Five Nights At Freddy's 2 Hakkında

514 14 0
                                    

Minigame : The Puppet
Bu minigame'de biz puppet'i oynarız ve dört çocuğa hediye veririz. Hediyeler verildikten sonra onlara yaşam veririz. Ancak bu dört kişiye Freddy , Foxy , Chica ve Bonnie kostümlerini çocuklara giydiririz. Son giysiyi giydirince Golden Freddy bize kafa atar 😭😀 ciddiyim , gerçekten kafa atar. Ama atmadan hemen önce yani kafası ortaya çıkmadan saliseler önce orada bir çocuk daha belirir. Aslında 5. çocuk da vardır. O çocuk da 4 çocuğun öldürüldüğü gün doğum günü partisindeki doğum günü çocuğudur!

Minigame : Cupcake
Bu minigame de biz cupcake dağıtırız , ancak daha sonra hızımız yavaşlar ve oradaki bşr çocuğu purple guy öldürür.

The Puppet :
- Müzik kutusunu kurmazsanız başka bir müzikle hızlı bir şekilde gelir. Maskeden sizi görür.

Foxy :
- Koridora ışık tutmalısınız. Maskeden sizi görür çünkü gergin ve sinirlidir.

Golden Freddy :
- 6. gece gelir . Phone Guy 6. gecede bize şunu söyler : Bildiriyi almadın mı? Mekan kapatıldı. Bak , sadece mesaini bitir oradan çıkmaya çalışmandan daha güvenlidir bu. Arka taraftaki kostümlerden biri gitmiş , sarı olan... Biri sarı kostümü kullanmış!
İstediği zaman yanınıza gelir ve kısa süre bile olsa maske takmazsanız kafa atar. 6. gecede müzik kutusunu hem tam kurarsanız gelebilir.

Oyundaki robotların tehlikeye göre sıralanmış hali :

1 - Golden Freddy : Kontrol etmek gerekir çünkü her an yanınızda olabilir , aceleyle maske takmanız gerekir yoksa kısa süre sonra kafa atar.
2 - Puppet : Maske takmak onu etkilemez , müzik kutusunu kurmak zorundasınız. Müzik kutusunu kurayım derken başka robot size saldırabilir.
3 - Ballon Boy : Biraz saçma gibi , balon çocuk çok korkunç değil ama listenin başında , neden mi? Çünkü havalandırmayı kontrol etmeniz gerekir yoksa ofisinize gelir ve fenerinizi çalar , o zaman kesin ölürsünüz çünkğ foxy e ışık tutmanız gerekir.
4 - Foxy : Foxy maskeden etkilenmez , koridorda gözüktüğünde ışık tutmanız gerekir , ara ara ışık tutarsanız ışık , sistemi tekrar başlatır ve size süre kazandırır.
5 - Tüm Toylar : Toylar hızlıdır , ayrıca ilerleyen gecelerde maske taksanız bile onlara bakmamanız gerekir , göz teması kurmamanız gerekir yoksa saldırırlar. Bunun sebdbi birinin onların yüz tanıma sistemini kurcalamış olması .
6 - Tüm Oldlar (Foxy Hariç) : Toylardan biraz daha korkunçtur ama daha yavaş hareket ederler . Göz teması kurmamanız gerekebilir.

Five Nights At Freddy's Hakkında Where stories live. Discover now