Nakupování (6)

336 14 4
                                    


Když jsme vešli do centrum v Nise šli jsme  do croppu tam jsem si vzala nějaké cropp topy a Martin nějaké košile a boty Vans když jsme vyšli takjsem nechala na Martinovi kam pujdem řekl že můžem jít do H&M jen jsem přikývla šli jsme.

Vybrala jsem si nějaké šaty spodní prádlo a podprsenky když jsme vycházeli z centra koukla jsem se kolik jsem utratila z karty 10 000!?  

Martin: Co to si děláš srandu ? :D

Já: Ne to si fakt nedělám :D

Martin: Víš co řeknem ? :D

Já: Ne co ? :)

Martin: Že se nám nějakej krypl jménem Espánišlediogue naboural do kreditky:DDDDDD

Já: Jako vážně to si myslíš že nám to bude věřit ? :D

Martin: Máš lepší nápad ? :D :D

V tu chvíli jak jsme odešli od  bankomatu tak  jsme šli domů kde jsme dělali přehlídku první jsem šla já se svýma šatama 

V tu chvíli jak jsme odešli od  bankomatu tak  jsme šli domů kde jsme dělali přehlídku první jsem šla já se svýma šatama 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Martin nevěřil svým očím a přiběhl ke mně a začal mi říkat jak mi to moc sluší.Dala jsem mu pusu a řekla děkuju. Začali jsme se líbat a potom jsme se odvalili do sprchy kde jsme se spolu vysprchovali a šli spát :3        DALŠÍ ČÁST ZÍTRA POKUD VÁS TO BAVÍ NAPIŠTE DO KOMENTÁŘŮ :)

První láska.../Jmenuju se MartinWhere stories live. Discover now