Kapitel 2

412 12 5
                                    

Første skoledag, jeg er slet ikke klar.

Jeg hoppede ud af sengen og videre over til mit skab. Jeg var virkelig i mood til bare at lade mit nattøj blive på, men tænkte at jeg nok blev nød til at gøre lidt mere ud af mig selv. Plus så slog jeg op med min tidligere kæreste kort tid inde jeg tog afsted, og nej det var ikke fordi jeg skulle afsted, men fordi han valgte at være mig utro, klam ja det er han. Så jeg skal lave et godt comeback. 

Jeg valgte at lade tøjkrisen køre lidt rundt inde i hovedet, mens jeg istedet krøllede mit hår og lagde min makeup. Jeg endte ud i en flot cropped, men ikke for cropped grøn trøje, med at par trompetjeans, mine yndlings sneakers og en flot klemme til mit hår, for at pynte det lidt mere op 

________________________________________________________________________________  

Turen i skole var lige hvad der fik mit humør op. Chris havde købt en Audi mens jeg var væk, og det var en capriolet!! så om vi lige fik jammet hele vejen til skole med taget nede. Chris gik på årgangen over min, hvilket vil sige han også havde fået kørekort. Mega snyd men jeg så det nu også bare som en fordel for mig. 

Vi rullede ind på skolens parkeringsplads, og jeg fik hurtigt øje på min bedsteveninde Maria. Vi fandt en plads og jeg faldt nærmest ud af bilen fordi jeg bare skulle så hurtigt som muligt hen til Maria. En kæmpe krammer kom i møde, og jeg har aldrig haft et så godt moment som vi havde der. 

"gud hvor har jeg savnet dig! det har været det længste år uden dig her!" nærmest hvinede Maria

"Jeg kan ikke beskrive hvor godt det er at være tilbage, og hvor godt det er at se dig!!" hvinede jeg tilbage. Og så lænkede vi arme og smuttede ind på skolen. Jeg var heldighvis blevet puttet i min gamle klasse så jeg kendte dem alle. Jeg fik givet alle en krammer og snakket med dem om diverse ting. Dog lagde jeg mærke til at jeg ikke var den eneste nye i klassen. 

Nede bagved sad der en dreng. Nej ikke bare en dreng, nok den flotteste mest charmerende dreng jeg nogensinde havde set. Han havde flot gyldenbrunt hår, de flotteste hasselbrune øjne og en lækker tanned krop. Han sad sammen med nogle af de andre populære drenge i klassen. Noget sagde mig det var ham drengen min bror havde snakket om. 

________________________________________________________________________________

"Jeg fatter ikke hvordan det skete, ligepludselig var hun der bare" sagde Maria og vi grinte i kor. 

Vi var på vej ned i kantinen mens Maria var i fuld gang med at fortælle historier. Det var så godt at være tilbage, lige hvad jeg havde brug for. Vi trådte ind i kantinen og alt var som det plejede. Alle klikerne sad ved deres borde. 

Vi fik købt noget mad og satte os sammen med nogle af pigerne fra min klasse. Jeg fik lige skimmet rundt i rummet og lagde mærke til Alissa. Hun var skolens mest populære pige, eller i drengenes øjne var hun. Hun var mega led mod alle piger der ikke var en del af hendes gruppe. Hun havde sat sig godt ind til ham den nye dreng, som jeg nu kommer i tanke om jeg stadig ikke har navnet på. 

"Hvad hedder ham drengen Alissa sidder helt oppe af?" spurgte jeg nysgerrigt og pigerne vendte sig om for at se hvem jeg snakkede om

"Åh det er Josh. Han kom hertil kort efter du rejste. Alle piger er helt vilde med ham, og selvfølgelig også Alissa som du kan se" sagde Karina 

"Jeg tror han er min nye nabo. Min bror snakkede om en ny dreng der var flyttet ind i nabohuset" sagde jeg og så pigernes øjne blive til kæmpe bobler. 

"omg, mener du det. Ej hvor er du heldig!!"

"ej så kan du jo se ham stå op og sådan"

"det her er en rigtig kærlighedshistorie åhhhh"

sagde pigerne og vi begyndte alle at grine. Selvom jeg dog havde en mistanke om de inderst inde var lidt jaloux ;) 

Inside Where stories live. Discover now