Animatronikler yanımıza nasıl gelir ?

183 7 2
                                    

Bu bölümde konumuz animatroniklerin yanınıza nasıl geldiği. Onların gece olduğunda dolaştığını biliyoruz. Birinci oyunda kitlenmemeleri için onları açık bırakıyorlar. Restoran da baya küçük bir yer, yani dolaştıkları zaman bizden uzaklaşabilirler , yakınlaşabilirler ama yanımıza da gelebilirler . Restoran küçükse ve her yerde dolaşıyorlarsa mutlaka yanımıza uğrarlar. Ama 2. Oyunda ?

2. Oyunda restoran çok büyük. Bu durumda dolaşsalar bile nadiren öfise gelirler. O zaman neden resmen saldırı altında oluyoruz ? Bir animstronik Havalandırma girişi kamerasına gelirse neden geri gitmiyor? Size Phone Guy'ın ikinci oyunda bize söylediğini göstereyim :

"Amimatronikler seni tanımlamak için bir veri tabanına sahipler. Şöyle ki , sabıkalı birini bir mil öteden algılayabilirler. Seni korudukları için onlara para vermeliyiz neredeyse, derler ki hiçbir yeni şey gariplikleri olmadan gelmez. Animatroniklere asla bir gece modu verilmedi. Yani Gece olduğunda , ve etraf sakinleştiğinde ; Sessizlik olunca kendini yanlış odada farzedip SESE DOĞRU harekete geçiyorlar. Ve orası senin ofisin oluyor" Neden ofisimiz olsun ki?

Düşünün restoranda ses yapan müzik kutusu var. Belki kamerayı sadece müzik kutusunu kurmak için kullanmadıysanız ve etrafa baktıysanız müzik kutusunun oralarda , baloncu çocuğun yanında toy freddy yi görmüş olabilirsiniz. Restoranda müzik kutusu bizden uzakta. Bu da sadece Puppet için değil kurulduğu zaman diğer animatronikleri yavaşlattığı da söylenebilir. Ses çıkaran ofisimizde bir aygıt daha var : FAN !

Fan , fnaf 2 de ses yapar. Belki de robotları çağıran odur. Belki de bizim Fnaf 2'deki adam fanı kapatsa robotlar %80 daha az saldırır.

Five Nights At Freddy's Hakkında Место, где живут истории. Откройте их для себя