6.Bölüm:Dövüş

21 2 0
                                    

(Medya:Ticy,Jeff)
                                                                                        
Ticy içses:
Bu dövüşü kaybedersen,Charlotte'u da unut Ticy.Dövüşü kazanmak zorundasın!Hem dövüşü kazanırsan Jeff'e gücümü de kanıtlayabilirsin.
                                                         Ticy'nin gözünden...
Jeff dövüşten önce kendi başıma son saatlerimi geçirmem için beni evime yolladı.Fakat yine de casuslarının gözetimi altındayım.
Dövüş için baltalarımı hazırladım ve kıyafetlerimden en dayanıklısını seçip içine koruyucu zırh koydum.Her an herşey olabilir.Daha sonra da üstüme en sevdiğim siyah "hoodie"yi geçirip altıma da eşofman altımı giyip mutfağa yöneldim.Dolaptan cips ile ice tea kapıp kanepeye uzandım.Televizyonu açtım. Güzel bir film oynuyordu.Hemen izlemeye koyuldum.
Bir saat sonra...
Birden bir şangırtıyla uyandım.Cips kasesi kırılmıştı.(Hep aynı şey olur)Ağzımda cips kırıntılarıyla tuvalete girip ağzımı temizledim.
Zaten sonra da kapı çaldı.Gelen Jeff di.
Jeff:Dövüş için hazır mısın ağlak bebek?
Ticy:Ben zaten hep hazırdım.Marul kafa!!(KAPAKKK!!!)
*Bu kısmı okumasanız da olur *Ticy severler okuyun ltf*
Yaaaasssssss omg omg acsıcjsdvPINSFBPÜIsnf pıdfünjodfnbüOJdfnvpıRANDOMMMMMMM
HEY JEFFF ÇOK MU GÜÇLÜSÜN DSTM FSVNSPKFVNIP BELKĞ ÖLESİNDİR AMA SÖZLERİN KESİNLİKLE DİĞİLLLLL BADGDMIBMDAKMSJSJSJSJSJJDVINVINVINVJFNBJFBNJNNBBKJ KŞJNŞJK IHDOMUZ DOMUZ FABMF
*not:yazarınız çıldırdı bence gaçınnn

Hikayeye geri dönersekkk......
İşte o an geldi.
Dövüş...
Dövüş alanına geldik.Evden çıkmadan hazırladıklarımı giymiştim bu nedenle (abinizz çok coool)herhangi bir darbeye karşı vücudum biraz olsun dayanıklı olacaktı.
Start komutu verildi ve başladık.Önce yüzüne bir tekme attım daha sonra ise baltalarımı kafasına geçirdim ama o sırada farkettim ki koruyucu yeleğim olduğu halde göbeğimin ortasına bıçağını  saplamış.Gözlerim seyirmeye başladı ve yanda hüzünlü gözlerle bana bakan Charlotte'u gördüm.Benim için ağlıyordu. Ona bakarken Jeff'te indirdi yumruğu yüzüme.Ben yerde buldum kendimi birden.Fakat sonra Charlotte'un sevgisi içime doğdu(artık onun da  beni sevdiğini anlıyordum ama gizli bir aşktı bizimki)ve kendimi toplayıp ayağa kalktım.
-Artık elimden kurtulamayacaksın Jeff!Charlotte seni sevmiyor anlasana!!Şimdi sana gücümü kanıtlayacağım göreceksin!!
Baltalarımdan en güçlülerini seçip ona doğru tüm gücümle fırlattım ve baltalarım kalbine saplandı.Artık bitti sandım ki o Jeff the Killer. Hiçbir şey o bittti demeden bitmez.Puff işte işim zor.Ayaklanıp baltayı saplandığı yerden çıkardı ve tekrar dövüşmeye başladı.
Nerdeyse yarım saat süren bir dövüşün sonunda bıçağının arka kısmını kafama geçirdi ve bayıldım(klasik Jeff taktiği bu arada). Ayrıca "go to sleep"demeyi de ihmal etmedi.

Yazarın bakış açısıyla....
Fakat Ticy ölmedi sadece uzun sürelik bir uykuydu onunki.Jeff'in adamları onu bir ağaca bağladılar ve...

Devamı diğer bölüme kalsın😜

Kimim Ben??Where stories live. Discover now