Theory-1⁴

1.1K 257 12
                                    

Dün uykuya dalmadan önce hissettiğim tek şeydi yanağımdan başlayıp tüm vücudumu ısıtacak olan dudakların.

Ve sabah kalkıp odana girdiğimde bomboş olduğunu fark ediyorum. Yatağın üzerinde katlanmış bir kağıt var ve sadece kokun kalmış geriye.

Yatağa yaklaşıyorum gözlerim yavaş yavaş dolarken ve kağıdı alıyorum titreyen parmaklarım arasına.

Şirket yetkililerinin aramızdaki olayı fark ettiğini ve seninle konuştuklarını -çünkü böyle bir şeye sen benden daha ılımlı yaklaşacak olgunluktaymışsın- ardından da böyle bir olaya asla izin veremeyeceklerini böyle bir olayın grubu parçalayıp yok edeceğini falan söylemişler. Ve en son da senin için çoktan yeni çıkış yapacak gruplardan birinde yer alabileceğini söylemişler.

Böyle bir olayın kolay olmayacağını,sarsılıp hayran kaybedeceğimizi biliyorum ama demek ki en çok seninle ilişkim açıklanınca yıkılacağız.

Böyle bir şeyin ilişkimizi ne denli sarsacağını bilsem de madem başka gruba geçiş yaptığında önümüzde ne engel kalabilirdi ki düşünmeden edemiyorum. Buna da cevap vermişsin o uzun,anlamlı yazıda.

Birlikte olmamızın yasaklandığını,hatta ailen ile tehdit edecek kadar alçaldıklarını söylemişsin. O zaman daha çok anlıyorum ünlü olmanın zorluğunu.

Artık sıkı bir araştırmaya girip her adımımızı dahi takip edeceklerini biliyorum bu yüzden tek yapmamız gereken boyun eğmek ve mektubun en sonuna minik ama kalbimin ağzımda atmasına sebep olacak bir not yazmışsın.

Beni her daim seveceğini ve bir süre bunlara katlanırsak yine tekrar birlikte olabileceğimizi söylemişsin.

Düne kadar seninle aynı sahneyi paylaşıp o sahnede sana bakarak şarkı söylerken,şimdi uzak olsakta bir gün yine birlikte olacağımızı bilmek...Yeniden canlanmamı sağlıyor.

Diğer bölüm final.

Mirror ✳ JiKook ✔Where stories live. Discover now