepomůžu, co kdybys sis pomohl sám" otočil se ke mě zády a svým zadečkem se natiskl na můj vzrušený klín. Moc jsem se přemáhal, ale nakonec jsem mu položil ruce na boky a natiskl jsem si ho na sebe ještě více. Ztrápeně jsem zasténal, když jsem cítil jeho dokonalou prdelku, tak blízko mé erekce. Jednou rukou jsem ho cekem drsně chytl za vlasy a potáhl jsem ho za ně dozadu. On s jemným stenem zaklonil hlavu. "Proč mi to děláš hyung?" políbil jsem ho na krk, kde jsem mu zanechal menší značku. Druhou rukou jsem ho hladil po břiše a on se ke mě čím dál tím víc vzrušeně tiskl.

"Nejde to" hlesl jsem. "Proč ne?" nadrženě mi zahákl prsty svých ruk za trenky a stáhl mi je dolů. "Vidím, že to chceš, proč se tomu bráníš Jiminie" otočil se ke mě čelem, díky čemuž se jeho úd otřel o ten můj a já jenom zalapal po dechu. "Taky tě chci, jinak bych tohle nedělal, prosím, vyspi se se mnou, už od prvního dne, pokaždé když se na tebe podívám, tak jsem neuvěřitelně nadržený a už mě nebaví se držet zpátky, strašně po tobě toužím." Tiše zasténal, když se mé ruce dotkly jeho penisu. Hlavu mi zabořil do krku, kde mi sténal do ucha a já byl z toho tvrdý jako skála. Do ruky jsem vzal oba naše údy společně a začal jsem je třít ve společném tempu. Před očima se mi zatemňovalo, bylo to dokonalé. Zrychlil jsem tempo a Tao mi jemně okusoval krk, což mě ještě více provádělo k šílenství. S celkem hlasitým stenem jsme se oba udělali. Oba jsme vydýchavali právě prožitý orgasmus a já si až teď uvědomil, že mě Tao kousnul do ramene, ze kterého mi teď stékaly malé pramínky krve. "Moc pěkný" okomentoval jsem to. "Promiň" podíval se na to co mi způsobil a jemně po tom přejel svými prsty a znovu se k mému rameni přisál svými měkkými polštářky, aby mohl slíbat všechnu krev. Trochu to bolelo, když sál, ale i přes to, to bylo vzrušující. Odtáhl se ode mě a na jeho rtech utkvělo trochu mé krve, takže jeho rty teď byly místy červěnější, než obvykle. Proboha, to je tak zvrácený. Proč mě to tak vzrušuje? Krev si slízl ze rtů jazykem a já tak moc zatoužil taky ochutnat, ale rozhodl jsem se toho prozatím zdržet.

"Nechtěl by ses jít někam projít? Třeba na pláž?" nabídl jsem mu. "Jo, přímo, na pláži jsem nebyl hodně dlouho." Nadšeně vylezl z vody a já hned za ním a az teď jsem si uvědomil, že jsme oba vlastně nazí. Sebral jsem ručník, který byl položený na jednom z lehátek a uvázal jsem si ho kolem pasu. Snažil jsem se moc na Taa nedívat, abych se zase nevzrušil. On někam odběhl a já se mezitím zašel převléct do plavek, které jsem vzal rovnou i pro něj. "Jimine" zaslechl jsem jeho hlas. "Jsem u sebe" křikl jsem na něj. Během pár vteřin nakoukl ke mě. Hodil jsem po něm plavky, dříve než stihl něco říct. "K čemu mi to bude?" nechápavě se na mě podíval. "Tomu se říká plavky. Nebudeš mi tu běhat nahej" ani jsem se na něj nepodíval. "Já vím co to je, jenom jsem myslel že ti nebude vadit, když tu budu chodit takhle." "Vadí mi to, tak si je obleč" podíval jsem se mu do očí a chtěl jsem kolem něj projít, ale on mě ve dveřích zastavil a donutil mě se opřít o fútra. "Že tě to vzrušuje? Jen to přiznej" trochu samolibě se na mě usmíval. "Když to přiznám oblečeš si plavky?" "Hmm možná" svůdně se kousl do rtu. "Vzrušuješ mě, tak si zakryj ten holý zadek" vpálil jsem mu do obličeje a on se jenom znovu usmál. "Jsi tak roztomilý, když se stydíš" rukou mě pohladil po tváři a pomalu se ke mě přiblížil tak, že jsme se skoro políbili. Chtivě vyčkávál až se toho chopím, ale já se k ničemu neměl. On se nakonec usmál a odtáhl se. "Těším se na den, až se přestaneš ovládat." (Lidi mě je úplně horko z téhle scény 😄 nechtějte vědět na co myslím.)

Tao se nakonec přece jen oblékl, za což jsem mu byl více, než vděčný. "No vidíš, že to šlo" pochválil jsem ho. "Nezasloužil bych si za to pusinku?" usmál se jako andílek. Zakroutil jsem hlavou a společně jsme rozešli po schodech k moři. On na mě najednou zezadu skočil a já to malém neustál. "Tao" zavrčel jsem na něj a on mě jenom těsněji objal rukama kolem krku.

Odnesl jsem ho až do moře, kde jsme si spolu různě hráli a blbli. Různě jsme po sobě stříkaly slanou vodu a snažili jsme se jeden druhého navzájem utopit.
Když jsme toho oba už měli dost tak jsme si lehli do písku co nejblíže ke břehu, ale naše těla byla pořád namočená ve vodě. S úsměvem jsme na sebe hleděli, ale Taův úsměv byl o něco šťastnější, takový jiný. Pořádně jsem se mu zadíval do očí a všiml jsem si, že má nějaké větší zorničky a že jejích bělmo zdobí drobná červeň. Můj úsměv trochu povadl a podíval jsem se místo na něj před sebe. Snažil jsem se to svést třeba na osvětlení, ale nedalo mi to a prostě jsem se musel zeptat. Jeho výraz pořád vypadal šťastně. "Tao, co sis vzal?" s menší starostí jsem na něj pohlédl a jeho úsměv trochu povadl. "Jak to myslíš?" "Myslím drogy" podíval jsem se na něj vážně. "Žádné jsem si nevzal" jeho hlas zněl naštvaně, vstal a odešel.

Lhal mi, nebo mluvil pravdu? Jestli bere drogy, tak nechci aby to dělal, nechci aby si takhle ničil život. Měl jsem z toho všeho smíšené pocity a nevěděl jsem, co si o tom myslet.

Co myslíte vy?

ILLEGAL DRUGKde žijí příběhy. Začni objevovat