A tábor napja

55 3 2
                                    

Ma kezdődik a nyári tábor.Már nagyon várom,de a korán kelés nem tetszik.Persze kinek tetszene? :)

Tegnap mindent bepakoltam ami kell.Ruhák,tisztálkodási szerek,kaják,nasik.Alig bírtam behúzni a cipzárt.De csak sikerült.
Reggel anya 6kor felkeltett,hogy időben elkészülhessek.Meg fésültem a hajam,megmostam az arcom és még ellenőriztem a csomagjaimat.Majdnem elfelejtettem a legjobb barátnőm ajándékát.Nellivel kitűztünk egy napot amin a báráságunk napját ünnepeljük.

Egy atlétát adtam neki amire rányomtattam egy közösképünket és szöveget.Majd egy feliratos csokit tettem a zacskóba ezek utánnírtam egy levelet. :)

Tehát miután elkészültem 7:45-kor elindultunk a suli elé mert létszámot számolunk.5 percet ha ott lehettünk ,átmentünk Püspökladányba a vasút állomásra.Az aranypart vonattal indultunk.Kiszedtem a cuccaim a csomagtartóból és anyával az oldalamon elindultam a bejárat felé.A vonat 8kor indult.Még volt 5 perc elbúcsúztam anyától és felszálltam a vonatra.A barátnőimmel megbeszéltünk ,hogy négyes űlőhelyekre vadászunk és szerencsére sikerült találnunk egyett.

Miután elrendeződött mindenki,át adtuk az ajándékot.Kaptam egy The Walking Dead-os pólót egy csokit vizi lufit meg ilyen nápolyit.Nagyon örültem neki :).Körübelül ugyannolyan ajándékot adtunk egymásnak de nem volt kikötés.Furcsa de nagyszerű.

A vonat út nem volt unalmas sőt sokat nevettünk ésmsokat hallgattunk zenét.Sajnos elkezdett esni az eső.De mire a Balatonra oda értünk már csak csepergett.Leszálltunk a vonatról és kezdődött a séta út a táborig.Egy kislány a csapatunkból,Brigi kicsit szenvedett a bőröndjévelnezért gondoltam segítek neki.A húzókája elromlott tehát felkaptam és a táborig cipeltem.De nem baj mert ne hogy már a 3.-os kislány cipelje .Amikor beértünk a táborba oda adtam a bőröndjét és megköszönte a segítségem.

Volt vagy negyed óra mire rendezték a papírokat.Kaptunk karszalagot és elindultunk elfoglalni a 11es faházat.Mivel már tinédzsereknek számítunk egyértelműen a fiúkat néztük.Melyik a helyes,aranyos és nekünk való.

A faházhoz érve elfoglaltuk a szobáinkat és kicsit szétpakoltunk.Majd el kéreszkedtünk sétálni.Útközben sokat hülyültünk és fogadásokat csináltunk.Egy csomó ingyen jégkrémet nyertem a feladatok teljesítésével.Oda kellett mennem egy fiúhoz és selfiet kellett csinálnom.Cigány kerekeznemmkellett az út közepén.És egyéb butaságokat csináltam,csináltunk.

De vissza kellett mennünk a faházhoz.Sorba álltunk és elindultunk ebédelni.A kaja nem volt rossz de kicsit kevés volt.Miután megettük ki mentünk és leültünk a pingpong asztalokhoz.Miután mindenki meg ette a kajáját vissza mentünk a faházhoz.
Elmonták mikyen programok lesznek ma.Végülis kéz műves programok meg ilyenek.Nem nagyon érdekelt minket ezért lementünk a focipályához.Én egy idő után meguntam a srmmit tevést ezért bementem a nagysátorba ahol a kézműves foglalkozást tartották.Valami füzetkészítő izéhez álltam sorba ahol meg láttam őt...

Sziasztok itt az első rész.Még nem izgalmas de majd az lesz.:)
Remélem tetszik és a helyesírási hibákra próbálok figyelni *_*

😘😎❤

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 29, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

A Lila Pulcsis SrácWhere stories live. Discover now