Spolu (4)

513 15 2
                                    

Když přišel Martin  zkoušela jsem mu to říct,ale on mě předběhl řekl mi,že mě miluje, že by chtěl víc než přátelství tak jsem odpověděla''Tohle jsem ti přesně chtěla říct''.Domlouvali jsme si, že půjdem zítra k Martinovi. V tu dobu když jsme si to domlouvali TRRR TRRR tak jsem zvedla telefon  ''MÁMA'' a do prdele Měla jsem být v 9 doma..Když jsem odbíhala tak jsem se zatavila a otočila běžela jsem za ním dala mu dlouhý políbení a řekla'' Ahoj ak teda zítra ve 2 u tebe''

Když jsem přiběhla domů zakřičelajsem '' JSEM DOMÁÁÁ''  máma přiběhla ařekla mi ''Tak že slečno máš zaracha na tejden se nehneš z domu jasný''  ''Ale mami já jdu zítra ven s Mar... teda s Nelou''. Má nahodila jako ten její obličej nezájem a odešla já odešla taky po schodech do svýho pokoje a promejšlela jak utéct měli jsme okno a pod tim žebřík kterej tam dal brácha aby mě mohl špehovat rychle jsem napsala Martinovi.

Ema: Martin mám zaracha, ale to nevadí mám plán:D

Martin: No a jakej ? já tě zítra musím vidět<3

Ema: Já vylezu oknem máme tak žebřík takže to bude v cajku.

Martin: Jo, hlavně ať si něco neuděláš:3

Ema: Neboj :D

Když byl večer šla jsem se osprchovat a vyčistit zuby tak jsem slyšela divný zvuky jako by tam někdo byl šlo to z mého pokoje tak jsem se šla nahoru podívat byl to Martin kdo by to mohl být jedinýmu Martinovi jsem to říkala aby to někomu neřekl. já na něj ''Martine co tady děláš'' on''Noo přišel jsem tě navštívit'' Tak jsme se začali líbat když bylo ráno máma mi vždy chodí do pokoje jen jsem slyšela teen její dupot tak jsem musela říct Martinovi ''MÁMA JDE SCHOVEJ SE POD POSTEL NEBO DO SKŘÍNĚ'' Martin se teda schoval do skříně máma přišla a řekla '' Je tady všechno v pořádku'' '' Jo  mami je'' a zasmála jsem se.

     


První láska.../Jmenuju se MartinWhere stories live. Discover now