8

210 18 8
                                    

18+ To upozornění je hlavně pro tebe! Jo pro tebe, ty nezletilá školačko 👊
______________________________________

Posadil jsem se i s menší müsli tyčinkou k televizi a čekal jsem až se Tao vrátí. Oběd už jsem měl uvařený. Čekal jsem dlouho. Mé oči už se začínaly pomalu zavírat a já pociťoval únavu. Tao třískl dveřmi a já se rychle vzpamatoval. Ospale jsem si protřel oči a posadil se.

"Tao?" zavolal jsem na něj, protože odešel na terasu.
Během chvíle se objevil přede mnou v ruce s nějakým kokosem. "Dívej co jsem našel, chtěl bych se z toho napít." Vypadal, že je na sebe pyšný. S úsměvem jsem ho pochválil. Vstal jsem. "Máš hlad?" vydal jsem se v závěsu s Taem do kuchyně. "Moc velký" posadil se ke stolu a trochu mu zakručelo v břiše. Nabral jsem nám jídlo a mohli jsme se do toho pustit.

"Chtěl bys ses jít potápět?" zeptal jsem se ho. "Jo, ale teď jsme jedli" pohladil si bříško a dál ležel jako kupa sena. "Ale mezitím nám vytráví, poplujeme na lodi" lehl jsem si na něj a pohladil jsem ho ve vlasech. "Jiminie" zakňoural "víš jak jsem plný? A ty si na mě lehneš" vyčetl mi. "Nojo, neměl si se tak přecpávat" políbil jsem ho na nos. Co to se mnou je? Cítil jsem se s ním tak spokojeně a při každém kontaktu s ním jsem se cítil zamilovaně. "Když s tebou to nejde" fňukal jako malá holka a já mu jenom zamilovaně položil hlavu na hruď a ještě více jsem se k němu přimknul. Mohl jsem tak slyšet tlukot jeho srdce.
"Miluju tě." Řekl jsem mu a čekal na jeho reakci. Začal se mračit "Nevěřím tomu." Slova která vycházela z jeho úst mě trápila. "Vážně tě miluju, už tři měsíce" pohlédl jsem mu do očí a doufal, že v mých najde lásku, kterou k němu chovám. Chvíli pohled opětoval, než se podíval bokem. "Taky tě mám rád." Vím, že mi pořád nevěří, ale o těch slovech co řekl, vím že jsou pravdivé.

Tao se naklonil přes okraj a naskytnul se mu tak pohled na mořský život pod námi. "Paráda." S úžasem v očích to pozoroval ještě dobrých pár minut, já jsem mezitím zakotvil. "Nasaď si to." Oblékli jsme se do potápěčského oblečení, nasadili si brýle a všechno potřebné k tomu abychom mohli dýchat pod vodou.

Tao si sedl na kraj a hlavou dolů samovolně spadl do vody. Já byl hned za ním.

Voda byla čistá a měla nádherně smaragdovou barvu. Tao už plaval směrem dolů k mořským sasankám a rybičkám. Hned jak k nim připlaval se od něj všechny malé rybky rozprchly pryč. Připlaval jsem k němu a ukázal mu kam bych se chtěl podívat. Hned za rohem téhle drobné krásy na nás čekala obrovská korálová barieára. Byly tu ryby různých velikostí a barev. Sasanky a různé další podmořské květiny. Plavali tu i menší žraloci, ale těch jsme se bát nemuseli.

Viděl jsem to podruhé ve svém životě a stejně jsem tím byl pořád stejně okouzlený jako poprvé. Tao ke všemu plaval a zvědavě vše pozoroval zblízka. Snažil se chytit nějakou rybku, ale nedařilo se mu to. Přede mnou se objevili mořští koníci a moc se mi nelíbilo, to co jsem viděl. Tao ke mě připlaval a pozoroval to se mnou.

Když jsme se vynořili nad hladinu tak jsme si sundali dýchací přístroje. "Co to bylo?" zeptal se mě s menším úšklebkem na rtech. "Páření mořských koníků." Když si to tak přehraju zpětně v hlavě, tak jsme se spolu vlastně dívali na porno. Tao vyprskl smíchy a já se taky trochu pousmál. "To bylo vážně divný."

