Theory-1¹

1.3K 266 21
                                    

Ailenin yanına gittiğin o hafta sonu aklıma geliyor bir anda, ne kadar da özlemiştim seni ama geldiğinde yanında bir kız vardı ve onunla oldukça yakındınız.

Aile dostu olan birinin kızı olduğunu ve artık bu şehirde yaşayacağını falan anlatmıştın çocuklara,kız ise büyük bir hayranımız olduğunu ve en çok beni sevdiğini söyleyince yüzün asılmış,boğazını temizleyip konuyu dağıtmak adına başka konular açmıştın.

Bir an için aklıma dolan seni kaybedeceğim düşüncesi o kıskanç tavrın ile yok olmuştu. Seni yine ve yine çok sevmiştim.

Kızı uğurladığımızda geç bir vakitti ve herkes odasına çekildiğinde bende senin odana gelip sıkıca sarılarak seni ne kadar çok sevdiğimi kulağına defalarca fısıldamıştım.

O gece omzunda uyuyakaldığımda sabah odadaki fısıltılar yüzünden gözlerimi aralamıştım. Birbirimize sıkıca sarılmıştık ve grup üyeleri gülüp,fısıldaşarak bizi seyrediyordu.

O zaman kesinlikle artık gizleyeceğimiz bir sır olarak kalmamıştı ilişkimiz. Çünkü hadi ama hangi iki dost bu denli yapışarak uyurdu ki?

Yine de sende uyandığında onlara artık açıklamanın en doğrusu olduğunu söylemene rağmen biraz tepki vermelerinden korksamda onlar aksine destekleyici sözler söyleyip bel altı şakalarda bulunmuşlardı.

Yüzüm kızarsa da yine de destekledikleri için mutluydum.

Söylesene bu nereye kadar devam edebilirdi ki?

Mirror ✳ JiKook ✔Where stories live. Discover now