kolmetoista

527 51 19
                                    

"Pysähdy hetkeksi, menet tänään Harryn kanssa ulos?" Anne kysyy yhtäkkiä, kun Louis on valmis lähtemään huoneesta, kun hän sai käyntinsä juuri valmiiksi.

"Hmm?" Louis kysyy, ei aivan varma kuuliko hän oikein.

"Harry, menet hänen kanssaan tänään ulos?" Hän toistaa, kirjoitten jotain hänen leikepöydälleen. Kynän ääni karkealla alustalla tuntuu kuin se kairautuu Louisin aivoihin.

"Öm," Louis sanoo. "joo."

"Sitä hän sanoi minulle. Pienenä vinkkinä--"

"Anteeksi, mutta en mielelläni puhuisi tästä." Louis keskeyttää hymyillen ujosti. Rehellisesti sanottuna, hän ei halua saada sisäpiirin tietoa Harrystä hänen omalta äidiltään.

"Oi, okei. Yritän vain auttaa." Anne huokaisee.

Louis vihaa saada ihmiset tuntemaan niinkuin he eivät olisi arvostettuja, varsinkin koska siltä hänestä tunutuu suurimmasta osasta aikaa.

"Tohtori Cox?"

"Niin?"

"Kiitos kaikesta mitä teet."

"Ole hyvä, Louis."

***

Louis ei yhtäkkiä olekaan niin varma enää kun kello lähestyy hänen treffejään Harryn kanssa. Eikö hän ole pukeutunut tarpeeksi? Pitäisikö hänen sheivata? Näyttääkö hän tarpeeksi hyvältä? Pitäisikö hänen soittaa Harrylle ja perua?

Hän tietää vain yhteen kysymykseen vastauksen; viimeiseen, ja se on ehdoton ei. Hän ei ikinä peruisi Harryn kanssa.

Mutta, vaikkakin Louis on varma että Harry sentään tykkää mitä Louisilla on päällään, Louis silti astelee hermostuneesti ympäri huonettaan, miettien pitäisikö hänen vaihtaa vaatteita.

Viittä vaille viisi, Louis kuulee autontorven talon ulkopuolelta. Hänen silmänsä laajenevat, ja viimein, paluuta ei ole. Hän hyvästelee nopesti äitinsä ennenkuin astuu ulos etuovesta ja pujahtaa etupenkille Harryn autoon.

"Öh, hei." Louis vingahtaa, hänen kätensä nykien sylissään.

"Älä tee tästä kiusallista nyt." Harry hymyilee. "Se olen vain minä, Harry."

"Tiedän sen, minä vain, harvoin menen ulos kenenkään kanssa. Minä en--" Louis pysäyttää itsensä.

"Sinä et mitä?"

"Ei mitään, mene vain." Louis vastaa, kun auto seisoi vieläkin Louisin pihatiellä.

Ja niin Harry tekee. Hän ei halua patistaa Louisia kysymällä enempää, joten hän ei tee niin.

He ajavat muutaman minuutin mukavassa hiljaisuudessa, kunnes he saapuvat golfkentälle. Louis nyrpistää kulmakarvojaan kun he kääntyvät pitkälle tielle, mutta Harry jatkaa kunnes he pääsevät paikalle josta voi vuokrata golfkärryjä.

Harry nousee autostaan ja pysäyttää auton, antaen Louisille  ylimääräisen takin jonka hän oli tuonut.

"Unohdin sanoa että olisimme ulkona, joten toin ylimääräisen takin, jos alkaa viiletä." Harry selittää.  Louis hymyilee ja nyökkää, ottaen takin kun kiittää Harryä. Hän on todella ajattelevainen, oikeasti.

Sitten, pojat etenevät vastaanottoon josta he voivat vuokrata golfkärryn. Harry maksaa, sitten johtaa Louisin varastoon missä he säilyttävät kärryjä. Harry käyttää vuokraamaansa avainta ja käynnistää kärryn.

"Meillä ei ole golfmailoja." Louis ilmoittaa, niinkuin heidän pitäisi mennä takaisin hakemaan sellaiset.

"Minä tiedän." Harry vastaa, hitaasti ajaen golfkärryn pois varastosta, varovasti etteivät he osu mihinkään.

"Mitä me sitten aijomme tehdä täällä?" Louis miettii ääneen.

"Täällä on nätti hienohko maisema."

"Sinä et juuri sanonut hienohko."

"Kyllä sanoin. Sanoisin että se on hienohko burrito." Harry nauraa omalle vitsilleen sillävälin kun Louis vain nostaa kulmakarvansa hänelle.(Se rimmas englanniksi, joten älkää hämmentykö.)