Už se pomalu stmívalo a mi ještě seděli na lodní terase. Naskytl se nám tak pohled na krásný západ slunce. "Tenhle je ještě krásnější, než ten předtím." Vstal a opřel se o lokty. Chvíli jsem ho pozoroval se skleničkou nedopitého vína v ruce. Vstal jsem a opřel jsem se vedle něj. Podíval se na mě a já mu pohled opětoval. Neodolal jsem a za bradu jsem si ho přitáhl do polibku. Zavřel oči a nechal se. Dali jsme si jednu pusu a další a do té další jsme oba vložili i jazyk. Chytl jsem ho za zátylek a on si mě rukama na mých zádech přitáhl do objetí. Nevím co to do mě vjelo, ale nedokázal jsem přestat. Věděl jsem, že dneska neskončíme jenom u polibků. Rozpojil jsem polibek a za ruku jsem ho táhl do "ložnice". Stáhl jsem ho na postel a obkročmo jsem se na něj posadil. Znovu jsem se začali líbat. Na zádech mi vyhrnul triko a já se od něj na chvíli odpojil, aby mi ho mohl sundat. Sám nechápu proč jsem se vůbec oblékal. Ruce z mých zad přesunul dopředu. "Máš nádherné tělo." Polštářky prstů přejížděl po mých břišních svalech a já mu rukama zajel do vlasů za které jsem ho jemně tahal a on mi při polibku jemně sténal do úst. Když jsem cítil, že je tvrdý, tak jsem se o něj přestal otírat. Stáhl jsem se, a zbavil jsem ho plavek. Vecpal jsem se mezi jeho nohy. Pohlédl jsem mu do tváře zastřené vzrušením a uchopil jsem jeho stojící penis do ruky. Cítil jsem, jak se mě jeho ručky snaží zbavit kalhot. Moc se mu to nedařilo, když jsem ho neustále tak trochu poutal k posteli. Stále se zoufale snažil, bylo to roztomilé. "Jimine" rozpojil náš polibek "přestaň a sundej si ty kalhoty, tohle není sranda." Vypadal podrážděně. Nevině jsem se usmál a ztrhl jsem ze sebe zbytek oblečení. "Konečně" zakňučel mi do rtů, když jsem se na něj znovu vrhl. Můj penis mohl cítít na svém zadku. Rty jsem se přesunul na jeho krk a jednou rukou, kterou jsem ho neobjímal jsem mu začal třít penis. Tao mi nadrženě přirážel do ruky. "Nyah už to udělej kurva, ošukej mě." Vykřikl a rukou mi zajel do rozkroku. "Haah" mé ústa opustil menší vzdech. Lehl jsem si a nechal jsem Taa, aby si mě vzal do pusinky. Když se jeho teplé měkké rty dotkly mé špičky a já ucítil jeho horký dech, celý jsem se otřásl vzrušením. Do poloviny mě pohltil do svých úst a začal přirážet a já tak mohl poznávat jeho ústa trochu jinak. Zakláněl jsem hlavu dozadu a užíval si každou sekundu.

Když můj penis opustil jeho ústa, tak mu od úst stékala slina. Ani si ji neutřel a šel na všechny čtyři. "Jen pojď." Řekl a vystrčil na mě tu jeho luxusní prdelku. Naslinil jsem si prsty a začal jsem je do něj postupně zasouvat. Když už uvnitř byly tři a Tao se proti mým prstům chtivě nabodával, tak jsem je vytáhl ven. "O můj bože jo." Slyšel jsem ho kňučet, když jsem špičku přiložil k jeho otvoru a zatlačil jsem na jeho mokrý a roztoužený vstup do jeho prdelky. Hladce jsem do něj vklouzl až po kořen. "Kurva" vydechli jsme oba dva. Tao se proti mě pohl a já věděl, že můžu přirážet jak jen chci. Chvíli jsem přirážel pomalu a užíval si každý kousek jeho těsnosti. Hned po chvíli jsem se ale neudržel, ztratil jsem kontrolu a začal jsem rychle a tvrdě přirážet. Tao vydával přerušované steny. Za vlasy jsem si ho přitáhl k sobě. Celý se propnul a ruku mi položil na zadek, aby mě k sobě mohl ještě více natisknout. Kňučel jako smyslů zbavený. "Bože ty jsi ale luxusní kurvička" zavrčel jsem mu u ucha a poté jej políbil na spánek.

 "Bože ty jsi ale luxusní kurvička" zavrčel jsem mu u ucha a poté jej políbil na spánek

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Pustil jsem jej a on upadl zpátky do peřin. Pokračoval jsem v přirážení. Roztáhl jsem mu půlky více od sebe a sledoval, jak do něj vrážím svůj penis. Omg T-T. Tao hlasitě zasténal a udělal se na prostěradlo. Já nepřestával a naopak ještě přitvrdil. "Kdy už budeš? Já tady budu mít další orgasmus!" vykřikl s pláčem. Nic jsem neřekl, protože už jsem cítil, jak se blíží můj slastný vrchol. Naposledy jsem přirazil a s trhaným výkřikem jsem se udělal přímo do něj. "Kurva, kurva, kurva.." opakoval jsem to pořád dokola, zatím co jsem prožíval poslední chvíle orgasmu.
_____________________________________
Bože bože bože T-T co jsem to zase napsala. Poprvé co chci o něčem svém říct, že to je sracka, ale nereknu to, raději si budu věřit 😁😁

A omlouvám se moc za chyby. ❤

ILLEGAL DRUGDonde viven las historias. Descúbrelo ahora