kapitel 4

275 8 1
                                    

Det var onsdag og det betød idræt. Jeg har intet imod sport overhovedet, men de piger jeg danser med til idræt er virkelig på et lavt niveau, så jeg får bare intet ud af det selv. Dog havde jeg savnet at danse, det er snart en måned siden jeg sidst gjorde det.

Jeg pakkede til skolen og hoppede ud i bilen til Chris. Vi kørte afsted på standart måden, taget nede og høj musik. Det er bare sådan os Williams er ;).

Jeg fik klædt om til Idræt sammen med Inka. Hun var nok den eneste på det hold udover mig med en mulighed for mere end bare at danse til idræt. Vi var også blevet trænere på holdet sidste år, men da jeg smuttede til England var det Inka alene. Men nu da jeg var tilbage, blev jeg hurtigt sat på som træner igen. Heldigt for mig haha

Vi var gået udenfor da vejret var helt vildt lækkert. Der var en masse på sportspladsen men vi fandt et roligt sted nede i et hjørne, lige ved siden af fodbolddrengene. Det var helt vildt fedt at få danset igen. Jeg skulle lige med ind i den dans som de var i gang med at lære, så jeg selv kunne lære den. Jeg fik hurtigt fat på trinene og stilede mig op til Inka for at hjælpe de andre på holdet.

Da pigerne fik en pause lærte Inka mig resten af dansen så jeg havde den helt på plads.

"Omg Alissa, Aiden stirrer mega meget på dig!!"

hvinede Inka og jeg fulgtes hendes blik hen til en omtrent 1.80 meter høj dreng med gylden brunt hår. Mr. Selvtillid var drengen. Da han så jeg havde opdaget hans stirren blinkede han og løb ellers ind på banen for at spille. Jeg vidste ikke om det var mig han kiggede på eller om det var en af de andre piger på holdet.

"Hvem siger det var mig han kiggede på? det kunne være hvem som helst, og desuden forstår jeg ham godt hvis det er mig"

sagde jeg og rejste mig op for at gå hen til de andre piger. Jeg kunne lige akkurat nå at se at Inka himlede med øjnene efterført af et grin.

-----------------

Efter skole gik jeg udenfor på parkeringspladsen i håb om at Chris stod klar til at køre mig hjem. Men nej. Jeg var efterladt med ingen Chris i syne. Jeg tog min mobil op og så en besked fra ham

*Ey, jeg fik en time før fri, så smuttede hjem og nu er jeg sammen med gutterne. Kan du ikke få et lift af en anden?*

jeg kunne mærke skuffelsen i mig boble, da jeg kom i tanke om at der ikke var andre jeg kunne få et lift af. Han var den eneste jeg havde nok kendskab til som havde kørekort.

Jeg stod og trippede lidt mens jeg overvejede om jeg bare skulle gå hjem. Problemet var bare at det ville tage en halv time for mig, og det er hvis jeg går hurtigt.

_____________

Jeg slæbte det ene ben foran det andet på vej op af trappen til mit hus. Det havde taget mig præcis 40 min at komme hjem. Jeg åbnede døren og trådte indenfor.

"Jeg er hjemme"

råbte jeg og ventede svar, men der kom intet. Det måtte betyde at jeg havde huset for mig selv. Jeg gik ovenpå og tog min computer med ud på min terrasse. Jeg havde slet ikke været her ude siden jeg flyttede. Man kunne se over til en anden terrasse. Sidst jeg boede her var det et ældre par som boede derinde. De var de rareste personer og jeg var tit ovre ved dem, hvor jeg fik lov til at leje med deres hunde. Nu var der flyttet nogen nye derind. Jeg havde ikke mødt dem, så det var stadig et mysterie for mig hvem det var. Der var rullet ned for gardinet henne ved den anden terrasse, så jeg kunne ikke engang få et hint til hvem der havde overtaget værelset.

Midt i min sørgen over The Notebook, blev jeg forstyrret af en grinen fra den anden terrasse. 2 drenge stod og var ved at bunde en øl. Men det var ikke bare to helt normale drenge, eller den ene af dem var i hvert fald ikke, selveste Aiden stod på den anden side, sammen med en dreng som jeg ville gætte på var hans ven. Jeg skyndte mig at tørre mine tårer væk, og gjorde mig klar til at lave snigeren på vej ind på værelset. Dog gik der ikke lang tid før de havde opdaget mig.

"Ey, hvor skal du hen?"

spurgte ham den anden dreng, og så stod de ellers begge og kiggede på mig som var ved at lave ninjaløb.

"Ind på mit værelse?"

Sagde jeg spørgerne, da det jo faktisk var et ret dumt spørgsmål.

"Hvad er dit navn smukke?"

spurgte Aiden og kiggede lumsk på mig. Jeg fik det helt dårligt på den måde han kaldte mig smukke på og hans blik.

"Ja det jo et godt spørgsmål"

sagde jeg og smuttede indenfor, og lukkede døren efter mig. Dog kunne jeg lige nå at høre den sidste kommentar som kom derude fra.

"Kostbar, uff hende har jeg om en uge, tro mig"

Og rigtigt nok var den kommentar fra Aiden.

Inside Where stories live. Discover now