Harry nauraa muutaman sekunnin kunnes keskittyy takaisin tiehen jota hän ajaa golfkärryllä. Harryllä on  tietty paikka johon he suuntaavat, koska hän on ollut täällä ennenkin. (Harry rakastaa golfaamista.)

Harry melkein törmää kärryllä kun hän huomaa tietyn blondin jonka kanssa hän golffasi paljon.


"Mitä tapahtui?" Louis sanoo, hänen äänesä täynnä huolta kun Harrystä tulee yhtäkkiä jännittynyt.

"Niall." Harry mumisee. "on juuri tuolla."

Louis katsoo vasemmalle, minne Harry oli nyökännyt juuri aikaisemmin, ja oikeastaan kohtaa katseensa Niallin kanssa. Louisilla on yhtäkkinen halu lyödä tätä suoraan naamalle, koska Harry on kertonut Louisille mitä Niall teki hänelle, ja nyt Niall katsoi Louisia niinkuin hän olisi helvetin kateellinen että Louis oli golfkärryssä Harryn kanssa, eikä Niall. Ja, Louisin mielestä, Niallilla ei ollut mitään oikeutta olla kateellinen siitä, minkä hän, välittämättä, heitti menemään.

Joten, tietenkin, Louis tekee ensimmäisen asian mikä hänen mieleensä tulee  ja näyttää keskisormea Niallille. Ja sitten, Niall ja hänen ystävänsä, jonka nimeä Louis ei kiinnosta tietää, menevät heidän goflkärryyn, ja alkavat seurata Louisia ja Harryä.

"Pysäytä auto." Louis käskee, ja Harry katsoo häntä kuin hän olisi hullu. "Pysäytä auto." Louis vaatii kun Harry ei pysäytä sitä.

Epäröivästi, Harry hidastaa kärryn ja antaa Niallin saada heidät kiinni.

"Parempi nyt kun ei koskaan." Louis kuiskaa Harryn korvaan kun Niall pysäyttää hänen kärrynsä ja kävelee Harryn luokse. Louis nousee uhmaamaan Niallia ennenkuin hän pääsee kohteensa luokse.

"Vaadin että pysyt erossa Harrystä," Louis aloittaa. "koska hän yrittää todella kovasti pysyä erossa sinusta. Sen jälkeen mitä teit hänelle, olen yllättynyt ettei sinua ole lyöty naamalle vielä." Louis sanoo tyynesti.

Niallin siniset silmät muuttuvat jäisiksi ja hän katsoo Louisin olan yli Harryyn. "Hän oli minun ensimmäisenä, muista se. Suutelin häntä ensimmäisenä; kosketin häntä ensimmäisenä; rakastin häntä ensimmäisenä."

"Et sinä rakastanut häntä jos petit häntä." Louis tiuskaisee, hänen ihoansa polttaakin vain ajatus Niallin koskevan Harrya.

"Minä rakastin häntä; vieläkin rakastan." Niall sanoo, kohdaten katseensa Harryn kanssa.

Harry näyttää kuin porolta autonvaloissa.

"Sinä et rakasta häntä." Louis kiehuu.

"Mistä sinä sen tietäisit?"

"Minä tiedän, tiedän ettet rakasta häntä."

"Rakastan häntä enemmän kuin sinä rakastat häntä." Niall sanoo, ja se miten tyyni hän on tästä saa Louisin hulluksi. (Niin hulluksi että Louis voisi hypätä hänen päälleen ja murskaa hänen kaikki luunsa.) (Mutta, Louis ei tietenkään ajatellut sitä.)

"Ei ole totta." Louis vastaa, hieman lapselliseen tapaan.

"Oletko koskaan suu--" Niall keskeytettiin lyönnillä hänen leukaansa, keneltäs muultakaan kuin hänen ex-poikaystävältään.

"Voisitko vittu tukkia turpasi ja häipyä pois Niall?" Harry kysyy, mutta se kuulostaa enemmänkin käskyltä.

Yhtäkkiä, Niall kääntyy pois ja liittyy ystävänsä seuraan takaisin golfkärrylle.

Kun Louis katsoo Harrya, hän näyttää siltä kun hän olisi helpottunut, nyt kun hän puolustautui Niallilta.

"Mitenkäs nämä treffit?"

*****

heippa taas!

jatkoin nopeaa ja pahoittelut mahd. kirjoitusvirheistä :)

- All the love, E xx


Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Jul 27, 2016 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

Painless // l.s (in Finnish)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora